Peugeot E-2008 Electric

Catalogusprijs
vanaf €39.065

NIEUWE 2008: DE COMPACTE EN WENDBARE SUV

De nieuwe compacte SUV PEUGEOT 2008 herschrijft de regels van de SUV op elegante wijze: een nieuw lichtsignatuur voor- en achteraan, nieuwe lichtmetalen velgen en een nieuwe, brede grille voor een krachtigere uitstraling.

Peugeot 2008 tekstbeeld 1

DE PERFECTE COMBINATIE VAN ALLURE EN WENDBAARHEID

De nieuwe PEUGEOT 2008 is een SUV met een uitgesproken karakter. Hij beschikt over onze nieuwste LED-koplampen met 3 lange klauwen vooraan en 3 LED-klauwen van normale lengte aan de achterzijde. Dit nieuwe lichtsignatuur - en de bijbehorende vernieuwde grille - geven de wagen een elegante, eigenzinnige en gespierde persoonlijkheid.

Peugeot 2008 tekstbeeld 2

VERHOOGDE EMOTIES

Beleef een unieke ervaring aan boord van de nieuwe PEUGEOT 2008. De ergonomische PEUGEOT i-cockpit® bestuurderspositie zorgt voor wendbaarheid en uniek rijplezier.

DE ONGEËVENAARDE PEUGEOT I-COCKPIT®

Geniet van optimaal rijplezier aan de knoppen van de PEUGEOT i-Cockpit met zijn compacte stuurwiel, personaliseerbaar 3D holografisch digitaal instrumentenpaneel, 10'' HD aanraakscherm en elegante pianotoetsen.

SPLIT-LEVEL KOFFERBAK

De nieuwe PEUGEOT 2008 beschikt over een royale en moduleerbare kofferruimte. De dubbele bodem is eenvoudig te gebruiken. De neerklapbare achterbank maakt plaats voor een vlakke bodem en een laadvolume tot 1467 liter.

Peugeot 2008 tekstbeeld 3

RIJHULPSYSTEMEN

Dankzij de nieuwste generatie rijhulpmiddelen overheerst een ontspannen gevoel aan boord van de nieuwe PEUGEOT 2008.

 • PEUGEOT Drive Assist Plus
 • Parkeerhulp met nieuwe high-definition camera's voor en achteraan, die een 360° beeld op de directe omgeving bieden
 • Dodehoekbewakingssysteem
 • Automatische schakelaar voor koplampen

ADVANCED GRIP CONTROL

Zand, modder, sneeuw... welke weg je ook neemt, de Advanced Grip Control van de nieuwe PEUGEOT 2008 garandeert onder alle omstandigheden controle. Op steile hellingen helpt de Hill Assist Descent Control-functie je snelheid onder controle te houden.

Peugeot 2008 tekstbeeld 4

EXCELLENTIE OP ELK NIVEAU

Verfijnde lijnen, materialen van topkwaliteit en nieuwe boordtechnologie... de nieuwe PEUGEOT 2008 biedt een ultramoderne ervaring.

COMFORT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Leun achterover en geniet van de sfeervolle uitrusting van de nieuwe PEUGEOT 2008:

 • "Spoiler" open dak voor meer licht aan boord - Masserende, verwarmde en elektrisch verstelbare zetels met nieuwe Alcantara-bekleding - Compact stuurwiel met nieuw logo en geïntegreerde bedieningselementen- ADML Proximity

CONNECTIVITEIT AAN BOORD

Blijf altijd verbonden dankzij de PEUGEOT i-Connect - en i-Connect Advanced® - infotainmentsystemen met regelmatige updates vanop afstand, die net zo gebruiksvriendelijk zijn als een smartphone. Met de draadloze Mirrorscreen -functie, geconnecteerde 3D-navigatie en spraakherkenning ga je met een gerust hart de baan op. Geniet bovendien van de draadloze oplaadfunctie voor je smartphone, dankzij de inductietechnologie in de middenconsole.

Peugeot 2008 tekstbeeld 5

EEN STRAK INTERIEUR

Esthetisch en kwaliteitsvol, de standaard bekleding of de Alcantarazetels met Adamite stiksels, de personaliseerbare sfeerverlichting in acht verschillende kleuren gekoppeld aan de rijmodi en de interieurdecoraties zijn zorgvuldig uitgekozen om al je zintuigen te prikkelen.

EEN STAP VERDER GAAN

Geniet van puur elektrisch rijplezier. Met een rijbereik van tot 406 km WLTP beschikt de nieuwe PEUGEOT E-2008 over een onmiddellijke versnelling, een geruisloze motor en verleent hij je toegang tot zones met beperkt verkeer.

Peugeot 2008 tekstbeeld 6

MOTORISATIES IN DE KIJKER

ELEKTRISCH

 • 100% elektrisch rijbereik: tot 406 kmWLTP
 • Oplaadtijd: 30 min voor 80% rijbereik
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 0g/km
 • Vermogen: 115 kW (156 pk)

BENZINE

 • Gemengd benzineverbruik: 5,0 tot 5,9 L/100km
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: vanaf 123 g/km
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
Peugeot 2008 tekstbeeld 7
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid