Vernieuwde Peugeot 508

Gepost op 24 februari 2023

Vernieuwde Peugeot 508

ALLURE.

Met de nieuwe 508, verkrijgbaar in de versies sedan, SW en PEUGEOT SPORT ENGINEERD, onthult PEUGEOT een nieuw design voor zijn topmodellen. De voorkant is innovatief met nog meer dynamiek en draagt ​​het nieuwe embleem van het merk centraal.

De nieuwe 508 brengen moderniteit door het grillemotief volledig te integreren in de bumper

Deze modellen hebben een nieuw kenmerkend verlichtingssysteem met drie klauwen aan de voorkant. Ze zijn geïntegreerd in de extreem slanke Matrix LED-koplampen.

Aan de achterkant hebben de nieuwe LED-lampen het kenmerkende ontwerp met drie klauwen en dynamische richtingaanwijzers.

In de passagiersruimte van de nieuwe 508 en 508 SW is er duidelijk sprake van een upmarket-beweging met de nadruk op de kwaliteit en moderniteit van de gebruikte materialen in de nieuwe bekleding, evenals een nieuwe bediening van de versnellingsbak voor een betere ervaring en meer ergonomie.

Aan boord van de nieuwe 508 beschikt de PEUGEOT i-Cockpit® over nog meer technologie! Dankzij het nieuwe infotainmentsysteem PEUGEOT i-Connect® Advanced, uitgerust met een 10-inch high-definition centraal scherm, connected navigatie, spraakherkenningEMOTIE, draadloze connectiviteit en draadloze updates.

EMOTIE

De 508's vertegenwoordigen het beste van PEUGEOT op het gebied van rijplezier en comfort, uiteraard aangevuld met rijhulpsystemen die zorgen voor veiligheid en rust. Deze omvatten:

  • Night Vision, dat automobilisten waarschuwt voor dieren, voetgangers of fietsers op de rijbaan voordat ze in het grootlicht verschijnen,
  • Semi-autonoom rijden Level 2, bestaande uit Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping Assist,
  • HD-camera's voor parkeerhulp,
  • Gecontroleerde ophanging met 3 standen (normaal, comfort en sport)

UITMUNTENDHEID.

Het motorengamma van de nieuwe PEUGEOT 508 en 508 SW omvat twee oplaadbare hybrideversies, een nieuwe versie van 180 pk en een versie van 225 pk, een benzineversie van 130 pk en een dieselversie van 130 pk. Alle motoren zijn gecombineerd met de 8-traps EAT8 automatische versnellingsbak.

De 508 PEUGEOT SPORT ENGINERED plug-in hybride, de vaandeldrager van neo-performance, heeft 360 pk en vierwielaandrijving.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid