Catalogusprijs
vanaf €59.290
Peugeot Header

DE ELEGANTE ELEKTRISCHE COMBISPACE

Met de combispace PEUGEOT Traveller krijg je een frisse kijk op reizen en ervaar je een ruimtegevoel. Deze gezinswagen geeft je ook de vrijheid om te kiezen voor een dieselmotor of een volledig elektrisch aangestuurde motor.

Peugeot Traveller Banner 1

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

EEN NIEUWE RIJBELEVING

 • Tot wel 330 km rijbereik (WLTP)
 • Vlot rijden zonder trillingen
 • Snel vertrekken dankzij de onmiddellijke motorkoppeling
 • Een stille motor

BESPARING

 • 0 g CO2-uitstoot
 • Energiekost lager dan met fossiele brandstoffen
 • Lage gebruikskosten dankzij verminderd onderhoud
 • De ECO-modus laat je toe het batterijbereik te optimaliseren

EENVOUDIG IN GEBRUIK

 • Snel en intuïtief laden in 7 uren
 • Volledig opladen in minder dan 2 uren
 • Realtime informatie over je trip
 • Vanop afstand te bedienen met behulp van de MyPeugeot® app
Peugeot Traveller Banner 3

EEN STERK KARAKTER

De PEUGEOT Traveller is de perfecte uitnodiging om in je vrije tijd de baan op te gaan voor zowel activiteiten of als voor langere reizen.
Zijn hedendaags, elegant silhouet biedt een ruim en luxueus interieur, dat volledig werd ontworpen om aan al jouw comfortwensen te voldoen.

NEXT GENERATION REISWAGENS VAN PEUGEOT

Met zijn hedendaags vooraanzicht, krijgt de volledig elektrische PEUGEOT e-Traveller een uitgesproken sterk karakter, dat nog wordt benadrukt door zijn elegant design.

De combispace past zich aan jouw behoeft aan dankzij zijn 3 beschikbare lengtes (Compact, Standaard en Long), zijn moduleerbaarheid (tussen 5 en 8 zitplaatsen) en zijn kofferruimte die tot wel 3.000 l reikt.

Peugeot Traveller Banner 4

VOORAANZICHT

Met zijn verticale grille, zijn LED-stripverlichting signatuur en zijn Xenon-koplampen benadrukt het assertieve design van de PEUGEOT Traveller zijn sterke karakter en elegantie.

FLEXIBEL, OM AAN AL JOUW NODEN TE VOLDOEN

De PEUGEOT Traveller combispace is verkrijgbaar in 3 lengtes. In elk van deze ruime modellen kunnen minstens acht passagiers op een comfortabele meereizen.
Met een hoogte begrensd op 1.9 m, is het makkelijk parkeren in ondergrondse garages of parkeerruimtes met meerdere verdiepingen bij drukke winkelcentra of toeristische plekken.

2 GLAZEN DAKPANELEN

Twee glazen dakpanelen, die indien gewenst elk afzonderlijk afgedekt kunnen worden, zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de passagiersruimte en bieden onbedekt ook een panoramisch zicht op het hemelblauw. Het plafond heeft ook kleurige LED-stripverlichting en is ook voorzien van individuele leeslampjes.

Voor nog meer luxe aan boord van de PEUGEOT Traveller combispace is er de zachte luchtstroom van de airconditioning ter hoogte van de achterzetels.

Peugeot Traveller Banner 5

MAKKELIJKE TOEGANG TOT DE WAGEN

Met de handenvrije toegang via de schuifdeur open en sluit je makkelijk de deuren van de PEUGEOT Traveller, zelfs wanneer je je handen vol hebt. Deze unieke technologie opent en sluit de schuifdeuren met een eenvoudige beweging van je voet onder de achterbumper van het voertuig.

OPENEN VAN DE ACHTERRUIT EN DE KOFFER

De achterruit is handig te openen, zodat het toch nog mogelijk is om iets uit de koffer te halen, zélfs wanneer je achteraan over maar weinig parkeerruimte beschikt.

Je geniet van tot wel 1.350 l kofferruimte door de zetels in rij 3 neer te leggen en tot wel 1.978 l door deze zetels er volledig uit te halen. Door de zetels van rij 2 er ook nog uit te halen, loopt je ruimtevolume op tot wel 3.397 l. Meer nog, je kunt zelfs voorwerpen tot wel 3.5 m lang meenemen in je PEUGEOT Traveller combispace

Peugeot Traveller Banner 6

RELAXED EN COMFORTABEL

Binnenin de compacte PEUGEOT Traveller combispace staat alles in het teken van het comfort van de bestuurder. Het opstapje voorziet een gerieflijke toegang tot de verhoogde zetel, waardoor je vanuit de cockpit neerkijkt op de baan wat een dominante rijpositie oplevert. De cockpit kreeg een eenvoudig, maar hedendaags design, uitgevoerd in elegante materialen en voorzien van een innovatieve uitrusting. De ergonomische uitrusting, zoals onder andere het Head-Up Display en het 7” touchscreen, bevinden zich altijd binnen handbereik en in het zicht.

Bij de volledig elektrische versie, maken het dashboard en het touchscreen deel uit van de elektrische totaalomgeving, waardoor je zicht hebt op de elektrische energiestroom.

Peugeot Traveller Banner 7

VERHOOGDE AANPASBAARHEID EN FLEXIBILITEIT

Het Traveller-model is verkrijgbaar met een zetelopstelling van 5, 7 en 8 zitplaatsen en om aan al je noden tegemoet te komen. De tweede en derde rij bestaat uit een opgesplitste zetelrij 2/3 - 1/3, waarbij 2 delen volledig van elkaar gescheiden zijn en op rails naar voren of naar achteren kunnen worden geschoven. Zo gaat het nooit mis bij het aanpassen van je combispace: je zitplaatsen kunnen zelfs naar believen worden weggehaald.

COMFORTABEL RIJDEN

Het nieuwe bijzondere 3.5 "display met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Traveller toont belangrijke ritinformatie, zoals de staat van het realtime rijbereik en de energiemeter.

De “e-Toggle”-knop biedt onmiddellijke toegang tot de elektrische automatische transmissiebediening. Je kiest tussen drie verschillende rijstijlen: ECO, NORMAL en POWER. Bovendien is the elektrische parkeerrem standaard voorzien bij alle modellen uit de reeks.

Peugeot Traveller Banner 8

AANGENAME RITTEN MET CONNECTIE

Je ritten worden aangenamer met het geconnecteerde navigatiepakket, dat onder andere actuele verkeerssituaties en risicozones via de TomTom Services meldt. Het 7’’ touchscreen integreert ook de Mirror Screen®-functie, waardoor je kunt genieten van de compatibiliteit van apps zoals bijvoorbeeld de Apple CarPlayTM of de Android Auto smartphone applicaties.

HEAD-UP DISPLAY

Belangrijke informatie zoals snelheid, cruisecontrol of snelheidsbegrenzing, of de tijd tussen voertuigen wordt in kleur op een beweeglijk display geprojecteerd. Dit bevindt zich binnen het gezichtsbereik van de bestuurder en helpt bij het rijden.

Peugeot Traveller Banner 9

PRESTEREN ZONDER COMPROMISSEN

Het PEUGEOT Traveller-model en de nieuwe PEUGEOT e-Traveller combispace beschikken beiden over het EMP2i- platform, waarbij je de vrije keuze hebt tussen een diesel of een volledig elektrische motoraandrijving.

Dankzij het rij- en laadbereik van de PEUGEOT e-Traveller reis je tot wel 230 km ver aan 50 kWh en tot wel 330 km aan 75 kWh al naargelang het WLTP (Worldwide harmonised Light Vehicles Test Procedures) gecertificeerd protocol.

Peugeot Traveller Banner 10

GRIP CONTROL

De PEUGEOT Traveller is uitgerust met Grip Control®-technologie, dat het rijgedrag aanpast door middel van een tractiecontrolesysteem. Sneeuw, off-road, zand… Selecteer op je dashboard in een oogwenk het meest aangewezen tractieniveau dat past bij de aard van het terrein waarop je rijdt. Ontspan en geniet van je trip.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Dit systeem detecteert wanneer de wagen per ongeluk de witte of gebroken lijn overschrijdt en de richtingaanwijzer niet werd geactiveerd. Deze hoorbare en zichtbare verwittiging is vooral handig wanneer de bestuurder slaperig wordt of tijdelijk over een verminderde concentratie beschikt.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Het automatische noodremsysteem, genaamd Active Safety Brake, wordt ingeschakeld wanneer er een nakende aanrijding wordt gedetecteerd. De camera en de radar detecteren om het even welk bewegend of geparkeerd obstakel. Wanneer de bestuurder niet tijdig kan remmen, of het nu om gedeeltelijk remmen gaat of om in het geheel niet remmen, zal het systeem zelf het nodige doen om in de plaats van de bestuurder te remmen. Dit zorgt ervoor dat er geen enkele impact is wanneer de snelheid lager ligt dan 30 km/u, of de gevolgen van een aanrijding verkleinen bij om het even welke snelheid van het voertuig.

Peugeot Traveller Banner 11

BLIND SPOT DETECTION

Door gebruik te maken van 4 sensoren voor- en achteraan op je combispace, zorgt het Blind Spot Monitoring-systeem (dodehoekbewaking) ervoor dat de bestuurder, tijdens het hele verloop van de rit verwittigd wordt wanneer er een voertuig in de 'dode' hoek van de wagen wordt gedetecteerd, zowel aan de linker- als aan de rechterkant van de wagen. Om de bestuurder te verwittigen, verschijnt er een lichtsignaal in één van de buitenspiegels en op het dashboard.

VISIOPARK 1

De achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd wanneer het voertuig in achteruitrijmodus wordt gezet. Dit biedt jouw een 180°-zicht van de achterkant van je voertuig. De aanwijzingen worden gegeven bij elke draai van het wiel. Wanneer er zich in de omgeving enig obstakel bevindt, zal het systeem er automatisch op inzoomen en op jouw vraag eventueel bijkomende invalshoeken tonen.

LEZEN VAN DE BEWEGWIJZERING EN SNELHEIDSBEGRENZER

De multifunctionele camera herkent borden met snelheidsbegrenzing en verwittigt de bestuurder van deze begrenzing via het dashboard en/of de head-up display. Je kunt dan deze snelheid in je snelheidsbegrenzer of cruisecontrol invoeren, tenminste als dit geactiveerd is.

AUTOMATISCHE KOPLAMP INSCHAKELEN

Dit intelligent systeem, dat 's nachts geactiveerd wordt, schakelt de koplampen automatisch in op dimstand, en andersom, al naargelang er door de camera andere wagens in de nabijheid worden gedetecteerd.

Peugeot Traveller Banner 12

SPECIFIEKE DIENSTVERLENING VOOR ELEKTRISCHE TYPES

MYPEUGEOT® APP

Profiteer van diensten die in realtime met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeot app:

 • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snel bijstand
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je voertuig.
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.

AFSTANDSBEDIENING

Bedien je wagen vanop afstand met MyPeugeot (beheren en plannen van het laden om het meeste uit de daluren te halen, programmeren van de binnentemperatuur van je wagen vooraf, en zoveel meer).

LAAD MIJN WAGEN OP MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je makkelijke toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van het Charge My Car-aanbod van Free2Move.

MOBILITY PASS

Voor de occasionele langere ritten bestaat er de optie om een wagen met verbrandingsmotor te huren tegen een competitieve prijs wanneer je dat nodig zou hebben.

Peugeot Traveller 23
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid