Opel Zafira-e Life Electric

Catalogusprijs
vanaf €60.090

EEN RUIME FAMILIEWAGEN DIE GESCHIKT IS VOOR ELK AVONTUUR.

UW LOUNGE OP WIELEN.

Vervoer tot 9 personen in het luxueuze interieur van de Zafira-e Life, uw woonkamer op wielen voor uw gezin of bedrijf, boordevol innovaties, veiligheidssystemen en veelzijdigheid.


Opel Zafira e Life Banner 2
VEELZIJDIGHEID VAN EEN HOGER NIVEAU.

Geniet van zitplaatsen op de tweede en derde rij die vooruit of achteruit schuiven voor extra beenruimte, die neerklappen of verwijderd kunnen worden voor extra laadruimte , of die gemakkelijk te configureren zijn om in alle gezelligheid face-to-face te reizen.

COMPROMISSEN SLUITEN HOEFT NIET.

De Zafira Life werd ontworpen als nieuwe norm in zijn klasse op het vlak van dagdagelijkse flexibiliteit.

Opel Zafira e Life Banner 3
AUTOMATISCHE TOEGANG.

De dubbele elektrische schuifdeuren1 zorgen voor een brede opening voor de achterste passagiers. Sensoren geven u handenvrije toegang tot de cabine wanneer u de handen vol heeft.

INSTAPPEN EN WEGWEZEN.

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start-systeem1 kunt u gewoon instappen en wegwezen zonder naar uw autosleutels te moeten zoeken – zolang die zich maar in uw zak, tas of vlakbij bevinden.

GEMAKKELIJK LADEN.

Open de achterruit van de Zafira Life onafhankelijk van de achterklep zelf, om gemakkelijk kleine voorwerpen in de koffer te leggen, of wanneer er weinig plaats is.

VIND DE PERFECTE MATCH.

Elke versie van de Zafira Life, verkrijgbaar in drie verschillende groottes, biedt de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uitermate flexibel interieur.

Opel Zafira e Life Banner 4
EEN EXTRA PAAR OGEN.

Een waaier van rijhulpsystemen maken uw dagelijkse ritten gemakkelijk. Lane Departure Warning ziet wanneer de auto van zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen.

ZIE ALLES VOOR U.

Als unicum in zijn segment kunt u vitale informatie, zoals gegevens over de cruisecontrol en snelheid, aflezen op het Head-Up Display van de Zafira Life dat in het zicht van de bestuurder geprojecteerd wordt.

INTUÏTIEF WISSELEN.

Het intuïtieve Smart Beam-systeem van de Zafira Life wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden.

Opel Zafira e Life Banner 5
WIJ NEMEN VEILIGHEID ERNSTIG.

Met zijn frontairbags voor de bestuurder en passagier en zijn zij- of gordijnairbags voor de passagiers op alle drie de zetelrijen neemt de Zafira Life uw veiligheid net zo ernstig als u.

EXTRA ZICHTBAARHEID.

De led-dagrijlichten geven de auto een strakker design en extra zichtbaarheid op de baan, ongeacht de lichtomstandigheden.

ZO GEFIXT.

Alle zetels op de tweede en derde rij van de Zafira Life kunnen met ISOFIX-bevestigingspunten worden uitgerust, zodat u gemakkelijk en veilig tot zes kinderstoeltjes kunt bevestigen.

Opel Zafira e Life Banner 7
ZICHT OP ALLES.

De multifunctionele front- en achteruitrijcamera’s maken veiligheidssystemen mogelijk die helpen bij het parkeren, zoals Speed Sign Recognition, Driver Drowsiness Alert en 180° Rear-View.

TOONAANGEVENDE INNOVATIE.

De Automatic Cruise Control vermindert of herstelt uw snelheid om een ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden in het verkeer.


Opel Zafira e Life Banner 6
VERWACHT MEER.

Til luxe naar een hoger niveau en creëer een totaal ontspannende omgeving met de ingebouwde massagefunctie, verkrijgbaar voor de bestuurder en voorste passagier.

VIND UW OASE.

Dankzij de automatische klimaatregeling met twee zones kunnen de passagiers voorin en achterin hun eigen ideale instellingen kiezen – gedaan met die discussies over de perfecte temperatuur.

KIJK OMHOOG NAAR DE HEMEL.

Het fraaie panoramisch dak laat licht binnen, voor een totaal andere sfeer in de cabine. ‘s Nachts kunt u naar de sterren kijken of het scherm sluiten zodat uw passagiers kunnen rusten.

Opel Zafira e Life Banner 9
ALTIJD VOOR U KLAAR.

Houd contact onderweg dankzij slimme technologie en veiligheidssystemen.

VAN A NAAR B, ZONDER STRESS.

Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7“ aanraakscherm en Multimedia Navi van de Zafira Life. Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™ of Apple CarPlay™.

Opel Zafira e Life Banner 8
RIJDEN MET EEN DOEL.

Laat u niet misleiden door zijn grootte – de Zafira Life is wendbaar en dynamisch, voor een soepele, doelbewuste rijervaring die u van een Opel verwacht.

DE PERFECTE BALANS.

Rijd verder met een enkele tank dankzij de krachtige en toch zuinige motoren van de Zafira Life, goed voor maximaal 180 pk in combinatie met lage gebruikskosten, een lagere uitstoot en maximale efficiëntie.

UITDAGENDE ONDERGRONDEN ZIJN WELKOM.

Het IntelliGrip-systeem van de Zafira Life biedt extra tractie op lastige ondergronden zoals modder, zand of sneeuw. Zo blijft u op de goede weg.

Opel Zafira e Life Banner 1
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat