Catalogusprijs
vanaf €26.569

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 2008, een compacte en polyvalente SUV met een opwindend design die garant staat voor een ongekende rijervaring, met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®, hightech alom en diverse krachtige en efficiënte motoren, zowel thermisch als elektrisch.

Design: de opwindende SUV

Peugeot 2008 image 1

Met zijn stoer en gestroomlijnd silhouet en genereuze afmetingen verraadt de nieuwe SUV PEUGEOT 2008 beheerste efficiëntie en kracht. Zijn expressief front, horizontale motorkap en grote grondspeling gaan gepaard met een strakke belijning en fraai gesculpteerde flanken. Achteraan wordt het uitgesproken sportieve karakter nog geaccentueerd door een dakspoiler, glanzend zwart sierprofiel en verchroomde uitlaten.

Uitmuntende, tot in het kleinste detail

Peugeot 2008 image 2

Elk detail is goed doordacht en komt zowel elegantie als functionaliteit ten goede. De lichtsignatuur verraadt zijn moderniteit en geavanceerde technologie, met dank aan Full LED-koplampen met drie strepen en LED-achterlichten die typerend zijn voor het merk.

Geniet van meer mogelijkheden

Peugeot 2008 image 4

Met een grote, moduleerbare bagageruimte en een neerklapbare achterbank beschikt de nieuwe compacte SUV PEUGEOT 2008 over een functioneel laadvolume.
Het laadvolume boven de laadvloer is even groot bij de elektrische versie.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat