DS 9 E-Tense, de kracht van elegantie is een feit.

Gepost op 25 februari 2020

DS 9 E-TENSE

Een toonbeeld van raffinement, een pareltje van technologie

DS lanceert de DS 9 E-Tense, een symbool voor Franse knowhow. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.

Een modern silhouet dat verfijning ademt

De DS 9 E-Tense trekt de aandacht met zijn moderne lijnenspel dat elegantie met dynamisme verenigt. Details zoals de sierlijst met ‘Clous de Paris’-afwerking, de DS-luchtinlaten en de verzonken handgrepen geven de wagen een erg opvallende uitstraling.

Uitmuntend tot in de kleinste details

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties: ‘Clous de Paris’-guilloche, bedieningselementen ingelegd met kristal, B.R.M R180-klok en sierstiksels in parelvorm.

Elektrische haute couture

De DS 9 E-Tense zal worden aangeboden met twee oplaadbare hybrideversies uit de E-TENSE-familie. De eerste levert 225 pk, de tweede, met 360 pk en vierwielaandrijving, wordt later beschikbaar. De elektromotor, die tijdens acceleraties en bij snelheden tot 135 km/u kan worden gebruikt, lanceert u in alle stilte naar een nieuwe rijervaring.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid