IMACAR Dendermonde De Keukeleire

Vriesenrot 21
9200 Dendermonde
BE 0892 160 666

T 052 25 88 00
F 052 25 88 08
dendermonde@imacar.be

Peugeot Opel Imacar select
Stijn Loyez
Stijn Loyez
Commercieel raadgever Peugeot/Opel
052 25 88 00
stijn.loyez@imacar.be
Myriam Janssens
Myriam Janssens
Fleet Manager
0473 80 88 48
myriam.janssens@imacar.be

Uw auto, uw trots? Dat begrijpen we bij Imacar De Keukeleire maar al te goed. Want ons hart klopt al meer dan 50 jaar voor knappe, solide wagens. Net daarom verdelen wij Peugeot en Opel - synoniem voor compromisloze kwaliteit, doorgedreven design en een intuïtieve rijervaring.

Die voorliefde delen we graag met u. Door de portieren van onze Peugeots en Opels uitnodigend open te zwaaien. En door u én uw wagen te omringen met een vlotte service. Zo leveren wij - naast opmerkelijke wagens - ook al een halve eeuw tevreden klanten af.

In onze ruime showroom kan u het volledige Peugeot- en Opel-gamma in alle rust ontdekken. Onze ervaren verkopers staan u graag met raad en daad bij, bij het uitkiezen van een nieuwe wagen. Zij regelen met plezier een testrit voor u in de Peugeot of Opel van uw dromen.

Voor hen die snel een nieuwe wagen nodig hebben, beschikken wij bovendien over een ruim aantal stockwagens en Imacar Select occasies die vrijwel direct geleverd kunnen worden.

Ook de professionals onder jullie krijgen bij ons alle aandacht. Voor al uw vragen rond mobiliteit heeft u slechts één aanspreekpunt, de medewerkers van onze fleetafdeling. Zij handelen snel en professioneel en geven u een gedegen advies met betrekking tot uw investering.

Ik wil gecontacteerd worden

In onze Privacy Policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Openingsuren

Showroom

Maandag tem vrijdag: 8u30 - 18u30
Zaterdag: 9u00 - 17u00

Receptie naverkoop

Maandag tem vrijdag: 7u45 - 18u00

Magazijn wisselstukken

Maandag tem vrijdag: 8u00 - 17u00

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat