PEUGEOT BREIDT ZIJN DEKKING VAN 8 JAAR/160.000 KM UIT NAAR HET HELE ASSORTIMENT ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Gepost op 17 mei 2024

PEUGEOT BREIDT ZIJN DEKKING VAN 8 JAAR/160.000 KM UIT NAAR HET HELE ASSORTIMENT ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Om zijn klanten totale gemoedsrust te bieden en hen aan te moedigen zich in te zetten voor 100% elektrische mobiliteit, biedt PEUGEOT nu het ALLURE CARE-programma aan voor al zijn elektrische modellen. PEUGEOT is de eerste Europese fabrikant die een dergelijke dekking aanbiedt.

PEUGEOT gaat met vastberadenheid en enthousiasme verder in de richting van zijn doelstelling om leider te worden op de Europese elektrische markt. Om al zijn klanten ervan te overtuigen deze evolutie te steunen, biedt PEUGEOT hen niet alleen een nieuwe generatie 100% elektrische voertuigen aan die een maatstaf zijn in hun categorie, maar ook totale gemoedsrust met het ALLURE CARE-programma.

Het PEUGEOT Allure Care-programma, geïntroduceerd op de nieuwe E-3008, wordt nu gegeneraliseerd naar het gehele 100% elektrische assortiment, het grootste van alle Europese algemene fabrikanten: E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E -3008. Het assortiment werd onlangs uitgebreid met de komst van de nieuwe E-5008 en zal in 2024 verder worden verrijkt met de lancering van de nieuwe E-408, die ook zal profiteren van het PEUGEOT Allure Care-programma.

PEUGEOT heeft vertrouwen in de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van zijn producten en is de eerste Europese fabrikant die een dergelijke ruime garantie biedt. PEUGEOT Allure Care dekt de elektromotor, de lader, de transmissie en de belangrijkste elektrische en mechanische onderdelen gedurende maximaal 8 jaar of 160.000 kilometer. PEUGEOT Allure Care vormt een aanvulling op de specifieke PEUGEOT-garantie die al van toepassing is op de hoogspanningsaccu voor een duur van 8 jaar/160.000 km, om een ​​volledige dekking van het voertuig te bieden.

De PEUGEOT Allure Care-dekking wordt automatisch en gratis geactiveerd gedurende 2 jaar of 25.000 kilometer na elke onderhoudsbeurt die in het PEUGEOT-netwerk wordt uitgevoerd.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid