Opel Corsa-e Electric

Catalogusprijs
vanaf €33.560

EENVOUDIG ELEKTRISCH

TOT 337 KM RIJBEREIK.

De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 337 km zonder bij te laden. Door rekening te houden met enkele factoren, zoals rijsnelheid, persoonlijke rijstijl en verwarmingsgebruik, kunt u het rijbereik van uw Corsa-e eenvoudig maximaliseren.

TOT 80% OPLADEN IN 30 MINUTEN.

Snel en eenvoudig: laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80 procent op! Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. Hier leest u er meer over.

ELEKTRISCH BRENGT OP.

Overstappen naar elektrisch voel je ook in de portemonnee: profiteer van de lage totale gebruikskosten dankzij lage taxatie en goedkopere servicebeurten!

Opel Corsa e Banner 1

TOONAANGEVENDE KENMERKEN

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

De batterij van de Corsa-e bevindt zich onder de voorste en achterste zetelrij. Zo garandeert ze niet alleen maximale kofferruimte, maar verlaagt ze ook het zwaartepunt, wat de rijdynamiek verbetert.

SPORTIEVE PRESTATIES

Als het op rijplezier aankomt, staat de nieuwe Corsa vooraan in de rij: 0-100 km/u in 8,1 seconden zonder dat u de juiste versnelling hoeft te kiezen en met al het koppel onmiddellijk beschikbaar. Een compleet nieuwe vorm van rijplezier.

GERUISLOOS MAXIMAAL VERMOGEN

Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-e. Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring meer ontspannen.

Opel Corsa e Banner 3
RIJMODI

Prestaties, zuinigheid of een beetje van beide: de Corsa-e heeft een rijmodus voor elke rijstijl:

  • Sports levert maximale rijsensaties en -plezier op dankzij een hoog koppel, een sportieve kalibratie van het gaspedaal en een specifieke, dynamische stuurafstelling.
  • Eco helpt u uw rijbereik te maximaliseren door bepaalde aspecten van de prestaties (koppel, acceleratie) te beperken en tegelijk systemen aan boord die energie verbruiken (verwarming, airconditioning) te optimaliseren
  • Normal biedt een mooi evenwicht tussen prestaties en efficiëntie.
REGENERATIEF REMMEN

De Corsa-e gebruikt een regeneratief remsysteem dat energie recupereert die normaal verloren zou gaan tijdens het remmen en om het rijbereik te vergroten. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, begint het systeem de accu op te laden.

CONTROLE VAN VOERTUIGGEGEVENS

De Corsa-e houdt u op de hoogte en uw voertuig onder controle. Door de voertuiggegevens in het oog te houden, krijgt de bestuurder een eenvoudig en intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om de efficiëntie en het rijbereik te maximaliseren.

Opel Corsa e Banner 4
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat