Opel Astra St Electric

Catalogusprijs
vanaf €41.990

NEW ASTRA SPORTS TOURER ELECTRIC: KRACHTIGE VEELZIJDIGHEID DIE ELEKTRIFICEERT

Ervaar zijn opvallende kenmerken, innovatieve hightech, moderne styling en veelzijdige ruimte - nu met de bevrijdende kracht van een volledig elektrische motor. Maak kennis met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric.

Opel Astra Electric Content 1

100% ASTRA SPORTS TOURER. 100% ELEKTRISCH

Het beste van het beste

Dankzij zijn opvallende schoonheid slaagt hij erin om zelfs de harten van de moeilijkste klanten te doen smelten. En zijn schoonheid is niet oppervlakkig; het digitaal uitgeruste interieur van de Astra Sports Tourer Electric zorgt voor comfort, gemak en welzijn.

Een rijervaring als geen ander

Kruip achter het stuur, druk op de startknop en je zult begrijpen wat we bedoelen. Onmiddellijk. Superresponsieve acceleratie en opwindende handling. Je zult uitkijken naar de tijd die je in deze auto doorbrengt!

Opladen? Kinderspel.

Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. DC-laden (of snelladen) is standaard, zodat je snel kunt bijladen tijdens langere ritten, of een thuisoplader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Vraag ons naar de over kabels, wallboxen en meer.

Opel Astra Electric Content 2

DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH EN VEELZIJDIG

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric baant de weg voor een duurzame toekomst. Uitgerust met tal van highlights van vooruitstrevende Duitse techniek, maakt hij puur elektrisch rijden, zonder lokale uitstoot, tot een daad van bevrijding. Gecombineerd met een zelfverzekerd uiterlijk, indrukwekkende veelzijdigheid en royale ruimte in een hoogwaardige afwerking.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric is in een mum van tijd opgeladen dankzij de geavanceerde snellaadtechnologie van Opel. Met 100 kW DC snelladen kun je tot 80% opladen in slechts 26 minuten, waardoor zelfs lange ritten een koud kunstje worden. De veelzijdige oplaadoplossingen en -technologieën van Opel maken het gemakkelijk om zowel thuis als onderweg bij te tanken, zodat je altijd klaar bent voor het volgende avontuur.

Opel Astra Electric Content 3

BEVRIJDEND BEREIK, RIJMODI & MEER

Elektrische bevrijding

Til uw rijervaring naar een opwindend nieuw niveau - cruise soepel en geruisloos of geef gas en ontdek de sensatie van een onmiddellijke koppel. De Opel Astra Sports Tourer Electric vertegenwoordigt een nieuwe, volledig geëlektrificeerde rijervaring die verantwoord rijden opwindender maakt dan ooit tevoren. Of je nu alleen bent, met meerdere passagiers of met al je sportspullen.

Rijden op jouw manier

Personaliseer je rijervaring: De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric brengt responsief vermogen binnen handbereik met 3 rijmodi die passen bij jouw reis, rijomstandigheden en stemming. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in balans - en dat alles met nul lokale CO2-uitstoot, pure stilte en een topsnelheid van 170 km/u.

Opel Astra Electric Content 4

Ga verder

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric maakt gebruik van een geavanceerd regeneratief remsysteem om de energie terug te winnen die normaal verloren zou gaan bij het vertragen, voor een nog groter elektrisch bereik. Het systeem wint niet alleen de energie terug die vrijkomt wanneer je remt, maar is ook actief wanneer de Opel Astra Sports Tourer Electric vertraagt

Laat de kracht vrij

Het hart van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric wordt gevormd door een lithium-ionaccu van de nieuwste generatie - 102 cellen met hoge energiedichtheid en geavanceerd warmtebeheer voor een lange levensduur en een groot bereik. Hij is uiterst compact en perfect geïntegreerd in het chassis, waardoor hij een laag zwaartepunt heeft voor een uitstekende rijdynamiek zonder afbreuk te doen aan de rijpositie of de binnenruimte

Opel Astra Electric Content 5

GEDURFD EN PUUR DESIGN

Rij met het beste

Vier je individualiteit met de extra visuele dynamiek van de aerodynamisch geoptimaliseerde 18-inch lichtgewicht lichtmetalen velgen van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric, die tot de standaarduitrusting behoren. Deze wielen zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs en zorgen ervoor dat de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric er net zo opwindend uitziet als dat hij rijdt.

Rij de toekomst tegemoet

Kom oog in oog te staan met de brutaalste hatchback die er is. Waar andere auto's een alledaagse grille hebben, heeft de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric de kenmerkende Opel Vizor. Vorm volgt functie: Dit opvallende paneel is puur Duits design en integreert de koplampen en frontcamera in één vloeiende beweging

Uitmuntend interieur

Ervaar een nieuwe wereld van interieurdesign en innovatie van de volgende generatie. Binnenin de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric ontdekt u het nieuwe, digitaal ontdane Opel Pure Panel®1 dat de informatie voor de bestuurder stroomlijnt als nooit tevoren. Ontspan in de Ergonomic Active Front Seats2, optioneel bekleed met luxueus Alcantara. Omring uzelf met ruimte, technologie en puur, opgeruimd comfort.

Opel Astra Electric Content 6

INTERIEUR

Verwarmingsfuncties

Ontdooi en ontwasem je voorruit snel en efficiënt met een ThermaTec® verwarmde voorruit. Geniet van verwarmde zetels voorin en zelfs aan de buitenzijde achterin, met bovendien een verwarmd stuurwiel3 voor een warme, comfortabele grip op kille ochtenden.

Zetel met comfort

De Ergonomic Active Seats van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric dragen het AGR-keurmerk (Campaign for Healthier Backs). Met tien verstelmogelijkheden - inclusief verstelbare hoofdsteunen, elektronisch verstelbare lendensteun en uitschuifbare dijbeensteun - zijn deze zetels niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ondersteunen ze ook een gezonde lichaamshouding voor het welzijn van bestuurder en passagier op lange termijn.

Panoramisch zonnedak

Het panoramisch zonnedak overspoelt het ruime interieur van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric met licht en kan zowel ventilerend als volledig worden geopend, zodat bestuurders en passagiers kunnen genieten van een ultieme lichte en luchtige rit.

Intelli-Air

Intelli-Air is een nieuw, uiterst efficiënt controlesysteem voor de binnenlucht in de wagen, dat voortdurend informatie levert over de luchtkwaliteit binnen en buiten de wagen. Het luchtsysteem werkt automatisch om de lucht fris en schoon te houden, voor iedereen aan boord.

Opel Astra Electric Content 7

VEILIGHEID EN INNOVATIES

Intelli-Lux® LED Pixel koplampen

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric is uitgerust met de nieuwste Intelli-Lux® LED-pixelverlichting. Dit systeem betekent een grote sprong voorwaarts in de koplamptechnologie en is een upgrade van de vorige Intelli-Lux generaties. De zichtbaarheid is aanzienlijk verbeterd dankzij 168 individueel aanpasbare LED-segmenten die zorgen voor permanent niet-verblindend grootlicht, dat zich automatisch aanpast om andere weggebruikers niet te verblinden.

Intelli-HUD

De Intelli-HUD (head-up display) van de Astra Sports Tourer Electric is erg futuristisch en projecteert belangrijke informatie rechtstreeks op de voorruit, in het gezichtsveld van de bestuurder. Deze nieuwste generatie van Opels HUD-technologie vergroot het projectieveld, verbetert de resolutie en kan worden ingesteld om verschillende dashboard-gerelateerde pagina's weer te geven (waaronder pop-upwaarschuwingen, gedetailleerde kaarten en media-informatie).

Intelli-Drive 2.0

Intelli-Drive 2.0 combineert de meest geavanceerde en intuïtieve assistentietechnologieën van Opel om van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric de veiligste wagen met de meest rustgevende rijervaring te maken die we ooit hebben gebouwd. Dit systeem integreert meerdere functies, waaronder Advanced Intelligent Speed Adaptation (A-ISA), dat de verkeersborden in de gaten houdt en de wagen op basis daarvan trager of sneller laat rijden. Intelli-Drive 2.0 beschikt ook over Semi-Automated Lane Change (SALC), dat detecteert wanneer je van rijstrook verandert en zelfs manoeuvres voor je kan uitvoeren.

Intelli-Vision

Het Intelli-Vision systeem wordt automatisch geactiveerd wanneer je je nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric in zijn achteruit zet (of op verzoek) en maakt gebruik van vier camera's die rondom de auto zijn geplaatst. Met de high-definition, realtime beelden kun je de omgeving van de auto grondig controleren. Je kunt ook schakelen tussen de afzonderlijke camera's om een duidelijk zicht te krijgen op naderend kruisend verkeer, en zelfs op de krapste plekken gemakkelijk parkeren.

Opel Astra Electric Content 8
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid