Opel Combo-e Life Electric

Catalogusprijs
vanaf €41.060

HELEMAAL AFGESTEMD OP JOUW LEVEN

MET DE LIFE KOM JE VERDER.

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo-e Life zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km1. Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

IN ZO'N 30 MINUTEN TOT 80% OPLADEN.

Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo-e Life in iets meer dan een half uur tot 80% opladen1, net zo gemakkelijk thuis als op je werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten.

Opel Combo e Banner 2
LAGE KOSTEN.

Behalve lage kosten per kilometer, zijn er nog meer goede redenen om elektrisch te gaan rijden. Ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van fiscale voordelen en subsidies. Je Verdeler kan je hier meer over vertellen.

GEAVANCEERDE BATTERIJ

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo-e Life wordt geleverd door een krachtige 50 kWh lithium-ion batterij, opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor je profiteert van een groot rijbereik tot 280 km1 en een direct beschikbaar koppel. Actief warmtebeheer en een perfecte integratie van de batterij in het chassis staan garant voor een lange levensduur en een evenwichtig, soepel rijgedrag.

Opel Combo e Banner 4
KIES JE RIJSTIJL

In de Combo-e Life stem je eenvoudig je manier van rijden af op de eisen van elke rit. Kies POWER voor maximale prestaties en een hoog comfort bij zware belading, NORMAAL voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie en ECO voor een maximaal rijbereik.

OASE VAN RUST
Het dagelijkse leven is vaak nogal hectisch. Maar van zodra je in de Combo-e Life stapt, kun je die stress achter je laten. Hij rijdt 100% emissievrij, is ongekend stil en je hoeft niet te schakelen. Zo genieten jij en je passagiers des te meer van elke rit.
DIRECT OVERZICHT
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo-e Life tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, de kenmerken van de route en het energiegebruik, zodat je altijd zo efficiënt mogelijk kunt rijden.
Opel Combo e Banner 1
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid