Citroën ë-C4 Electric

Catalogusprijs
vanaf €37.400
New e C4

100% ËLEKTRISCH

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is de 5e fase van Citroën's elektrisch offensief na C5 Aircross Hybrid SUV's, Ami, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer. Hij belichaamt de technologische en moderne elektrische mobiliteit, ten dienste van het comfort en de veelzijdigheid van het gebruik: mobiliteit in de ë-Comfort-klasse.

De New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric maakt het mogelijk om dagelijks volledig elektrisch te rijden, perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld, in alle rust, zoals in een cocon: alle externe spanningen worden gefilterd. De stille werking, de soepelheid van de beweging van de wagen, het rijplezier, de vlotte vering, de zachtheid van de Advanced Comfort®-stoelen, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak.

New e C4 electric

NUL GRAM CO2

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric zorgt voor stil en gemakkelijk elektrisch rijden. Hij is uitgerust met een batterij met een capaciteit van 50 kWh, die tot 350 km rijbereik biedt in de WLTP-cyclus. De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van de laadcapaciteit.

Bovendien kunt u hiermee geld besparen:

 • Dankzij het beperkte onderhoud zijn de gebruikskosten laag,
 • Door gebruik te maken van overheidssteun rond elektrisch rijden (ecologische premies, omzettingspremie).

100% EFFICIËNT RIJDEN

Soepel, dynamisch en sereen elektrisch rijden.

 • Geen trillingen, geen schokken, geen schakelingen in de versnelling, voor perfect soepel rijden
 • Onmiddellijk beschikbaar koppel voor stimulerende rijsensaties
 • Programmeerbare diensten op afstand voor een dagelijks gerust gemoed

EENVOUDIGE EN PRAKTISCHE LAADOPLOSSINGEN

Je hebt verschillende laadmogelijkheden:

 • Openbaar opladen 100kW: 80% opgeladen in 30 min.
 • Wall box 11 kW: 5u00
 • Wall box 7,4 kW: 7u30
 • Versterkt stopcontact van het Green'up type voor huishoudelijk gebruik: 4u30 voor 100km of 9u voor 100km op een standaard stopcontact voor huishoudelijk gebruik.

Citroën begeleidt je van de audit tot de installatie van een oplaadoplossing met onze partner ZEBorne.

New e C4 design

DISTINCTIEF DESIGN

Het typische Citroën-design van New ë-C4 - 100% ëlectric slaagt erin elegantie te combineren met de soepele dynamiek van een berline dankzij soepele volumes, verfijnde lijnen, grafische identiteitsdetails, evenals de kracht, het karakter en de stevigheid van een SUV dankzij de grote wielen, de genereuze en gespierde modellen en de bescherming in 360° rond het koetswerk.

New ë-C4 - 100% ëlectric biedt je exclusief:

 • Het monogram ë op de vleugels en aan de achterzijde van het voertuig
 • Een Color Pack Anodized Blue
 • Een kenmerkende versiering op de deurpanelen,
 • 18'' lichtmetalen diamantvelgen voorbehouden voor elektrisch gebruik en speciaal ontwikkeld om energie te besparen.
New e C4 comfort

MOBILITEIT IN Ë-COMFORTKLASSE

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric belichaamt technologische en moderne mobiliteit, een berline met een nieuwe blik op comfort voor een ongekende 100% elektrische rijervaring:Geen uitstoot, geen lawaai, geen stress: geen trillingen, geen motorgeluidOnmiddellijk beschikbaar koppel voor onmiddellijke prestaties en soepel rijden zonder schokkenVoorverwarming van het interieur vanop afstand via de MyCitroën app of via het 10" touchscreen.Naast het plezier van 100% elektrisch rijden, zonder CO2-uitstoot en met reële besparingen in het gebruik, biedt New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric toegang tot beperkte circulatiezones in de steden.

3 rijmodi

3 rijmodi tot je beschikking:

 • Normal voor het beste compromis tussen autonomie en dynamische prestaties
 • Eco om het energieverbruik te optimaliseren,
 • Sport voor prioriteit aan prestaties met maximaal vermogen en koppel.

De keuzeschakelaar voor de rijmodus bevindt zich op de console van de versnelling.

Automatische versnellingsbak

De nieuwe geguillocheerde metalen automatische versnellingsbak biedt 3 posities (R, N en D) voor een eenvoudige keuze van de achteruit-, neutraal- of vooruitversnelling. Hij is verbonden met twee retroverlichte pushes:

 • P om de Parkeermodus te activeren
 • B om de remmodus te activeren om meer energie te recupereren tijdens de vertraging

Opberging van de kabel in de koffer

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric behoudt de ruime koffer van 380 L. Voor meer gebruiksgemak kan de vloer in twee posities schuin worden geplaatst, zodat de laadkabel of allerlei voorwerpen onder de vloer kunnen worden opgeborgen.

New e C4 laden 2

RIJBEREIK & HERLADEN

De autonomie van de batterij van de New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric laat je toe om tot 350 km te rijden in WLTP-cyclus. Het WLTP-protocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) biedt gebruikers een nauwkeuriger en realistischer zicht op het rijbereik gebaseerd op het reële gebruik van de wagen.

OPLADEN

Er zijn verschillende laadwijzen mogelijk in functie van het aantal kilometers dat je dagelijks aflegt en de oplaadoplossingen waar je thuis over beschikt.

 • Thuis kan je de batterij bijvoorbeeld in 7u30 voor 100% opladen aan een 7kW Wall box, terwijl je 100 extra kilometer rijbereik kunt terugwinnen in 4u30 aan een versterkt stopcontact voor huishoudelijk gebruik van het type Green up.
 • Aan een publiek laadstation met een 100kW supercharger zijn de oplaadtijden nog sneller dan op de Wall box: in 30 minuten wordt je batterij daar voor 80% opgeladen.

Om je te helpen bij de keuze en installatie van je oplaadoplossing is Citroën de samenwerking aangegaan met het bedrijf ZEborne. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsvolle installatie tegen de beste prijs, die voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor premies van de overheid.

Het oplaadluik bevat een kleurcode om het hele laadproces visueel te volgen. deze kleurcode is ook beschikbaar in de My Citroën app.

Het vereenvoudigde opladen en kan je makkelijk plannen of uitstellen, bijvoorbeeld om te kunnen profiteren van voordelige tarieven (daluren). Deze programmering is toegankelijk via het touchscreen tablet in de wagen of via de My Citroën app.

New e C4 technologie

TECHNOLOGIE

ELEKTRISCH EN INTUÏTIEF

New Citroën ë-C4 - 100% ëlectric heeft verschillende intuïtieve interfaces die gemakkelijk te lezen en te gebruiken zijn.

 • De specifieke displaymodus op de digitale handset maakt het mogelijk om de meter of het rijbereik te bekijken en geeft toegang tot drie essentiële gegevens: de vermogensindicator, de energiestroom of het thermisch comfort.
 • De specifieke pagina's van het 10" touchpad in het midden van het dashboard geven de energiestroom, de statistieken en het programmeerscherm voor het uitgesteld opladen van de batterijen weer.
 • Als de auto wordt opgeladen, geeft het scherm informatie weer met betrekking tot het opladen: resterende oplaadtijd, hersteld bereik, oplaadsnelheid.

MY CITROËN

Met de My Citroën app kan je vanop afstand:

 • De laadstatus raadplegen en de resterende laadtijd van je wagen
 • Zijn rijbereik raadplegen
 • Uitgesteld laden programmeren
 • De start van de voorverwarming plannen
New e C4 1
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid