SUV C5 Aircross

Catalogusprijs
vanaf €26.223
Citroen C5 Aircross 2022 Web 14

ABSOLUUT COMFORT EN UITGESPROKEN STIJL

De Citroën C5 Aircross is een referentie op het vlak van comfort, ruimte en veelzijdigheid. Hij pakt uit met een make-over die meer kracht en verfijning uitstraalt. Dat resulteert in een stijging naar een hoger gamma geïllustreerd door vernieuwingen in het design en het interieur, zoals de voorkant, de lichtsignatuur aan de achterkant, de lichtmetalen velgen, de kleuren en materialen, een 10" touchscreen, de middenconsole, enz.

New Citroën C5 Aircross biedt een ongeëvenaarde ontspanning aan boord dankzij veiligheids- en rijhulptechnologieën en connectiviteitsoplossingen van de nieuwste generatie.

Hij is verkrijgbaar in plug-in hybrid, benzine- en dieselversies.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 15

EEN MEER PRESTIGIEUZE, HEDENDAAGSE EN DYNAMISCHE PERSOONLIJKHEID

New Citroën C5 Aircross heeft een meer uitgesproken en dynamischere stijl. Hij meet zich een imposantere stijl aan met een grotere elegantie op de weg. Het interieur is voorzien van verfijnde kleuren en materialen die de ruimte vergroten en het comfort verhogen.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 16

MEER STRUCTUUR EN SPANNING, MODERN EN HIGH-TECH

New Citroën C5 Aircross is geëvolueerd naar een imposantere stijl met een grotere elegantie op de weg. De voorzijde heeft een nieuwe, verticalere look die zijn karakter versterkt. Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin rondingen plaats maken voor meer gestructureerde lijnen.

NIEUWE CITROËN-IDENTITEIT

De slanke, strakke V-vormige LED-lichtsignatuur krijgt een 3D-effect door middel van 'pianotoetsen'. Deze dagrijlichten geven de auto een diepe, technologische look. De Vision LED-koplampen discreter dankzij een donkere coating. Ze trekken de visuele continuïteit met de glanzend zwarte grille door en versterken de robuuste indruk.

New Citroën C5 Aircross stelt een nieuwe interpretatie van de chevrons voor, die geleidelijk onafhankelijk worden en loskomen van de dagrijlichten. Een evolutie ten opzichte van de andere modellen van het gamma.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 17

ELEGANT EN TECHNOLOGISCH

In overeenstemming met de voorzijde van de wagen, heeft New Citroën C5 Aircross een nieuwe driedimensionale LED-lichtsignatuur aan de achterzijde. Het lampenblok kenmerkt zich door een gestructureerd getint glas dat de vorm van de drie LED-modules weerspiegelt.
Net als aan de voorzijde versterkt het subtiele pianotoetsontwerp het diepe 3D-effect van de lichtsignatuur.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 18

DYNAMISCHER EN MODERNER

Verschillende stijlelementen op de flanken versterken de elegantie en moderniteit van New Citroën C5 Aircross:

Nieuwe 18" lichtmetalen PULSAR velgen met tweekleurige grafische elementen;Nieuwe Glanzend Zwart kleur van de buitenspiegels, passend bij de steun van de voorruitbeglazing;Glanzend zwarte functionele dakrails met een nieuw matzwart inzetstuk in het onderste gedeelte;Een nieuw design voor de Airbump® Colour Packs, in overeenstemming met de kleuren van de voorste inzetstukken.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 19

EEN ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

Citroën C5 Aircross behoudt alle kenmerken van een krachtige en geruststellende SUV, wat blijkt uit zijn gespierde zijpanelen:

230 mm bodemvrijheid;Grote wielen met een diameter van 720 mm;360° bescherming, inclusief Airbump® en wielkasten;Onderscheidende en functionele dakdragers;Een dominante rijpositie.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 20

EEN ELEGANT EN ONDERSCHEIDEND AANBOD

New Citroën C5 Aircross is verkrijgbaar in zes kleuren: White Ice White, Pearl White, Perla Nera Black, Platinum Grey, Acier Grey en de gloednieuwe kleur - Blue Eclipse. Elegant en diep, verandert hij van donkerblauw naar zwart afhankelijk van het buitenlicht.

C5 Aircross laat zijn SUV-karakter en zijn elegantie gelden met drie nieuwe Colour Packs: Glanzend zwart, Donker chroom en Energiek blauw.

De wagen onderscheidt zich nog verder door zijn tweekleurigheid.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 21

MODERNERE KLEUREN EN MATERIALEN VOOR HET INTERIEUR

De modernere standaardstijl en de vier nieuwe Advanced Comfort-stijlen zorgen voor een elegantere, dynamischere en kwalitatievere sfeer.

Wild Black ambiance: nieuwe Flamine zwarte structuurstof en nieuwe grijze lederlook stof; Urban Black ambiance: nieuw Alcantara zwart en een zwarte lederlook stof; Metropolitan Black ambiance: nieuw zwart generfd leder en nieuwe grijze lederlook stof; Hype Black ambiance: nieuw Paloma geperforeerd leder en Blue Nappa leder. De blauwe stiksels van de vijf stijlen sluiten perfect aan bij de stiksels van de armsteunen van de portieren en de sierband op het dashboard.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 23

EEN IDEAAL GEPLAATSTE E-CONSOLE ONDER HET HAND VAN DE BESTUURDER

De hoge en brede middenconsole heeft een moderne afwerking met zwarte stoffen bekleding met lederlook en een chromen rand. Voor de automatische versnellingsbakken omvat hij de e-Toggle-versnellingspook met chromen afwerking en de keuzeschakelaar voor de rijmodi, die een Grip Control-functie kan omvatten voor benzine- en dieselversies.

Op de plug-in hybride versies kan de bestuurder op de middenconsole de rijmodus selecteren: elektrisch, hybride of sport. De console is ook voorzien van een connectiviteitszone met twee USB-poorten en een inductielader voor smartphones.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 24

DE MEEST COMFORTABELE EN MODULEERBARE SUV

Citroën C5 Aircross onderscheidt zich door zijn ruimte aan boord, zijn veelzijdigheid en zijn ongeëvenaard comfort in het segment van de compacte SUV's. Hij maakt volop gebruik van het Citroën Advance

Citroen C5 Aircross 2022 Web 25

CITROËN ADVANCED COMFORT® OPHANGING®

De ophanging met Progressieve Hydraulische Druklagers®, een exclusiviteit van Citroën, verbetert de demping van oneffenheden in het wegdek en zorgt ervoor dat de inzittenden zich in alle comfort kunnen verplaatsen, wat een "vliegend tapijt"-effect creëert.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 26

NIEUWE ADVANCED COMFORT ZETELS

Citroën C5 Aircross is uitgerust met de nieuwste generatie Advanced Comfort zetems.
Ze bieden het beste visuele comfort, zitcomfort en rijcomfort, waarbij gebruik wordt gemaakt van een schuimsoort die na verloop van tijd niet doorzakt, zodat de kwaliteit constant hoog blijft.
Deze stoelen zijn gemaakt van schuim met een hoge dichtheid in de kern van de zitting, een extra schuimlaag van 15 mm en een specifieke samenstelling.

Om het comfort van de bestuurder en voorpassagier verder te verbeteren, kunnen de voorstoelen verwarmen en masseren.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 27

3 INDIVIDUELE ACHTERZETELS

New Citroën C5 Aircross SUV biedt drie individuele verschuifbare, verstelbare en opklapbare achterzetels.

INGENIEUZE OPBERGRUIMTE

Je goed voelen aan boord betekent ook ruimte hebben om alles wat je nodig hebt op te bergen. De nieuwe Citroën C5 Aircross beschikt over talrijke praktische en functionele opbergruimtes.
Met de grote koelruimte onder de centrale armsteun, het handschoenenkastje en de grote opbergvakken in de portieren beantwoordt hij aan alle gebruiksbehoeften.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 28

GENEREUS KOFFERVOLUME

De new Citroen C5 Aircross breekt alle records in de bagageruimte voor zijn segment: van 580 L tot 720 L in de benzine- en dieselversies en van 460 L tot 600 L voor de hybride plug-in versie

De new Citroen C5 Aircross is uitgerust met een handenvrije achterklep. Hiermee kan je gemakkelijk de kofferruimte openen door simpelweg je voet onder de achterbumper te bewegen.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 29

EEN UITZONDERLIJKE LICHTINVAL

Het grote panoramische zonnedak zorgt voor een uitzonderlijke lichtinval en een aangenaam gevoel voor de bestuurder en alle passagiers. Elke reis wordt zo een belevenis op zich.

AKOESTISCH GELAMINEERD GLAS

Er is bijzondere aandacht besteed aan de gelamineerde glazen voorste zijruit van de new Citroën C5 Aircross SUV.
Dat verbetert niet alleen de veiligheid, maar verhoogt ook het comfort dankzij de verhoogde akoestische en thermische isolatie.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 30

TECHNOLOGIE

New Citroën C5 Aircross biedt de nieuwste generatie rijhulp- en connectiviteitstechnologie. Die maken uw ritten tot een positieve en geruststellende ervaring. De plug-in hybrid versie van de Citroën C5 Aircross biedt u nog meer gemoedsrust.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 31

RIJHULPSYSTEMEN

New Citroën C5 Aircross biedt een brede waaier aan rijhulpsystemen om het comfort en de veiligheid van zowel bestuurder als passagiers te verbeteren.

HIGHWAY DRIVER ASSIST

DE EERSTE STAP NAAR SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Dit systeem is geschikt voor alle soorten wegen en stelt de bestuurder in staat het rijden gedeeltelijk te delegeren.
Het volstaat een snelheid vanaf 30 km/u in te stellen, waarna het systeem de New Citroën C5 Aircross binnen zijn rijstrook houdt door de wegmarkeringen te volgen. In combinatie met de adaptieve snelheidsregelaar met Stop&Go-functie kan uw wagen vervolgens stoppen en en weer vertrekken in functie van het voertuig voor hem.
De bestuurder moet zijn of haar handen wel aan het stuur houden. Hij of zij kan zo op elk moment de besturing terug in handen nemen.

Naast de hierboven beschreven rijhulpsystemen biedt New Citroën C5 Aircross ook de Coffee Break Alert, de elektrische handrem, Botswaarschuwing, Driver Attention Alert, Uitgebreide Herkenning van Verkeersborden, Waarschuwing bij het Onvrijwillig Overschrijden van een Wegmarkering, Hill Start Assist, Statische Verlichting van een Kruispunt en Achteruitrijcamera met Top Rear Vision.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 32

12"3 DIGITAL DISPLAY

Het volledig aanpasbare 12"3 digitale display zorgt ervoor dat je alle essentiële rij-informatie direct voor je ogen hebt. Zo zie je bijvoorbeeld:

De navigatiekaart;De activering van rijhulpsystemen;De status van de hybride motor.

NIEUW 10" HD TOUCHSCREEN

Een nieuw 10" touchscreen maakt Nieuwe Citroën C5 Aircross gebruiksvriendelijker door directe toegang tot de klimaatregeling en een hogere aflezing waardoor je je ogen op de weg kunt houden.
De ventilatieopeningen bevinden zich nu onder het scherm en zijn gemoderniseerd met een nieuw scherp, horizontaal design.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 33

PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF DIESEL

Kies de motor die het best past bij jouw gebruik en jouw levensstijl. In plug-in hybride, benzine- of dieseluitvoering zijn de kenmerken van de Citroën C5 Aircross identiek op het gebied van design, comfort en praktische bruikbaarheid aan boord.

  • In Plug-in Hybrid uitvoering biedt de New C5 Aircross optimale prestaties dankzij de elektrische motor die de verbrandingsmotor boost, voor een cumulatief vermogen van 225 pk en een cumulatief koppel van 360 Nm. Hij biedt het plezier van 100% elektrisch rijden en biedt bovendien toegang biedt tot alle circulatiezones met beperkt verkeer in de binnenstad. De benzinemotor neemt het dan weer over voor langere ritten.
  • In de benzine- en dieselversies is de New Citroën C5 Aircross uitgerust met de nieuwste efficiënte en performante Euro 6-motoren :

    . Benzine PureTech 130 S&S BVM6 of EAT8;

    . Diesel BlueHDi 130 S&S EAT8.
Citroen C5 Aircross 2022 Web 34

CONNECTIVITEIT

Voor nog meer veiligheid en comfort biedt Nieuwe Citroën C5 Aircross de Citroën Connect Services, een reeks geconnecteerde diensten waaronder:

MY CITROËN ASSIST: gratis noodoproep en bijstandoproep met geolocatie, zonder dat een abonnement nodig is en 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, zorgt ervoor dat de juiste hulp wordt verzonden, hetzij automatisch, hetzij door op de nood- of hulpknop te drukken.MY CITROËN DRIVE: de verbonden services TomTom Traffic en Danger Zones, die drie jaar lang gratis beschikbaar zijn, bieden realtime-informatie over het verkeer, de locatie van tankstations, de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, enz. en een visueel en geluidsalarm om te waarschuwen voor eventuele gevarenzones (volgens de geldende nationale wetgeving).MY CITROËN PLAY: Deze service is compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto en biedt uitgebreide draadloze connectiviteit aan boord, door je smartphone aan te sluiten om aanwijzingen te ontvangen, te bellen, berichten te versturen en naar muziek te luisteren, en dat alles in alle veiligheid, zonder je ogen van de weg te halen. Al je apps worden rechtstreeks op het centrale scherm weergegeven.

MY CITROËN APP

Met de My Citroën app blijf je in contact met je New Citroën C5 Aircross. Zo kan je:

Je wagen terugvinden;Een afspraak maken bij een Citroën-garage;Het onderhoudsboekje of of de boorddocumenten van je wagen raadplegen;Citroën Assistance contacteren.De hybrid plug-in versie van de New Citroën C5 Aircross biedt extra mogelijkheden:Toegang tot essentiële informatie over de laadstatus van de batterij, de laadtijd en het resterende rijbereik van de wagen;Ontvang laadadvies;Programmeer een uitgestelde lading;Start de voorverwarming of voorkoeling van de passagiersruimte.

Citroen C5 Aircross 2022 Web 35
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid