NIEUWE PEUGEOT E-5008: EERSTEKLAS ELEKTRISCHE GROTE SUV

Gepost op 21 maart 2024

NIEUWE PEUGEOT E-5008: EERSTEKLAS ELEKTRISCHE GROTE SUV

De nieuwe PEUGEOT E-5008 zet een nieuwe standaard door als enige volledig elektrische SUV een uitzonderlijke leefruimte voor 7 passagiers en een elektrische actieradius tot 660 km te bieden. Dankzij het STLA Medium-platform en een in Frankrijk geproduceerde batterij voldoet de E-5008 aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar een grote SUV met een assertief design, een uitnodigend interieur en efficiënte elektrische prestaties. PEUGEOT biedt zijn klanten ook volledige gemoedsrust door de PEUGEOT E-5008 te voorzien van 8 jaar/160.000 km dekking via het ALLURE CARE-programma.

  • ALLURE: Een design dat de dynamiek van een echte SUV combineert met het raffinement van een model uit het topsegment.
  • EMOTIE: Een spectaculaire Panoramic i-Cockpit® en een gastvrije en hightech sfeer binnenin.
  • EXCELLENCE: Een unieke SUV, geproduceerd in Frankrijk, met 7 zitplaatsen en elektrische prestaties met een actieradius tot 660 km.
Peugeot 5008 2 side

ALLURE: EEN KRACHTIG EN VERFIJND ONTWERP

De nieuwe PEUGEOT E-5008 combineert een aerodynamisch ontwerp met een geraffineerd interieur voor optimale efficiëntie. Het model valt op door zijn robuuste SUV-karakter, dynamisch silhouet, en grote afmetingen. Het ontwerp suggereert beweging met een schuine achterruit en een innovatieve grille die integreert met de carrosseriekleur. De voorzijde wordt gekenmerkt door een elegante zwarte band en ultracompacte LED-koplampen, met Pixel LED-technologie op de GT-versie voor optimale verlichting. Het interieur kenmerkt zich door het 21" PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® zwevende scherm, hoogwaardige materialen, en aanpasbare LED-verlichting. Het exterieur biedt gestroomlijnde zijkanten en is verkrijgbaar in zes kleuren, met tweekleurige lak op de GT-versie. De E-5008 streeft naar eenvoud en verfijning, met minder decoratieve elementen en een focus op strak design.

Peugeot 5008 3 achter

EMOTIE: RIJDEN EN BELEVEN, DE E-5008 BIEDT UNIEK PLEZIER

De nieuwe PEUGEOT E-5008 is gericht op het creëren van een emotioneel en comfortabel rij- en passagierservaring, met innovatieve functies en design. Het hart van deze ervaring is de Panoramic i-Cockpit®, een gebogen panoramisch scherm van 21'', dat rij-informatie en multimedia combineert, optimaal ergonomisch geplaatst voor bestuurder en passagier. De Allure-versie biedt een vergelijkbaar systeem met twee 10'' panelen. Het vernieuwde compacte stuurwiel verbetert de rijervaring en bevat intuïtieve bedieningselementen. Aanpasbare i-Toggles® bieden snelle toegang tot favoriete functies. De E-5008 omvat geavanceerde connectiviteit via PEUGEOT i-Connect® en i-Connect® Advanced, met spraakherkenning en ChatGPT voor interactie. Uitzonderlijke wendbaarheid en een reeks assistentiesystemen bevorderen comfort en veiligheid. De auto biedt ruime plaats aan zeven passagiers met flexibele zit- en opbergopties, waaronder een grote, veelzijdige kofferbak. De cabine is ontworpen voor welzijn met hoogwaardige materialen, optionele geluidsisolatie, en geavanceerde stoelen voor optimaal comfort. Dit alles maakt de E-5008 een technologisch geavanceerde, comfortabele optie voor zowel bestuurders als passagiers.

Peugeot 5008 4 interieur

UITMUNTENDHEID: BENCHMARK ELEKTRISCHE PRESTATIES

De nieuwe PEUGEOT E-5008 introduceert een veelzijdig assortiment aan elektrische en geëlektrificeerde aandrijflijnen, waarmee het de prestatienormen in zijn segment opnieuw definieert. Dit omvat een reeks van emissievrije motoren met een elektrische actieradius tot 660 km, waaronder een All Wheel Drive (AWD) Dual Motor en een Long Range-versie, ondersteund door een 400 V lithium-ionbatterij. Het model maakt gebruik van het STLA Medium platform van Stellantis, waardoor het een van de beste actieradii in zijn segment biedt. De E-5008 biedt snellaadcapaciteiten en wordt geleverd met twee types boordladers voor AC-laden, evenals connectiviteitsdiensten zoals ChatGPT en PEUGEOT i-Connect® Advanced voor een geoptimaliseerde reiservaring. Het model omvat ook een hybride optie voor klanten die de overgang naar volledige elektrificatie willen maken. Verder zet PEUGEOT zich in voor duurzaamheid door het gebruik van groene materialen in de productie van de E-5008, die volledig in Frankrijk wordt geproduceerd. Het aanbod bestaat uit twee uitvoeringen: Allure en GT, beide met een rijke standaarduitrusting en tot zeven zitplaatsen, waarbij de GT-versie extra luxe biedt zoals Alcantara bekleding en geavanceerde LED-verlichting.


Peugeot 5008 5 lion
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid