Catalogusprijs
vanaf €46.150

Wanneer technologie en verfijning hand in hand gaan

DS 4 Header 1 bis

MEESLEPEND

Een ongeziene visie op de auto

De DS 4 maakt indruk en fascineert met zijn indrukwekkende proporties, zijn charismatische uitstraling en zijn gespierde look. Binnenin sluiten de ‘aangevulde technologieën’ perfect aan bij het interieur, voor een uiterst puur design dat tegelijk technologisch en ergonomisch aandoet.

DS 4 Banner 2

PERSOONLIJK

Beschikbare motoren voor de DS 4

Oplaadbare hybride

  • E-TENSE 225

Benzine

  • Puretech 130 Automatic
  • Puretech 180 Automatic
  • Puretech 225 Automatic

Diesel

  • BlueHDi 130 Automatic

Ontdek de verschillende versies van de DS 4

Onze versies werden ontworpen om plaats te bieden aan de oplaadbare hybridemotor E-TENSE 225 zonder aan de interieurruimte of het koffervolume te raken.

DS 4 Banner 3

GRAFISCH EN DYNAMISCH

Een verfijnde stijl die de aandacht trekt.

Grote wielen, een atletisch silhouet, een aerodynamisch profiel ... Het lijnenspel van de DS 4 getuigt van een vloeiende en krachtige beweging. Achteraan sluiten zijn gebeitelde lichten naadloos aan op zijn elegante vormen, voor een meeslepende en spectaculaire identiteit.

DS 4 Header 2

PLURALISME

Bevestig uw stijl

De DS 4, die zowel inspiratie put uit de SUV Coupé als uit de compacte berline, verleidt door zijn talloze personaliseringsmogelijkheden. Het DS 4-gamma wordt uitgebreid met twee versies: de DS 4 PERFORMANCE Line, die sportieve klanten in vervoering brengt, en de DS 4 CROSS, die zich meer tot avontuurlijke klanten richt.

DS 4 Banner 4

INTERIEURDESIGN

De pure elegantie van onze knowhow

De DS 4 geeft blijk van een bijzonder zuivere geest dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de E-TOGGLE-bediening, de stijlvolle toetsen van de elektrische ruiten en de onzichtbare centrale verluchtingsroosters van DS AIR. Gesterkt door hun expertise, selecteerden onze teams ook ongeziene materialen om het interieur naar een subliem niveau te tillen: gesmeed carbon, bruin essenhout en natuurlijk nerf- of Nappaleder in het iconische horlogebanddesign van het merk

DS 4 Banner 6

Grote onderscheiding

Maak uw keuze uit een brede waaier geraffineerde materialen om het interieur van de DS 4 aan te kleden: Tungstène-stof, Alcantara®, Diamond Tungstène-stof met zwarte DS-stof of Nappa- en nerfleder worden aangevuld met prestigieuze afwerkingen zoals het Point Perle-motief, de guilloches ‘Clous de Paris’ of essenhout en gesmeed carbon. De personaliseerbare sfeerverlichting zorgt voor een gastvrije sfeer die perfect bij u past.

DS 4 Banner 7

ERGONOMIE EN VERFIJNING

Ontdek DS E-TOGGLE, DS AIR en Hifisysteem FOCAL Electra®

De minimalistische en vernieuwende DS E-TOGGLE vervangt de klassieke versnellingspook en accentueert de verfijning en technologische elegantie van het interieur.

De onzichtbare verluchtingsmond DS AIR, die perfect in het dashboard werd geïntegreerd, is een ongezien ventilatiesysteem dat zich tegelijk discreet en efficiënt toont. Dankzij zijn compacte afmetingen geeft dit systeem het dashboard een vloeiende en zuivere look.

Geniet van een ongeëvenaard zuivere klankervaring dankzij dit uitzonderlijke geluidssysteem met 14 luidsprekers en een vermogen van 690 watt. Voor uw comfort tillen de gelaagde ruiten met geluiddempende folie het geluid van het FOCAL Electra®-hifisysteem naar een hoger niveau door een rustige en serene omgeving te creëren.

DS 4 Banner 8

TECHNOLOGIE

Geniet van een opwindende totaalervaring

De DS 4 beschikt over ‘verhoogde technologie’, een exclusieve combinatie van geavanceerde technologieën en verhoogde realiteit of ‘Augmented Reality’ Meer efficiëntie, meer connectiviteit en meer innovaties ten dienste van de rijervaring en uw veiligheid.

DS 4 Banner 9
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid