PEUGEOT RIFTER, CITROËN BERLINGO EN OPEL COMBO TIJDELIJK BESTELBAAR MET BENZINE- OF DIESELMOTOR

Gepost op 7 maart 2024

PEUGEOT RIFTER, CITROËN BERLINGO EN OPEL COMBO TIJDELIJK BESTELBAAR MET BENZINE- OF DIESELMOTOR

Bijzonder goed nieuws voor de talrijke gezinnen die in het verleden verleid werden door de Citroën Berlingo, Peugeot Partner/Rifter en Opel Combo. Sinds 2022 waren deze modellen enkel beschikbaar als volledig elektrische uitvoering. Jawel, waren, want nu zijn deze ruime en uiterst praktische ludospaces tijdelijk verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren!

"Op basis van verzoeken van de verdelers en die van de klanten”, heeft Stellantis beslist deze 3 modellente voorzien van benzine- en dieselmotoren. Productie is wel beperkt tot een bepaald volume per merk, exacte aantallen hebben we helaas niet. De reden hiervoor is dat de hoge(re) CO2-uitstoot van de versies met verbrandingsmotoren geen goed doet voor de gemiddelde uitstoot van de door Stellantis verkochte auto’s in de EU en een te hoog gemiddelde voor flinke boetes zorgt. Daarom behoudt Stellantis zich het recht voor om de productie te beperken en zo boetes te vermijden.

1x benzine en 2x diesel

Concreet zijn de Citroën Berlingo en Peugeot Rifter opnieuw te bestellen met de 1.2 PureTech-benzinemotor met 110 pk en als 1.5 BlueHDi-diesel met 100 of 130 pk. De krachtigste diesel is er ook met een automaat. De Opel Combo Life is verkrijgbaar met dezelfde motoren, maar die heten daar 1.5 Turbo D 100 en 130 en 1.2 Turbo benzine.

Voor alle info over prijzen en uitrusting kan u terecht bij de collega's van Imacar, te Bornem, Dendermonde, Heusden, Sint-Niklaas en Wetteren.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid