Catalogusprijs
vanaf €20.250

De nieuwe Peugeot 208 oogt bijzonder jong met zijn uitgesproken sportieve looks. Het interieur wordt beheerst door de innovatieve Peugeot i-Cockpit® 3D. Deze stadswagen is leverbaar met een benzinemotor, dieselmotor of elektromotor.

Peugeot New 208 tekst 1 01

ONWEERSTAANBAAR DESIGN

ATLETISCH EN SENSUEEL DESIGN

De Peugeot 208 oogt bijzonder karaktervol vanaf de eerste aanblik. Het lage profiel, de lange motorkap en de sensuele welvingen verraden een sportieve inborst. Met zijn felle en originele lakkleuren is de 208 een opvallende verschijning! Zijn uitgesproken karakter wordt nog geaccentueerd door een Black Diamond dak, glanzend zwarte wielkast- en ruitlijsten en diamond cut velgen met inserts.

Peugeot New 208 tekst 2

BESTUURDERSPLAATS

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Maak binnenin kennis met de Peugeot i-Cockpit® 3D van de laatste generatie. Rij vlot en intuïtief met het compacte stuur voorzien van geïntegreerde bedieningselementen, het configureerbare 3D instrumentarium, het grote 10" HD touchscreen en de 7 "toggle switches". De interieursfeer kan volledig worden gepersonaliseerd met het Polyambiant Pack met 8 kleuren die bijzonder futuristisch ogen.

Peugeot New 208 tekst 3 01

MOTOREN

Modulair en efficiënt platform

De Peugeot 208 is als stadswagen gebaseerd op het modulaire en multifunctionele CMP/eCMP platform dat je compromisloos laat kiezen tussen een verbrandingsmotor (benzine/diesel) of elektromotor. De geoptimaliseerde prestaties qua wegligging, handling, akoestisch en thermisch comfort alsook het lagere gewicht dragen bij tot een lagere CO2-uitstoot en staan garant voor een intense rijervaring!

De e-208 profiteert ook van de geavanceerde technologie van het eCMP-platform dat aan de basis ligt van de geoptimaliseerde architectuur en evenveel binnenruimte en dezelfde rijhouding als een model met verbrandingsmotor.

Peugeot New 208 tekst 4

TECHNOLOGIE

Veiligheid en rijhulpsystemen

De Peugeot 208 is als stadswagen uitgerust met tal van intelligente veiligheidssystemen en rijhulpsystemen die het dagelijks leven makkelijker maken.

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Peugeot Drive Assist geeft je een voorproefje van semi-autonoom rijden:
- Rijstrookassistentie,
- Verkeersbordherkenning
- Adaptieve cruisecontrol.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Bij een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger op de weg, remt het systeem automatisch om een botsing te voorkomen of de gevolgen van een eventuele impact te beperken. Het systeem werkt tot een snelheid van 85 km/u.

PARK ASSIST

Vergemakkelijk je in- en uitritten door de Assist Park Assist-technologie te activeren.

De bestuurder hoeft het stuurwiel en de pedalen niet meer te bedienen: indien het systeem een geschikte parkeerplaats heeft gedetecteerd, neemt het de besturing, het gas geven en het remmen over.

RIJSTROOKASSISTENTIE

De actieve rijstrookassistentie detecteert met behulp van een camera bovenaan de voorruit volle en onderbroken witte lijnen alsook de rand van de weg en brengt automatisch stuurcorrecties aan om te vermijden dat de rijstrook ongewild wordt verlaten zonder gebruik te maken van de richtingaanwijzers. Het systeem werkt vanaf 65 km/u.

DODEHOEKBEWAKING

Tussen 65 km/u en 140 km/u waarschuwt de actieve dodehoekbewaking de bestuurder wanneer er zich een voertuig in de dodehoekzones bevindt.
Een waarschuwingslampje in de zijspiegel aan de betreffende kant licht dan op. Wil de bestuurder toch de rijstrook verlaten (waarbij de richtingaanwijzer wordt bediend), dan brengt het systeem de nodige stuurcorrecties aan om een aanrijding te voorkomen.

Peugeot New 208 tekst 5 01

MYPEUGEOT® APP

Blijf geconnecteerd met je wagen

Geniet in real-time van gepersonaliseerde en gesynchroniseerde diensten dankzij de gratis MyPeugeot App:

  • Hou de status van je wagen in de gaten (rijgegevens, locatie...).
  • Hulp is vlot en snel beschikbaar
  • Beheer onderhoud en diensten van je wagen.
Peugeot New e 208 tekst 7
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat