Catalogusprijs
vanaf €70.915

NIEUWE 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID: DE PRESTATIEGERICHTE STATIONWAGEN, GEÏNSPIREERD OP ONZE 9X8 HYPERCAR

Laat uw esthetische spirit los achter het stuur van deze magnetische, eersteklas berline en voel de sensaties van topprestaties met een lage uitstoot dankzij PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Peugeot 508 SW PSE tekstbeeld 1

EEN RADICALERE ALLURE

Geïnspireerd door een klassieke shooting brake, is het aerodynamische silhouet van de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID lang,slank en elegant. Aan de voorzijde wordt een radicaal nieuwe grille met zwarte Perla Nera-extensies geflankeerd door hetnieuwste PEUGEOT Matrix LED-koplampenmotief met 3 klauwen en de nieuwe PEUGEOT-badge, pronkend in het midden.

Peugeot 508 SW PSE tekstbeeld 2

EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU

De nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID,met zijn technologie van de nieuwste generatie, staat garant voor rijsensaties zonder grenzen.

GEBOUWD MET PEUGEOT SPORT

Reactievermogen, rijplezier, comfort en alle expertise van PEUGEOT SPORT op het gebied van hybride technologie: alles is in het werk gesteld om de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID te bouwen, inclusief de nieuwste generatie technologie voor rijhulp.

DE KUNST VAN RIJDEN

Ervaar de sensatie achter het stuur met de PEUGEOT i-COCKPIT®. Met een compact stuurwiel, head-up display, nieuwe automatische versnellingsbak en aanpasbare bedieningselementen binnen handbereik, kan je steeds gefocust blijven op de baan.

Peugeot 508 PSE tekstbeeld 3

RIJHULP

De nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID biedt je een compleet rijhulpsysteem:

  • Semi-autonoom rijden met het Drive Assist Plus Pack
  • Keuze uit 3 rijmodi
  • Parkeerassistentie met 360°-camera
  • Dodehoekbewaking
  • Night Vision voor perceptie van gevaar

ZITCOMFORT OP MAAT

Zak lekker weg in de verwarmde, masserende zetels met AGR-certificaat en voel de hoogwaardige kwaliteitsstof. Een combinatie van Alcantara® en Mistral nappa-leder, afgewerkt met dubbele Kryptonite- en Tramontana Grijs-stiksels.

Peugeot 508 PSE tekstbeeld 4

NIETS DAN EXCELLENTIE

Materialen, aandrijving, connectiviteit...de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlight.

HERUITGEVONDEN PRESTATIES

Geniet van betere prestaties met de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID, die in totaal 360 pk en een maximumkoppel van 520 Nm levert:

  • 0 tot 100 km/u in 5,2 seconden;
  • 80 tot 120 km/u in 3 seconden;
  • 0-1000 meter vanuit stilstand in 24,5 seconden;
  • maximale snelheid beperkt tot 250 km/u

ULTRA GECONNECTEERD

De nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID is uitgerust met het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem. Geniet van zijn centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functionaliteit, plus widgets en snelkoppelingen. Laad je smartphone op onder de middenconsole terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

AFWERKING VAN TOPKWALITEIT

Het minutieuze ontwerp illustreert onze compromisloze esthetiek en bouwkwaliteit. Elke afwerking en versiering is met zoveel precisie uitgevoerd dat elk detail perfect is.

52 KM RIJBEREIK

Gun jezelf de efficiëntie van een krachtige motor en de veelzijdigheid van de Plug-In Hybrid: tot 52 km WLTP-rijbereik bij gemengd rijden en tot 54 km in de stad.

Peugeot 508 SW PSE tekstbeeld 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid