Catalogusprijs
vanaf €29.250
DS 3 reveal 2022 8

VERMOGEN

Benzine van 100 tot 130 pk
100% elektrisch 115 kW/156 pk

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Tot 575 km over de stadscyclus (WLTP)
Tot 402 km over de gemengde cyclus (WLTP)

DS 3 reveal 2022 website banner 1

VORSTELIJK & WENDBAAR

Een eigentijds design

De technologische en efficiënte Nieuwe DS 3 zal u op al uw reizen vergezellen met elegantie en karakter. Hij is verkrijgbaar in een 100% elektrische versie en zal u verleiden door zijn rijcomfort.

DS 3 reveal 2022 website banner 2

MOTOREN

E-TENSE, ZUIVER ELEKTRISCH

De zuiver elektrische Nieuwe DS 3, het resultaat van een nieuw platform en innovatieve materialen, wint aan rijbereik – tot 575 km over de stadscyclus. Dat maakt er een van de lichtste compacte SUV’s in zijn klasse van. Hij is ideaal voor uitstapjes en lange reizen en laadt in slechts 30 minuten zijn batterij op tot 80%.

Dankzij onze dubbele kampioenstitels in de Formule E konden we de expertise en knowhow van onze ingenieurs op het vlak van elektrische wagens verder ontwikkelen tot een nieuwe generatie bijzonder efficiënte motoren. De geoptimaliseerde stroomlijn en thermische regeling van de nieuwe batterij van de Nieuwe DS 3 versterken de prestaties van zijn E-TENSE-motor.

DS 3 reveal 2022 website banner 3

KOETSWERKDESIGN

Een eigentijds design

De Nieuwe DS 3 meet zich zuivere lijnen en een intense blik aan die zijn sculpturale en geraffineerde karakter benadrukken. Naast een nieuw front en hertekende achterkant behoudt de DS 3 zijn verchroomde en verzonken deurgrepen die elegant aansluiten bij zijn silhouet en zich ontplooien bij het openen.

DS 3 reveal 2022 website banner 4

INTERIEURDESIGN

Knowhow en aandacht voor detail ​ ​

De met zorg uitgewerkte interieurs van de Nieuwe DS 3 combineren hoogwaardige materialen met technologische elegantie en aandacht voor detail om u onder te dompelen in een comfortabele en gezellige sfeer met karakter en moderniteit. ​

DS 3 reveal 2022 website banner 9

Horlogebandmotief

Onze lederbewerkers staan garant voor het sublieme interieur van de Nieuwe DS 3 met Nappaleder, een kostbaar volnerfleder. Het exclusieve horlogebandmotief benadrukt met stijl de sterke band tussen DS Automobiles en de ambachten.

‘Clous de Paris’-guilloches

Onze stilisten hebben zich laten inspireren door de wereld van de luxehorloges om het stuur van de Nieuwe DS 3 te versieren met de ‘Clous de Paris’-guilloches. Deze veeleisende afwerking bestaat uit kleine studs met piramidevormige koppen die elkaar harmonieus kruisen.

Sierstiksels ‘Point Perle’

De Point Perle is ontstaan uit de verbeelding van onze lederbewerkers en geïnspireerd op borduurwerk. Deze afwerking weerspiegelt een parelvormig motief op de naden van het leder van de Nieuwe DS 3. Deze knipoog is de signatuur geworden van DS Automobiles.

Edele materialen

De edele materialen, de uitmuntende Franse ambachtelijke knowhow en de harmonieuze lijnen wekken het interieur tot leven, verfraaid met unieke bekledingen.

DS 3 reveal 2022 website banner 5

GECONNECTEERD JUWELENKISTJE

Een digitale reis

Met zijn PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START stapt u een meeslepend interieur binnen. Het met Mistral-leder overtrokken geconnecteerde stuur van de Nieuwe DS 3 beschikt over tal van bedieningselementen die de toegang tot de rij- en schakelhulptechnologieën vergemakkelijken.
Het centrale HD-scherm van 10,3” met glanzende afwerking, het elegante digitale instrumentenbord in combinatie met het head-up kleurendisplay en de ergonomische bedieningselementen zijn perfect geïntegreerd in het interieur om de rijgegevens eenvoudiger af te lezen.

Geniet van een geavanceerde digitale ervaring dankzij het infotainmentsysteem met geconnecteerde navigatie en het DS IRIS SYSTEM. Dit nieuwe, intuïtieve en volledig personaliseerbare informatie-ecosysteem geeft u toegang tot alle functies via sneltoetsen op uw grote centrale scherm van 10,3”. Dankzij de geavanceerde spraakherkenning voert hij uw commando’s uit en vereenvoudigt hij uw ritten.

De New DS 3, die werd opgevat als een auditorium, dompelt u onder in een klankervaring met een uitzonderlijke zuiverheid. Dankzij de 12 zorgvuldig in het interieur geïntegreerde luidsprekers biedt het FOCAL ELECTRA-hifisysteem een nauwkeurige, evenwichtige en ongelooflijk rijke klank.

DS 3 reveal 2022 website banner 6

PERFORMANCE LINE: GESPIERDE ELEGANTIE

Een donkere stijl om zich te onderscheiden op de weg

Gedurfde look met geraffineerde sierelementen: de PERFORMANCE LINE-versie van de Nieuwe DS 3 combineert de elegantie van diep zwart met opmerkelijke details.

Badge Performance Line​

De Performance Line-versie, de belichaming van het DNA van DS Automobiles, is versierd met een embleem in de kleuren van het merk: karmijnrood voor prestaties, wit voor zuiverheid en champagne voor de overwinning.

Nieuwe velg BOSTON 18’’​

De Nieuwe DS 3 PERFORMANCE LINE heeft exclusieve velgen met een karmijnrode naafdop, waaronder de BOSTON 18” die speciaal voor deze versie werd ontworpen.

Specifieke zwarte sierlijsten Performance Line

Met zijn zwart gelakte DS Wings, zijn zwarte DS-monogram met pailletten en zijn Performance Line-badges meet de Nieuwe DS 3 PERFORMANCE LINE zich bijzonder gesofisticeerde details en afwerkingen aan, die dit exclusieve model onderstrepen.

DS 3 reveal 2022 website banner 8

Een eigentijdse puurheid

Alcantara, dat de zetels, het dashboard en de deurpanelen siert, voegt noblesse en karakter toe, terwijl de Performance Line-stiknaden in karmijnrood en champagne en de interieurhemel in Lamagrijs bijdragen tot zijn opvallende en gezellige sfeer.

DS 3 reveal 2022 website banner 7

TECHNOLOGIEËN

DS IRIS SYSTEM

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met aanraakscherm en een geavanceerde spraakherkenning: Het DS IRIS SYSTEM voert uit wat u wilt, zoals u het wilt.

DS DRIVE ASSIST

De bestuurder ondersteunen en tegelijk hem of haar de kans geven om zelf weer de controle in handen te nemen: dat is wat de DS DRIVE ASSIST wil bieden. Het is een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden. Dit innoverende systeem regelt de snelheid en afstand tot een voorligger en positioneert deNieuwe DS 3 exact in zijn rijstrook zoals ingesteld door de bestuurder, door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

DS MATRIX LED VISION

De DS MATRIX LED VISION-koplampen van deNieuwe DS 3 bestaan uit 3 ledmodules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten, die op zijn beurt onderverdeeld is in 15 onafhankelijke segmenten. Deze segmenten worden progressief ontstoken en gedoofd naargelang de rijomgeving die wordt gedetecteerd via de camera bovenaan de voorruit. Zo kan de bestuurder met de grootlichten aan rijden, zonder anderen te verblinden: wanneer hij bijvoorbeeld een voor- of tegenligger nadert, dooft een deel van de lichtbundel rond deze wagen om hem niet te hinderen en dat zolang die wagen in de buurt is.

DS 3 reveal 2022 website banner 10
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid