New Peugeot 308 SW

Gepost op 22 juni 2021

New Peugeot 308 SW

De gloednieuwe Peugeot 308 SW heeft een expressieve stijl met een pittig profiel en een verfijnde achterkant. Efficiënt en ultramodern zonder concessies te doen aan de essentie en verwachtingen van klanten in het compacte SW-segment.

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is een echte blikvanger en biedt:

 • Ruimte voor passagiers, met een lengte van 4,64 m en een wielbasis van 2,73 m,
 • Efficiëntie, niets wordt aan het toeval overgelaten, de nieuwe PEUGEOT 308 SW is aerodynamisch geoptimaliseerd met een Cx van 0,277 en een SCx van 0,618 m, voor minder CO₂-uitstoot en brandstofverbruik,
 • Talloze opslagruimtes die volledig gewijd zijn aan welzijn en bruikbaarheid. De grote middenconsole biedt plaats aan de dagelijkse spullen van de bestuurder en voorpassagier,
 • Modulariteit voor dagelijks gebruik dankzij de bank op rij 2, die in 3 delen (40/20/40) kan worden opgesplitst en is uitgerust met bedieningselementen om vanuit de kofferbak in te klappen.
 • Een gemotoriseerde kofferklep voor gemakkelijke toegang en een koffervloer met twee standen,
 • Laadvolume voor alle persoonlijke en professionele activiteiten met een maximaal bagagevolume van 608 liter en tot 1634 liter met de stoel volledig neergeklapt.
Peugeot 308 SW Nieuws 1

Topklasse en technologisch, de nieuwe PEUGEOT 308 SW wordt, net als de nieuwe PEUGEOT 308, geleverd met een nieuwe en verbeterde PEUGEOT i-Cockpit®. Een totaal nieuwe ervaring met meer ergonomie, design, rijplezier, kwaliteit en connectiviteit:

 • Een nieuw compact stuur uitgerust met geïntegreerde bedieningselementen en dat kan worden verwarmd,
 • Een driedimensionale digitale headset op ooghoogte met een 10-inch digitaal display,
 • Een innovatief centraal 10-inch high-definition touchscreen met de nieuwe PEUGEOT i-Connect® Advanced, een intuïtief en verbonden infotainmentsysteem, identiek aan een smartphone-omgeving.
 • De nieuwe i-toggles vervangen het fysieke klimaatbedieningspaneel. Elke i-toggle-knop is volledig configureerbaar en is een snelkoppeling naar een specifieke functie op het centrale scherm.
 • Connectiviteit met vier USB C-aansluitingen, draadloze mirroring en de mogelijkheid om twee telefoons tegelijkertijd via Bluetooth te verbinden.
Peugeot 308 SW Nieuws 2

De nieuwe PEUGEOT 308 SW beschikt over de nieuwste generatie semi-autonome rijhulpmiddelen, voor nog meer veiligheid, met het Drive Assist 2.0-pakket (beschikbaar tegen het einde van het jaar). Het bestaat uit adaptieve cruisecontrol met Stop and Go-functie (EAT8 automatische versnellingsbak) en waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, en voegt drie nieuwe functies toe die beschikbaar zijn op tweebaanswegen: halfautomatische rijstrookwisseling, vroege snelheidsaanbeveling en aanpassing van de bochtsnelheid.

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is verkrijgbaar in verschillende motortypes, oplaadbare hybrides (HYBRID 225 e-EAT8, HYBRID 180 e-EAT8), benzineversies (PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 130 S&S BVM6 en PureTech 130 S&S EAT8) en dieselversies ( BlueHdi 130 S&S BVM6 en BlueHdi 130 S&S EAT8).

Peugeot 308 SW Nieuws 3
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid