Opel Corsa-e Electric

Catalogusprijs
vanaf €36.350

NEW CORSA ELECTRIC: HERONTDEK RIJPLEZIER!

De nieuwe Opel Corsa Electric combineert een aantrekkelijk design, de technologie van een grote wagen en een toekomstgericht elektrisch vermogen, voor een dagelijkse rijervaring die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert!

Opel Corsa Tekstbeeld 1

GEDURFD EN PUUR VANUIT ELKE HOEK

Gedurfd & puur design

Met zijn lage en dynamische profiel, zijn kenmerkende Opel Vizor® vooraan en gedurfde kleur- en bekledingscombinaties valt de nieuwe Opel Corsa Electric overal op.

Opel Vizor®-signatuur

De nieuwe Opel Vizor® integreert de beste verlichtingstechnologie in zijn klasse, de luchtfilter en het Opel-logo in één enkele grafische module. Zo krijgt de nieuwe Opel Corsa Electric een gedurfd en herkenbaar gezicht.

Contrasterend zwart dak

Met zes aantrekkelijke exterieurkleuren om uit te kiezen - waaronder het nieuwe Grafik Grey en het contrasterend zwart dak als optie - komt de nieuwe Opel Corsa Electric altijd stijlvol voor de dag.

Opel Corsa Tekstbeeld 2

Stijlvolle aerodynamische velgen

Met velgen in 16" en 17" uitvoeringen is er voor elk wat wils. De hoogwaardige 17" velgen zorgen voor efficiënte aerodynamische prestaties en een opvallende stijl.

Ergonomisch interieur

Kruip achter het stuur van de nieuwe Opel Corsa Electric en ontdek een digitaal ingerichte ruimte met een intuïtieve en ergonomische cockpit, volledig afgestemd op de bestuurder. In deze met kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen gemaakte cockpit kan je ten volle van je rit genieten.

Duitse precisie

Van de plooi in de motorkap tot de belettering op de achterklep, elke centimeter van de nieuwe Opel Corsa Electric is met precisie ontworpen om autorijden nog leuker te maken!

Opel Corsa Tekstbeeld 3

ELEKTRISCH RIJDEN

Perfect geïntegreerde batterij

De nieuwe lithium-ion batterij vormt het hart van de Opel Corsa Electric. Zijn naadloze integratie in het onderstel zorgt voor een laag zwaartepunt voor een optimale en leuke rijdynamiek, zonder de royale binnenruimte aan te tasten.

Elektriserend rijplezier

Elke rit in de nieuwe Opel Corsa Electric is een garantie op plezier. Hij rijdt vrijwel geruisloos, zonder te hoeven schakelen en met een koppel van 260 Nm. In slechts 8,3 seconden versnelt hij van 0 naar 100 km/u en hij haalt een topsnelheid van 150 km/u. Of je nu in de stad of op de snelweg rijd... deze Corsa Electric is geknipt voor jou!

Standaard DC snelladen

De nieuwe Opel Corsa Electric maakt opladen nóg eenvoudiger! Met zijn verbeterde batterij rij je nu tot 406 km1 met een volle batterij en dankzij de standaard snellaadfunctie laad je hem in slechts 30 minuten op van 10% naar 80%! 1 Bereik: 398 tot 406 km (afhankelijk van het uitrustingsniveau)

Opel Corsa Tekstbeeld 4

Beschikbare rijmodi

Dankzij de verschillende rijmodi van de nieuwe Opel Corsa Electric kies je zelf hoe je de weg wil ervaren! De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in evenwicht.

Regeneratieve remmen

Het regeneratieve remsysteem van de nieuwe Opel Corsa Electric zet de tijdens het remmen teruggewonnen energie om in elektriciteit voor de batterij en maximaliseert zo het rijbereik. Zodra je de voet van het gaspedaal haalt, laadt de batterij weer op, met als resultaat een minimaal energieverlies en een maximale efficiëntie.

Databeheer van de wagen

Het databeheersysteem aan boord van de nieuwe Opel Corsa Electric informeert je in detail over de toestand van je wagen. Van energieverbruik en batterijcapaciteit tot live oplaadgegevens... alles wordt op een overzichtelijke en eenvoudige manier gevisualiseerd, zodat je meer tijd kunt besteden aan puur rijplezier op de baan!

Opel Corsa Tekstbeeld 5

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE EN EXCLUSIEF COMFORT

Klein in formaat, groot in technologie!

De nieuwe Opel Corsa Electric zit boordevol nieuwe big-car technologie, van de beste verlichting in zijn klasse tot geavanceerde rijhulpfuncties die je reis veiliger, eenvoudiger en aangenamer maken!

Voorzieningen aan boord

Uitgerust met massagezetels, sleutelloze toegang en een glazen panoramadak... wat kan je nog meer wensen? Lees hieronder meer over de comforttroeven van de nieuwe Opel Corsa Electric.

Opel Corsa Tekstbeeld 6
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid