Aflevering van 261 Opel Corsa Voertuigen aan Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Gepost op 7 mei 2024

Aflevering van 261 Opel Corsa Voertuigen aan Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Het startschot werd weer gegeven: vanaf vandaag neemt het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen een vloot van 261 nieuwe Opel Corsa leasewagens in ontvangst. Deze levering markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen het Wit-Gele Kruis, leasemaatschappij Alphabet en de Opel-dealer Imacar.

Efficiënt en betrouwbaar

De keuze voor de Opel Corsa, bekend om zijn efficiëntie en betrouwbaarheid, sluit perfect aan bij de behoeften van het Wit-Gele Kruis. Als een van de grootste zorgverleners in de regio vereist het Wit-Gele Kruis een robuuste en betrouwbare vloot om efficiënte zorg en ondersteuning te bieden aan patiënten door heel Oost-Vlaanderen.

Deze significante levering is niet alleen een logistieke mijlpaal maar ook een getuigenis van de solide relaties en het vertrouwen tussen de betrokken partijen. De keuze voor Imacar als leverancier werd gedreven door hun bewezen expertise en de positieve ervaringen uit eerdere samenwerkingen. De toegevoegde waarde van Imacar in dit partnerschap benadrukt hun commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid.

De samenwerking met Alphabet, een toonaangevende speler op het gebied van mobiliteitsoplossingen, zorgt ervoor dat de voertuigen uitstekend beheerd en onderhouden worden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van de mobiele zorgdiensten van het Wit-Gele Kruis.

Verbeteren van de patiëntenzorg

Deze nieuwe voertuigen stellen het Wit-Gele Kruis in staat om de patiënten met nog grotere betrouwbaarheid en comfort te bereiken. Het is een essentiële upgrade voor de diensten en een duidelijke boodschap dat er continu geïnvesteerd wordt in de kwaliteit van de zorg.

De uitbreiding van de voertuigenvloot met de nieuwe Opel Corsa's is een duidelijke indicatie van de voortdurende inzet van het Wit-Gele Kruis voor innovatie en uitmuntendheid in de gezondheidszorg. Het personeel van het Wit-Gele Kruis kijkt uit naar het gebruik van deze moderne en efficiënte voertuigen in hun dagelijkse werkzaamheden, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan het verbeteren van de patiëntenzorg in de regio.

Levering Wit Gele Kruis Opel Corsa 2
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid