Catalogusprijs
vanaf €39.965
Peugeot NEW 5008 header

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen.
De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel bied je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.

Peugeot NEW 5008 header 2

DESIGN

BOLD DESIGN

Het exterieurdesign van de nieuwe SUV Peugeot 5008 weerspiegelt zijn assertieve karakter in combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan. Het krachtige, maar verfijnde nieuwe vooraanzicht van de nieuwe SUV Peugeot 5008, met zijn frameless grille, geflankeerd door de voor Peugeot herkenbare dagrijlichten in de vorm van ‘slagtanden’. Beantwoord volledig aan de esthetische normen van morgen. De chroomlijst in het voorraster verbindt de koplampen met de verchroomde daklijst die doorloopt tot aan de achterspoiler. De nieuwe 19’’ Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’ met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe SUV Peugeot 5008.

Peugeot NEW 5008 design 1

FRAMELESS GRILLE

Het krachtige, maar verfijnde nieuwe front van de nieuwe SUV Peugeot 5008, met zijn frameless grille beantwoord aan de esthetische normen van morgen.

PANORAMISCH SCHUIFDAK

Het 'Black Diamont' dak in zwart uitgevoerd, voorzien van aluminium dakrails, accentueren de carrosserielijn. Het geïntergreerde panoramische schuifdak verbindt je met de buitenwereld en biedt licht en ruimtegevoel voor een nog aangenamere interieurbeleving.

KOPLAMPEN

Zijn full LED-koplampen, uitgerust met de EVS -functie, omlijst door "lichtgevende hoeken" -dagrijlichten met een gechromeerd deeltje, verscherpen zijn katachtige blik.

Peugeot NEW 5008 design 2

ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vallen de nieuwe achterlichten op met de Peugeot Full LED-technologie, met 3D-effect en scrollende richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte met transparant rookglas die één geheel vormen met de zwarte strip op de kofferbak.

MODULARITEIT

De nieuwe SUV Peugeot 5008 biedt je een zee aan binnenruimte. De inrichting van het interieur is zodanig ontworpen om zoveel mogelijk van de binnenruimte te genieten met optimale modulariteit en standaard de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. Daarnaast biedt de royale achterklep, eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder achterbumper, een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimte.

Peugeot NEW 5008 black pack

OPTIE « BLACK PACK »

Geef je nieuwe SUV Peugeot 5008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ en zijn specifieke zwarte elementen:

  • De grille en de kenmerkende Peugeot leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De ‘5008’ ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De skitrap, sierstrips op de voorschermen, de sierstrips op de dakrand en achterspoiler alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • Tot slot, is de nieuwe SUV Peugeot 5008 uitgerust met de optie BLACK PACK met de specifieke 19-inch 'Washington'-velgen in diamantgecoat aluminium' Onyx Black 'met' Black Mist'-lak.
Peugeot NEW 5008 Interieur

BESTUURDERSPLAATS

AMPLIFIED TECHNOLOGY

Aan boord van de nieuwe SUV Peugeot 5008 valt onmiddelijk het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de Peugeot i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in je directe blikveld weergegeven.

Peugeot NEW 5008 Interieur 2

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL & INTERIEUR COMFORT

Met een dieper zwart en een beter contrast biedt het nieuwe 12,3 inch grote, en personaliseerbare head-up instrumentenpaneel een nog betere leesbaarheid, zodat essentiële informatie sneller en beter wordt waargenomen. Zittend in de comfortabele stoelen met AGR-label, optimaal verstelbaar en eventueel voorzien van een massagefunctie, kan je genieten van de goede akoestiek in de nieuwe SUV Peugeot 5008. Geniet van het premium hifi-systeem van Focal dat dankzij de 10 luidsprekers zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Het FOCAL® Hi-Fi systeem biedt door de nieuwste technologieën een geweldige geluidskwaliteit. De centrale speaker en de tweeters zijn afgewerkt met en nieuwe finish in "Bronze Belem". Door de plaatsing van de woofer onder de passagiersstoel gaat er geen enkele bagageruimte verloren.

Peugeot NEW 5008 connect

CONNECTIVITEIT

Om je met volledige gemoedsrust te begeleiden, is het nieuwe centrale 10-inch HD-touchscreen, leesbaar en responsief, gekoppeld aan verbonden 3D-navigatie met spraakherkenning en uitgerust met TomTom-diensten met realtime verkeersinformatie, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen, het weer, etc.

Koppel je compatibele apps op het touchscreen met de Mirror Screen-functie en laat je smartphone opladen op de middenconsole.

Achterpassagiers hebben de beschikking over twee USB oplaadpunten voor hun mobiele apparaten.

Peugeot NEW 5008 motor

MOTORISATIES

HIGH-EFFICIENCY MOTOREN

De nieuwe SUV Peugeot 5008 is wendbaar en biedt alle dynamische prestaties en akoestisch comfort van een grote monovolume.
Hij is uitgerust met de nieuwste generatie PureTech-benzine- of BlueHDi-dieselmotoren van het merk, Euro 6d goedgekeurd en allen uitgerust met de "Stop & Start" -technologie.

Met zijn efficiënte motoren die uitgerust kunnen worden met de automatische versnellingsbak EAT8, geoptimaliseerde gewicht en ultrakorte draaicirkel, biedt de nieuwe SUV Peugeot 5008 verhoogt hij het rijplezier en confort op de weg.

Peugeot NEW 5008 technologie

TECHNOLOGIE

PERFORMANCE IN ACTION

Laat je vergezellen door talrijke rijhulpsystemen: verkeersbordherkenning, Active Safety Brake met Distance Alert, snelheidsadviesfunctie, het Active Lane Departure Warning System, de actieve dodehoekbewaking, vermoeidheidsherkenning en adaptieve cruise control met stopfunctie. Geniet ten slotte van de parkeerhulpsystemen voor een rustige stadsrit: 360° visuele parkeerhulp en Park Assist.

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control bestaat uit een geavanceerde antispinregeling, speciale banden en de Hill Assist Descent Control. Hiermee kan je de grip van je wagen aanpassen aan zware wegomstandigheden, zoals sneeuw, modder of zand en blijft de wagen onder controle bij een steile afdaling.

NIGHT VISION

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de wagen, kan je met de optie ‘Night vision’ zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of personen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen heb je de voordelen van de nieuwste technologie.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Ontdek meer over het semi-autonoom rijden met het ‘Drive Assist Plus’-pakket. Met het rijstrookpositioneringssysteem en adaptieve cruisecontrol inclusief de Stop & Go-functie past automatisch de snelheid van de wagen aan aan die van de voorligger, met behoud van een veilige afstand, terwijl het traject wordt verzekerd volgens de door de bestuurder gewenste positie.

Peugeot NEW 5008 footer
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid