Catalogusprijs
vanaf €44.600

DE REIS NAAR VERFIJNING

DS 7 web 1

FASCINEREND

EEN NIEUWE, CHARISMATISCH DESIGN

Ontdek de Nieuwe DS 7, een geraffineerde SUV die verleidt met zijn elegante en dynamische lijnen.

ELEGANT EN DYNAMISCH

Een krachtige stijl
Deze hedendaagse SUV verenigt technologische uitmuntendheid en uitzonderlijk comfort om u het rijplezier te laten herontdekken. Geavanceerde technologieën en aandacht voor detail maken van dit nieuwe model een ode aan de reiskunst en de Franse knowhow van DS Automobiles.

DS 7 web 2

DESIGN BUITENZIJDE

De Nieuwe DS 7, die een dynamisch silhouet, diepgaande trekken en een hertekende voorkant combineert, vindt zichzelf opnieuw uit met intensiteit en glans. Achteraan sluiten de nieuwe lichten met schildpadmotief perfect aan op zijn lijnen en vullen ze de nieuwe lichtsignatuur vooraan op harmonieuze wijze, wat hem een krachtige en opvallende uitstraling geeft.

DS 7 web 3

EEN BOEIENDE NIEUWE BLIK

De lichtsignatuur van de Nieuwe DS 7, die nog wordt versterkt door de DS PIXEL LED VISION 3.0 en de DS LIGHT VEIL, geeft hem een indringende en onvergetelijke blik. Onze hoogtechnologische nieuwe koplampen en het nieuwe radiatorrooster versterken de elegantie vooraan.

ZUIVERE EN DYNAMISCHE LIJNEN

Met zijn geraffineerde trekken en scherpe lijnen biedt de Nieuwe DS 7 unieke proporties die kracht, zuiverheid en elegantie combineren.

NIEUWE LICHTEN MET SCHILDPADMOTIEF

De ‘full led’-achterlichten met schildpadmotief accentueren de nieuwe lichtsignatuur van de Nieuwe DS 7, die hem zo bijzonder en herkenbaar maakt.

DS 7 web 4

DESIGN BINNENZIJDE

Geraffineerde knowhow ten dienste van uw comfort.
Geniet van een uitzonderlijke binnenruimte en een interieur op maat. De verfijning van onze materialen, de aandacht voor detail en de technologische cabine dragen bij tot uw welzijn en eersteklas comfort tijdens al uw ritten.

DS 7 web 5

INTERIEUR IN GEDRAPEERD NAPPALEDER

Het interieur van de Nieuwe DS 7 is elegant tot in de kleinste details en onderscheidt zich door geraffineerde afwerkingen en hoogwaardige materialen zoals Nappaleder in Perle Grijs of Basalte Zwart. Laat u verleiden door de rijkelijke wereld en het gevoel van edele materialen, ontworpen in de pure ambachtelijke traditie van Franse knowhow.

HORLOGEBANDMOTIEF

Onze lederbewerkers staan garant voor het sublieme interieur van de Nieuwe DS 7 met Nappaleder, een kostbaar volnerfleder. Het exclusieve horlogebandmotief benadrukt met stijl de sterke band tussen DS Automobiles en het Franse ambacht.

SIERSTIKSELS ‘POINT PERLE’

De Point Perle, het resultaat van de verbeelding van onze lederbewerkers, is een uiterst verfijnd detail dat de naden van ons leder een parelvormig motief geeft. Deze elegante en delicate knipoog naar de haute couture is een uniek kenmerk van DS Automobiles.

DS 7 web 6

HORLOGE B.R.M. R180

Het B.R.M R180-horloge, dat werd ontwikkeld in samenwerking met B.R.M Chronographes, komt tevoorschijn uit zijn juwelenkistje op het dashboard bij het starten van de wagen. Met zijn wijzers die automatisch het juiste uur aangeven, combineert hij technologie met elegant design.

STUURWIEL IN VOLNERFLEDER

Verhoog uw rijcomfort en voel de zachtheid van het leder op het stuur van de Nieuwe DS 7. Dit elegante volnerfleder, dat ambachtelijk werd bewerkt, wordt nog geaccentueerd door de inzetstukken in gesatineerd chroom, die het interieur een prestigieuze uitstraling geven.

GUILLOCHEAFWERKING ‘CLOUS DE PARIS’

Om de bedieningselementen van de Nieuwe DS 7 te versieren, hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door de haute horlogerie met de ‘Clous de Paris’-guilloches. Deze afwerking is zowel artistiek als technisch en bestaat uit kleine studs met piramidevormige koppen die elkaar sierlijk kruisen en doorkruisen.

DS 7 web 7

EEN HOOGTECHNOLOGISCHE DIGITALE ERVARING

Voor de Nieuwe DS 7 hebben we een meeslepende en resoluut technologische cabine ontwikkeld. Met zijn digitale instrumentenbord van 12” en zijn grote centrale HD-aanraakscherm van 12” geniet u een goede leesbaarheid voor uw comfort en krijgt u met slechts enkele handelingen toegang tot alle essentiële informatie.

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met aanraakscherm en spraakherkenning. Het DS IRIS SYSTEM voert uit wat u wilt, zoals u het wilt.

Aan boord van de Nieuwe DS 7 beleeft u een ongekende luisterervaring met het hifisysteem FOCAL Electra®. Het audiosysteem omvat 14 luidsprekers, waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 watt, om u onder te dompelen in een uitzonderlijke klankervaring.

DS 7 web 8

TECHNOLOGIE

DS PIXEL LED VISION 3.0

Ten dienste van uw veiligheid passen de intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-koplampen zich aan uw omgeving aan om de verlichting af te stemmen op de omstandigheden buiten (stad, platteland, weer, enz.) en het licht in de bochten te richten om het zicht in de hoeken te verbeteren. Dankzij de PIXEL-functie kunt u de grootlichten aan laten zonder uw voorligger of tegenligger te verblinden.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dit intelligente ophangingssysteem werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in real time te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Naargelang deze informatie maakt het systeem de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

DS NIGHT VISION

Een infraroodcamera in het radiatorrooster van de Nieuwe DS 7 detecteert voetgangers en dieren op een afstand van 50 cm tot 100 meter voor de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenbord, zodat u rustig kunt anticiperen en reageren op gevaren. Dat verhoogt de veiligheid en draagt bij tot een rustige rijervaring, zelfs in het donker.

DS 7 web 9

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Zowel overdag als ‘s nachts analyseert een systeem van sensoren en camera’s tekenen van vermoeidheid en verstrooidheid bij de bestuurder, alsook het traject van de wagen. In geval van onoplettendheid of slaperigheid verschijnt er een melding op het digitale dashboard en weerklinkt er een geluidssignaal in het interieur.

DS DRIVE ASSIST

De bestuurder ondersteunen en tegelijk hem of haar de kans geven om zelf weer de controle in handen te nemen: dat is wat de DS DRIVE ASSIST wil bieden. Het is een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden. Dit innoverende systeem regelt de snelheid en afstand tot een voorligger en positioneert de Nieuwe DS 7 exact in zijn rijstrook zoals ingesteld door de bestuurder, door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

360 Vision

De Nieuwe DS 7 beschikt voor- en achteraan over nieuwe digitale camera's van de nieuwste generatie die beelden optimaal weergeven op zijn 12" grote aanraakscherm. 360 Vision biedt video-ondersteuning voor alle manoeuvres bij lage snelheden. Het geeft een bovenaanzicht van de wagen en de omgeving weer: het beeld wordt bijgewerkt naarmate de wagen zich verplaatst.

DS 7 web 10

EEN HOGER WELZIJN TEN DIENSTE VAN UW GEMOEDSRUST

Het interieur van de Nieuwe DS 7 is bijzonder ruim dankzij zijn royale wielbasis en biedt comfort en sereniteit op al uw reizen. Het rijcomfort wordt nog versterkt door de aanwezigheid van masserende, verwarmde of geventileerde voorzetels, een neerklapbare achterbank en de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION-technologie die zich aanpast aan de oneffenheden in het wegdek.

DS 7 web 11

GROOT PANORAMISCH SCHUIFDAK

Verbeter uw ervaring aan boord door het optionele panoramisch schuifdak te kiezen voor uw Nieuwe DS 7. Het bestaat uit een vast raam in combinatie met een schuifraam en zorgt voor licht en comfort op al uw reizen.

GRENZELOOS REIZEN

De grote koffer van de Nieuwe DS 7 kan tot 555 liter bevatten om zich aan al uw reizen aan te passen. Hij is ruim, moduleerbaar en functioneel, met twee verchroomde kofferdrempels, 4 bevestigingsringen en zijdelingse opbergvakken. Hij kan worden geoptimaliseerd dankzij de neerklapbare achterbank. Op de E-TENSE-versies beschikt hij over een opbergvak voor een laadkabel.

BUITENGEWOON ZINTUIGLIJK COMFORT

De gelaagde ruiten van de Nieuwe DS 7, die als optie verkrijgbaar zijn, laten de inzittenden genieten van een optimale geluidsdemping voor een bijzonder aangename rijervaring die uw sereniteit verzekert.

DS 7 web 12
DS 7 web 13
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid