Catalogusprijs
vanaf €42.240

PEUGEOT E-RIFTER & RIFTER : DE WAGEN TOT 7 ZITPLAATSEN

De PEUGEOT Rifter en de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn assertieve gespierde en robuuste stijl, een modern en technologisch interieur en opmerkelijke ruimte en modulariteit nodigen je uit voor een ongekende levenservaring. De nieuwe PEUGEOT e-Rifter laat je de vele voordelen van e-mobiliteit ontdekken dankzij zijn 100% elektrische motor.

Peugeot e Rifter Web 1

EEN NIEUWE VORM VAN RIJPLEZIER
Tot 280 kilometer rijbereik (WLTP)

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties, zonder compromis:

 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geluidloze motor

ECONOMISCH RIJDEN
0 gr CO2 uitgestoten al rijdend

Bespaar geld door :

 • Een lagere energiekost dan brandstof
 • Lagere gebruikskosten door beperkt onderhoud

EENVOUDIG IN GEBRUIK
30 minuten om 80% van de autonomie te recupereren

 • Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Dankzij de verschillende oplaadmogelijkheden en Free2Move vind je voor je elektrische wagen altijd een laadpunt bij jou in de buurt.
 • Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App
 • Huur met de Mobility Pass voordelig een wagen met een verbrandingsmotor als je een een wagen met een lang rijbereik nodig hebt
Peugeot e Rifter Web 3

DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING *

De nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroadG -karakter. Het is een ideale wagen voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.

Peugeot e Rifter Web 4

NIEUWE SPECIALE SERIE RIFTER « STYLE »
EEN STIJLVOLLE LOOK MET DE SPECIALE SERIE STYLE !

De Peugeot Rifter Style is herkenbaar aan de zwarte "Style"-badges op de voorschermen, de 16 inch wieldoppen Rakiura en het Pack Look met mistlampen vóór.

Het interieur is verfraaid met een met leder bekleed stuurwiel , stoffen bekleding Puma met blauwe sierstiksels, Adamantium sierdelen op het dashboard en de portierpanelen, een Comfort-bestuurdersstoel, een wegklapbare voorpassagiersstoel en een speciale mattenset. Bovendien is parkeerhulp achter standaard, voor extra gemak bij het parkeren

Peugeot e Rifter Web 5

EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE PEUGEOT I-COCKPIT®

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen .

De Peugeot i-Cockpit® is technologisch geëvolueerd met twee nieuwe instrumentenpanelen waarop je alle informatie vindt die je nodig hebt in jouw 100% elektrische wagen.

Het standaard analoge instrumentenpaneel is aangepast voor de e-Rifter en is voorzien van: Een vermogensmeter voor de weergave van het energieverbruik (ECO bij zuinig rijden of POWER bij gebruik van het maximale vermogen) of het terugwinnen van energie (CHARGE), Een verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, Een laadniveaumeter die het laadniveau van het accupakket weergeeft, Op het kleurenmatrixdisplay kan je de energiestromen, de voortgang of het geprogrammeerde tijdstip van het laden, de informatie van de boordcomputer en het rijbereik bekijken.

Peugeot e Rifter Web 6

100% DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Optioneel kan je beschikken over een 100% digitaal 10 inch HD-instrumentenpaneel, uniek voor een wagen in dit segment.

De weergave van de informatie, in de nieuwste grafische stijl van Peugeot, kan volledig aan je persoonlijke voorkeur worden aangepast.

De rolknop op het stuurwiel biedt keuze uit verschillende weergavemodi, zodat je het instrumentenpaneel van je Peugeot i-Cockpit® volledig naar je eigen voorkeur kan inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld de navigatie-aanwijzingen, de weergave van de energiestromen of de informatie van de rijhulpsystemen naar de voorgrond halen.

TOUCHSCREEN

Bij het grote 10 inch touchscreen in combinatie met het Pack Connect Navigation met spraakbediening en realtime verkeersinformatie en gevarenzones van TomTom Services , heb je via een speciale toets toegang tot het menu "Electric":

 • "Energiestromen" voor weergave van de energiestromen in real time
 • "Statistieken" voor weergave van de verbruiksstatistieken
 • "Laden" voor het programmeren van een begintijdstip van het laden

Bovendien kan je dankzij de Mirror Screen-functie via het centrale scherm van de wagen alle compatibele apps van je smartphone gebruiken

Peugeot e Rifter Web 7

PARKEERHULPSYSTEMEN

Parkeren wordt kinderspel! De verschillende parkeerhulpsystemen van de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter maken het parkeren nog gemakkelijker en plezieriger. Achteruitrijcamera Visiopark 1 , Park Assist en dodehoekbewaking : complete voorzieningen voor alle omstandigheden.

RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen van Peugeot wordt het rijden in de Rifter en de nieuwe e-Rifter nog gemakkelijker, zorgelozer en veiliger. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsadviessysteem , adaptieve cruise control met stopfunctie , Active Lane Departure Warning System , keyless entry and start , elektrische parkeerrem . Je kan elke reis zorgeloos tegemoetzien.

Peugeot e Rifter Web 8

GRIP CONTROL

Meer tractie voor nog meer reismogelijkheden. Met de Advanced Grip Control , een verbeterde antispinregeling, bieden de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter je nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop kan je kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP OFF) voor de aandrijving. De meest veeleisende automobilisten kunnen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijving .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

Optimale controle, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De functie HADC van de Advanced Grip Control houdt ook op de steilste afdalingen de snelheid van de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter laag. Je kan je concentreren op de besturing van de wagen, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.

Peugeot e Rifter Web 9

MOTORISATIE MET MEER ACTIEVRIJHEID

De PEUGEOT RIFTER profiteert van het multi-energie modulaire platform EMP2 (Efficient Modular Platform), dat je de vrijheid geeft om te kiezen tussen elektrische of dieselmotoren die prestaties combineren met een redelijk verbruik.

RIJBEREIK & OPLADEN

Met het accupakket van de Peugeot e-Rifter beschikt u over een actieradius van tot wel 280 km volgens het WLTP-homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Peugeot e Rifter Web 10
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid