Citroën AMI Electric

Catalogusprijs
vanaf €7.990
Citroen AMI Banner 1

AMI, 100% ELEKTRISCHE STEDELIJKE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN

AMI is het antwoord van Citroën op uw nieuwe mobiliteitsbehoeften, voor uw korte verplaatsingen en uw bezorgdheid om het milieu. Hij is een toonbeeld van anticonformisme: 2 plaatsen, 100% elektrisch, ultracompact, comfortabel en personaliseerbaar. Hij is voor iedereen op elk moment toegankelijk voor aankoop of verhuur: zonder rijbewijs B*, à la carte met uiterst competitieve aanbiedingen. Hij biedt u een nieuwe ervaring in onlineaankoop en thuislevering.

* zonder rijbewijs B, één rijbewijs AM is echter vereist

Citroen AMI Banner 2

ZONDER RIJBEWIJS B*

AMI is als een stadswagen, maar dan eentje waarmee iedereen kan rijden. Hij is een lichte vierwieler, die volgens de wetgeving in de Europese landen vanaf 16 jaar voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk is. Alle leeftijdsgroepen kunnen verleid worden door dit ideale object voor korte ritten.

*zonder rijbewijs B, één rijbewijs AM is echter vereist

Citroen AMI Banner 3

STANDAARD OPLAADBAAR

AMI is een elektrische auto, maar wordt als een smartphone opgeladen. Het opladen gebeurt eenvoudig dankzij de elektrische kabel in de auto. Zodra de kabel is aangesloten op een standaard stopcontact van 220 V, volstaat 3 uur voor een volledige oplaadbeurt. AMI kan ook via een aangepaste kabel worden opgeladen aan een openbare laadpaal of Wall Box.

75 KM RIJBEREIK

AMI is als een elektrische fiets, maar neemt u toch verder mee. Hij is ideaal om veel korte ritten te maken en biedt een rijbereik tot 75 km: een dagelijkse afstand die veel groter is dan de gemiddelde afstand die door en rond steden wordt afgelegd.

Citroen AMI Banner 4

PERSONALISEERBAAR IN ÉÉN OOGOPSLAG

AMI is als een stadswagen, maar niet zoals die van de buurman. Hij biedt een kit met makkelijk zelf te plaatsen accessoires, zoals sierelementen (opbergnet voor deuren, tapijt, opbergvak, haak voor handtas, ...). Het exterieur past bij het interieur, met 4 kleuren (MY AMI GREY, MY AMI BLUE, MY AMI ORANGE, MY AMI KHAKHI), die terug te vinden zijn op de sierwieldoppen, de zijstickers achteraan en de capsule onderaan de deur.

Citroen AMI Banner 5 01
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid