NIEUWE PEUGEOT E-RIFTER: AVONTUURLIJKE EN MULTIFUNCTIONELE VRIJETIJDSAUTO

Gepost op 8 november 2023

NIEUWE PEUGEOT E-RIFTER: AVONTUURLIJKE EN MULTIFUNCTIONELE VRIJETIJDSAUTO

Net als de andere modellen van PEUGEOT tilt ook de nieuwe E-RIFTER elektrificatie en efficiëntie naar een hoger niveau. Het model toont het vermogen om een verscheidenheid aan klanten een opmerkelijk niveau van gebruiksvriendelijkheid te bieden, klaar voor een actief dagelijks leven.

ALLURE: een nog expressiever design voor een avontuurlijke uitstraling.
EMOTION: nieuwe technologieën verhogen het plezier van rijden en reizen
EXCELLENCE: verbonden en efficiënt, met elektrische aandrijving en een actieradius tot 320 kilometer.

ALLURE: EEN AVONTUURLIJK DESIGN

De nieuwe PEUGEOT E-RIFTER heeft een vernieuwd design dat de sterke, avontuurlijke uitstraling behoudt. Het is gericht op klanten die een moderne uitstraling en connectiviteitstechnologie zoeken, met aandacht voor de natuur en ruimte en comfort in het interieur. De auto is geschikt voor diverse vrijetijdsactiviteiten en dagelijkse behoeften. De E-RIFTER heeft een nieuw front met een dynamisch ontwerp, nieuwe carrosseriekleuren, praktisch design voor outdoor-activiteiten, een nieuw dashboard met een 10-inch HD-touchscreen en een uitnodigend interieur met lichte bekleding en veel glasoppervlak.

Peugeot Rifter tekst 2

EMOTION: EEN E-RIFTER DIE ALLES KAN

De PEUGEOT E-RIFTER is een veelzijdige auto met nieuwe technologieën en een flexibel interieur dat aan diverse behoeften voldoet. De auto biedt meer rijplezier dankzij de geavanceerde PEUGEOT i-Cockpit® met een 10-inch HD-touchscreen, en een compact, met leder bekleed en verwarmbaar stuurwiel. Veiligheid wordt verbeterd met een reeks rijhulpsystemen, waaronder vermoeidheidsherkenning, verkeersbordherkenning, rijstrookassistentie, automatisch noodremsysteem, en adaptieve cruise control.

Het interieur van de E-RIFTER is uiterst flexibel, beschikbaar in twee lengtevarianten (standaard en lang) met vijf of zeven zitplaatsen. De achterste drie zitplaatsen zijn individueel neerklapbaar. De auto heeft schuifdeuren aan beide zijden en een grote achterklep met een openslaand raam. Het royale laadvolume varieert van 775 liter tot 4.000 liter, afhankelijk van de configuratie. Er is ook veel bergruimte, inclusief de mogelijkheid om de rechter voorstoel in de vloer weg te klappen voor lange voorwerpen.

Peugeot Rifter tekst 3

EXCELLENCE: VERHOOGDE EFFICIENCY EN VERBETERDE CONNECTIVITEIT

De nieuwe PEUGEOT E-RIFTER is voorzien van geavanceerde technologie voor de elektrische aandrijflijn en connectiviteit. De elektrische aandrijflijn is efficiënter dan ooit, met een actieradius tot 320 kilometer, een topsnelheid van 135 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 11,2 seconden. De auto heeft drie rijmodi (Eco, Power en Normal) en een regeneratief remsysteem dat kan worden aangepast.

De E-RIFTER heeft een warmtepomp voor comfort en efficiëntie, en de 50 kWh-batterij kan worden opgeladen met een 11 kW-boordlader of met een DC-snellader met een vermogen tot 100 kW, met laadtijden van 30 minuten (0-80%) via snelladen, 5 uur via een 11 kW AC-laadpunt, en 15 uur via een versterkt huishoudelijk stopcontact.

Wat betreft connectiviteit heeft de E-RIFTER een 10-inch HD-touchscreen in het midden van het dashboard, spraakbediening met de 'OK Peugeot'-assistent, draadloze Apple CarPlay en Android Auto via PEUGEOT i-Connect®, en TomTom connected navigatie in het optionele PEUGEOT i-Connect® Advanced-systeem. Er is ook een draadloze smartphone-oplader en verschillende USB- en 230-volt-aansluitingen in de middenconsole.

Peugeot Rifter tekst 4
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid