Opel Astra Electric

Catalogusprijs
vanaf €39.990

NEW ASTRA ELECTRIC: BEVRIJDEND ELEKTRISCH

Welkom bij de puurste Astra die we ooit hebben gebouwd. Alle opvallende kenmerken, hightech en de moderne stijl van de nieuwe Opel Astra, nu met de bevrijdende kracht van een 100% puur elektrische aandrijving.

  • tot 418km elektrisch rijbereik
  • 26 minuten DC opladen tot 80%
  • 156 pk vermogen
Opel Astra Electric Content 1

PURE PROGRESSIE

Het beste van het beste

Dankzij zijn opvallende schoonheid slaagt hij erin om zelfs de harten van de moeilijkste klanten te doen smelten. En zijn schoonheid is niet oppervlakkig: zijn digitaal gestroomlijnde interieur creëert een gevoel van comfort, gebruiksgemak en welzijn.

Een rijervaring als geen ander

Kruip achter het stuur, druk op de startknop en ontdek met je eigen ogen wat we bedoelen. Onmiddellijk. Superresponsieve versnelling en adembenemend rijgedrag. Je zult je keer op keer verheugen op je volgende rit!

Opladen? Kinderspel.

Jij bepaalt hoe en waar je oplaadt. DC-laden (of snelladen) is standaard, zodat je snel kunt bijladen tijdens langere ritten, of een thuisoplader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Vraag ons naar de over kabels, wallboxen en meer.

Opel Astra Electric Content 3

E-MOBILITEIT EN RIJPLEZIER

Elektrische vrijheid

Til je rijervaring naar een elektriserend nieuw niveau: rij vlot en geruisloos of duw het gaspedaal in en ontdek de sensatie van het onmiddellijke koppel. De nieuwe Opel Astra Electric vertegenwoordigt een nieuwe, volledig geëlektrificeerde rijervaring die verantwoord rijden spannender maakt dan ooit tevoren.

Bestuur hem op jouw manier

Personaliseer je rijervaring: De nieuwe Opel Astra Electric brengt responsief vermogen aan je vingertoppen met 3 rijmodi die passen bij je reis, wegomstandigheden en humeur. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in evenwicht. Dat alles zonder lokale CO2-uitstoot en met een geruisloze motor en een topsnelheid van 170 km/u.

Opel Astra Electric Content 6

Ga een stap verder

De Opel Astra Electric beschikt over een ultramodern regeneratief remsysteem dat de energie terugwint die normaal verloren gaat bij het vertragen, voor een nog groter elektrisch rijbereik. Het systeem recupereert niet alleen de energie die vrijkomt wanneer je remt, maar is ook actief als de Astra Electric uitrolt.

Ontketen de kracht

De nieuwe generatie lithium-ionbatterij vormt het hart van de Opel Astra Electric: 102 cellen met een hoge energiedichtheid en geavanceerde warmteregeling voor een lange levensduur en een groot rijbereik. Deze zeer compacte en perfect in het chassis geïntegreerde batterij zorgt voor een laag zwaartepunt en een uitstekende rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan de bestuurderspositie of de binnenruimte.

Opel Astra Electric Content 4

GEDURFD EN PUUR DESIGN

Hoogwaardig design voor maximaal rijplezier

Vier je eigenheid met de extra visuele dynamiek van de aerodynamisch geoptimaliseerde 18-inch lichtmetalen velgen, die standaard op de Astra Electric zijn aangebracht. Deze velgen - verkrijgbaar in twee verschillende stijlen - geven de nieuwe Opel Astra Electric een uitstraling die al even opwindend is als zijn rijgedrag.

De blik gericht op de toekomst

Maak kennis met het meest gedurfde vooraanzicht ooit. Waar andere wagens een gewone grille hebben, pakt de Opel Astra Electric uit met zijn kenmerkende Opel Vizor. Vorm volgt functie: deze opwindende grille is een puur product van Duits design, waarin de koplampen en de voorste camera op elegante wijze in één vloeiende beweging zijn geïntegreerd.

Een opvallend interieur

Ontdek een nieuwe wereld van vooruitstrevend interieurdesign en innovatie. De nieuwe Opel Astra Electric is uitgerust met het nieuwe Opel Pure Panel®-interieur, dat de informatie voor de bestuurder bundelt en digitaal overzichtelijk maakt als nooit tevoren. Ontspan volop in de ergonomisch ontworpen Actieve voorzetels , met luxueuze Alcantara-bekleding als optie. Laat je omringen door ruimte, technologie en puur comfort.

Opel Astra Electric Content 5

INTERIEUR

Verwarmingsfuncties

Ontdooi en ontwasem je voorruit snel en efficiënt met een ThermaTec® verwarmde voorruit. Geniet van verwarmde zetels voorin en zelfs aan de buitenzijde achterin, met bovendien een verwarmd stuurwiel3 voor een warme, comfortabele grip op kille ochtenden.

Zetel met comfort

De Ergonomic Active Seats van de nieuwe Opel Astra Electric dragen het AGR-keurmerk (Campaign for Healthier Backs). Met tien verstelmogelijkheden - inclusief verstelbare hoofdsteunen, elektronisch verstelbare lendensteun en uitschuifbare dijbeensteun - zijn deze zetels niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ondersteunen ze ook een gezonde lichaamshouding voor het welzijn van bestuurder en passagier op lange termijn.

Panoramisch zonnedak

Het panoramisch zonnedak overspoelt het ruime interieur van de nieuwe Opel Astra Electric met licht en kan zowel ventilerend als volledig worden geopend, zodat bestuurders en passagiers kunnen genieten van een ultieme lichte en luchtige rit.

Intelli-Air

Intelli-Air is een nieuw, uiterst efficiënt controlesysteem voor de binnenlucht in de wagen, dat voortdurend informatie levert over de luchtkwaliteit binnen en buiten de wagen. Het luchtsysteem werkt automatisch om de lucht fris en schoon te houden, voor iedereen aan boord.

Opel Astra Electric Content 7

VEILIGHEID EN INNOVATIES

Intelli-Lux® LED Pixel koplampen

De nieuwe Opel Astra Electric is uitgerust met de nieuwste Intelli-Lux® LED-pixelverlichting. Dit systeem betekent een grote sprong voorwaarts in de koplamptechnologie en is een upgrade van de vorige Intelli-Lux generaties. De zichtbaarheid is aanzienlijk verbeterd dankzij 168 individueel aanpasbare LED-segmenten die zorgen voor permanent niet-verblindend grootlicht, dat zich automatisch aanpast om andere weggebruikers niet te verblinden.

Intelli-HUD

De Intelli-HUD (head-up display) van de Astra Electric is erg futuristisch en projecteert belangrijke informatie rechtstreeks op de voorruit, in het gezichtsveld van de bestuurder. Deze nieuwste generatie van Opels HUD-technologie vergroot het projectieveld, verbetert de resolutie en kan worden ingesteld om verschillende dashboard-gerelateerde pagina's weer te geven (waaronder pop-upwaarschuwingen, gedetailleerde kaarten en media-informatie).

Intelli-Drive 2.0

Intelli-Drive 2.0 combineert de meest geavanceerde en intuïtieve assistentietechnologieën van Opel om van de nieuwe Opel Astra Electric de veiligste wagen met de meest rustgevende rijervaring te maken die we ooit hebben gebouwd. Dit systeem integreert meerdere functies, waaronder Advanced Intelligent Speed Adaptation (A-ISA), dat de verkeersborden in de gaten houdt en de wagen op basis daarvan trager of sneller laat rijden. Intelli-Drive 2.0 beschikt ook over Semi-Automated Lane Change (SALC), dat detecteert wanneer je van rijstrook verandert en zelfs manoeuvres voor je kan uitvoeren.

Opel Astra Electric Content 2
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid