Opel Mokka Electric

Catalogusprijs
vanaf €39.000

GEDURFDE NIEUWE RICHTING. 100% ELEKTRISCH.

VERTROUWEN BIJ LANGE RITTEN.

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP.

MINDER WACHTEN, MEER DOEN.

Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

DE VOORDELEN VAN EMISSIEVRIJ RIJDEN TEN VOLLE BENUTTEN

Gedaan met hoge brandstofprijzen en verkeersbelastingen. Naast een dynamische rij-ervaring, bieden elektrische wagens ook lage gebruikskosten door een goedkopere energiekost per kilometer, lagere onderhoudskosten door minder slijtage-onderdelen en tal van fiscale voordelen.

Geen of lage voertuigbelasting voor elektrische wagens

Wie een elektrische wagen koopt en in Wallonië of Brussel woont, betaalt zowel voor de belasting op inverkeerstelling (BIV) als de jaarlijkse verkeersbelasting het laagste tarief. Inwoners van Vlaanderen met een elektrische wagen betalen helemaal geen BIV of verkeersbelasting.

100% aftrekbaarheid voor bedrijven en professionelen

Elektrische wagens zijn 100% fiscaal aftrekbaar, wat tot grote besparingen kan leiden ten opzichte van klassieke diesel- of benzinewagens met een aftrekbaarheid van maximum 75%.

Opel mokka e Banner 1

TOONAANGEVENDE UITRUSTING.

HELEMAAL OPGELADEN

Het hart van de Mokka-e is een krachtige lithium-ionbatterij van 50 kWh. 216 cellen met een hoge energiedichtheid en een geavanceerde temperatuurregeling zorgen voor een lange levensduur en een groot rijbereik, versterkt door een verbeterd regeneratief remsysteem.

Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u het grootste deel van uw dagelijkse woon-werkverkeer afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

OPWINDENDE PRESTATIES

Een 100% elektrische aandrijving betekent dat 260 Nm aan koppel onmiddellijk beschikbaar zijn. De lichte, synchrone elektromotoren met permanente magneet van 136 pk zijn perfect uitgebalanceerd en afgesteld om zowel smalle straatjes in de stad als brede open wegen moeiteloos aan te kunnen met vertrouwen en wendbaarheid.

Opel mokka e Banner 2

STILLE KRACHT

De Mokka-e is ontworpen om u te helpen ontspannen in de moderne hectische wereld. In het nette, ruime en akoestisch geïsoleerde interieur laadt u zélf op tijdens elke rit, zodat u tijd en ruimte krijgt om uzelf te horen denken of uw muziek echt te voelen.

UW EIGEN PAD

De Mokka-e past zich aan uw rijstijl aan en biedt u daartoe de rijmodi Sport, Eco en Normal aan. In elke modus worden algemene systemen zoals de pedaalrespons, stuurbekrachtiging en de koeling van de wagen geregeld. Sport verhoogt de rijdynamiek, Eco verhoogt de efficiëntie en Normal biedt een evenwicht tussen beide.

ESSENTIËLE VOERTUIGGEGEVENS

De geavanceerde sensoren en vehicle data monitoring-systemen van Mokka-e bieden u in een oogopslag een intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om u op de hoogte te houden en de weg volledig te beheersen.

Opel mokka e Banner 3
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid