STELLANTIS PRO ONE VERSTERKT ZIJN LEIDERSCHAP MET DE VERNIEUWING VAN DE VOLLEDIGE LINE-UP

Gepost op 6 november 2023

STELLANTIS PRO ONE VERSTERKT ZIJN LEIDERSCHAP MET DE VERNIEUWING VAN DE VOLLEDIGE LINE-UP

Ongekende vernieuwing van het volledige bestelwagenaanbod door Stellantis Pro One met wereldpremières van 12 modellen in alle bedrijfsvoertuigensegmenten van Citroën, FIAT Professional, Peugeot en Opel.

• Nieuwe bedrijfsvoertuigen in alle segmenten (Compact, Mid-Size, Large): Nieuwe Citroën Berlingo, Jumpy, Jumper; Nieuwe Fiat Doblo, Scudo, Ducato; Nieuwe Opel Combo, Vivaro, Movano; Nieuwe Peugeot Partner, Expert, Boxer.

• Prioriteit Zero Emission: 2de generatie BEV met een grotere actieradius op alle modellen (tot 420 km) en versterking van het bestaande aanbod van middelgrote tot grote bedrijfsvoertuigen op waterstofcellen (2024), nog steeds zonder compromissen op het gebied van prestaties.

Peugeot Bedrijfswagens

PEUGEOT - NIEUWE REEKS ELEKTRISCHE BESTELWAGENS: E-PARTNER, E-EXPERT EN E-BOXER

Peugeot leidt momenteel een grootschalig initiatief om zijn aanbod lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) te vernieuwen. Het nieuwe aanbod omvat de E-PARTNER, E-EXPERT en E-BOXER, die allemaal elektrisch zijn. Het merk wil het grootste assortiment elektrische voertuigen van alle volumemerken in Europa aanbieden en streeft ernaar om vanaf 2025 van elk model een elektrische versie te hebben. Uiteindelijk wil Peugeot vanaf 2030 een 100% elektrisch merk zijn in Europa.

Door de groei van lage-emissiezones in Europese steden, lagere operationele kosten en rijcomfort, wordt de overstap naar elektrische auto's steeds aantrekkelijker voor professionals. De nieuwe elektrische LCV's van Peugeot zijn efficiënter zonder concessies te doen aan prestaties. Peugeot biedt ook onderhouds- en servicecontracten voor maximaal 8 jaar/200.000 km.

Hier volgt een samenvatting van de nieuwe Peugeot elektrische LCV-modellen:

De nieuwe Peugeot E-PARTNER:

 • 100% elektrisch met een actieradius tot 330 kilometer.
 • Vernieuwd design en verbeterde veiligheid.
 • Verschillende uitrustingsniveaus met geavanceerde technologie en rijhulpsystemen.
 • Beschikbaar in twee lengtevarianten en met verschillende carrosseriekleuren.
 • Ook beschikbaar met benzine- of dieselmotor

De nieuwe Peugeot E-EXPERT:

 • 100% elektrisch met een actieradius tot 350 kilometer.
 • Herontworpen exterieur en uitgebreide interieuruitrusting.
 • Voorzien van geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsopties.
 • Beschikbaar in verschillende carrosserievarianten en batterijopties.
 • Ook beschikbaar met verschillende dieselmotoristaties.

De nieuwe Peugeot E-BOXER:

 • Volledig elektrisch met uitzonderlijke prestaties.
 • Actieradius tot 420 kilometer.
 • Aangepast exterieur en interieur met geavanceerde comfort- en veiligheidsvoorzieningen.
 • Beschikbaar in verschillende versies en carrosserievarianten, met ook dieselopties.

Deze nieuwe elektrische LCV-modellen van Peugeot bieden professionele gebruikers krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke voertuigen om aan hun diverse behoeften te voldoen. De voertuigen hebben geavanceerde technologie, verbeterde veiligheid en een breed scala aan configuraties om aan verschillende vereisten te voldoen.

Citroen Bedrijfswagens

CITROËN: NIEUWE BERLINGO BESTELWAGEN, JUMPY EN JUMPER LUIDT EEN NIEUW TIJDPERK IN VOOR ZIJN BESTELWAGENGAMMA

De nieuwe modellen Berlingo Van, Jumpy en Jumper van Citroën zijn geüpdatet met een nieuwe identiteit en logo van het merk. Het ontwerp is vernieuwd, met speciale aandacht voor de voorkant en het dashboard. Ze behouden hun oorspronkelijke kwaliteiten en zijn geoptimaliseerd voor meer comfort, connectiviteit, rijhulpsystemen en aandrijfopties.

De NIEUWE CITROËN BERLINGO VAN heeft geavanceerde comfortstoelen, een nieuw digitaal instrumentenpaneel, en infotainmentsystemen met een centraal 10-inch scherm. Het heeft een WLTP-actieradius van 330 km, verbeterde parkeerhulp, Highway Driver Assist, Surround Rear Vision, en meer.

De NIEUWE CITROËN JUMPY heeft een verbeterd stuurwiel, dashboard, digitaal instrumentenpaneel, en infotainmentsysteem met een centraal HD 10-inch scherm. Het biedt ook nieuwe rijhulpmiddelen.

De NIEUWE CITROËN JUMPER heeft een nieuw assortiment dieselmotoren, inclusief een elektrische optie. Het heeft een digitaal instrumentenpaneel, infotainmentsysteem met HD-scherm, parkeerhulp, elektrische handrem, en meer.

Citroën biedt een breed scala van lichte bedrijfsvoertuigen, van de My Ami Cargo tot ë-Jumper Waterstof, met aandacht voor energietransitie.

Dit brengt Citroën's solide marktposities naar voren, met een focus op duurzame mobiliteit en een uitgebreid aanbod van motoren en voertuigconfiguraties om te voldoen aan de behoeften van professionele klanten. De vernieuwde modellen versterken Citroën's positie in de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen in Europa.

Opel Bedrijfswagens

OPEL LCV RANGE: NIEUWE GENERATIE COMBO, VIVARO EN MOVANO ONTHULD

 • Nieuw design: ook de bedrijfswagens van Opel krijgen het Vizor-merkgezicht
 • Nieuwe werkruimte: vernieuwde interieurs met 10-inch full colour touchscreen
 • Nieuwe elektrische aandrijflijnen: toonaangevende actieradius

Ontdek de nieuwe Combo, Vivaro en Movano van Opel. Elk model heeft een nieuw uiterlijk en interieur, terwijl de batterij-elektrische varianten met hun actieradius nog altijd de maatstaf zijn in hun eigen segmenten. Verder kondigt Opel de komst aan van de Movano met brandstofcel.

De nieuwe lichte bedrijfswagens van Opel zijn direct herkenbaar aan hun specifieke interpretatie van het Vizor-merkgezicht, dat de familieband met de personenauto’s van het merk duidelijk maakt. De Vizor, waarin de karakteristieke koplampen en met merklogo zijn geïntegreerd, beslaat de gehele breedte van de neus.

Behalve van een nieuw uiterlijk heeft Opel de Combo, Vivaro en Movano ook van een gemoderniseerd interieur voorzien. Het hoogtepunt in de opgewaardeerde interieurs is het nieuwe infotainmentsysteem met draadloze smartphone-integratie voor Apple CarPlay en Android Auto, dat te bedienen is via het full colour 10-inch touchscreen.

De batterij-elektrische varianten van de nieuwe Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn net zo gebruiksvriendelijk als de versies met verbrandingsmotor. Dankzij state-of-the-art batterijtechnologie en de verbeterde efficiëntie van de aandrijflijn, blijven alle drie modellen op het gebied van een emissievrije actieradius toonaangevend in hun klasse.

In de reeks nieuwe lichte bedrijfswagens van Opel zijn de sterkste punten van hun voorgangers behouden, zoals het brede aanbod geavanceerde rijhulpsystemen die ritten en manoeuvreren comfortabeler en vooral veiliger maken. Elk van de drie modellen is in meerdere lengte-, hoogte- en carrosserievarianten leverbaar. Zo is er voor iedere professionele behoefte een geschikte auto samen te stellen, die uitblinkt met een overtuigend laadvolume, laadvermogen en trekvermogen. Opel maakt op korte termijn meer details bekend van de drie nieuwe modellen.

Fiat Bedrijfswagens

FIAT PROFESSIONAL ONTHULT DE NIEUWE LINE-UP: EEN NIEUWE GENERATIE AAN HET WERK

De nieuwe FIAT Professional-bedrijfsvoertuigen, waaronder de Ducato, Doblò en Scudo, worden geïntroduceerd met opmerkelijke verbeteringen en innovaties. Deze voertuigen bevatten nieuwe elektrische aandrijflijnen, designverbeteringen, geavanceerde connectiviteitssystemen en volgende generatie ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) om te voorzien in innovatieve, duurzame, en elektrische mobiliteitsoplossingen voor bedrijven.

 • De E-Ducato is een volledig elektrische versie met een in-huis ontworpen aandrijfsysteem. Het biedt een verbeterde actieradius van 30% en een prijsverlaging van 25% in vergelijking met het vorige model, terwijl het laadvermogen behouden blijft, waardoor de Ducato het best verkochte voertuig in zijn segment is.
 • De E-Doblò behoudt zijn interieurruimte en biedt grote flexibiliteit en laadcapaciteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor professionele gebruikers.
 • De Scudo, een multifunctionele bestelwagen van FIAT Professional, wordt ook volledig elektrisch aangedreven en biedt slimme functies.
 • De Ducato is een wereldwijd model dat al meer dan 40 jaar op de markt is en blijft leidend in zijn segment, met een constante focus op verbetering en innovatie.
 • De E-Ducato biedt een geavanceerd elektrisch aandrijfsysteem met een indrukwekkend bereik en laadsnelheden, evenals verschillende rijmodi voor optimale prestaties.
 • De Doblò, zowel in elektrische als thermische versies, biedt verbeterde efficiëntie en veiligheid, terwijl de E-Doblò een aanzienlijk bereik van 330 km in de WLTP-cyclus biedt en een warmtepomp voor betere prestaties en comfort.
 • De Scudo wordt geleverd met een keuze tussen elektrische en diesel aandrijflijnen en biedt professionals veelzijdigheid en efficiëntie.

De voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde connectiviteitssystemen en rijassistentie, evenals een nieuw infotainmentsysteem om het dagelijkse werk van professionals te ondersteunen.

Al met al vertegenwoordigen deze nieuwe FIAT Professional-bedrijfsvoertuigen een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van duurzame en elektrische mobiliteit voor bedrijven.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid