Catalogusprijs
vanaf €34.270
Peugeot NEW 3008 header

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige Plug-In Hybrid wordt het rijden een genot.

Peugeot NEW 3008 design 1

DESIGN

BRIGHTER DESIGN*

Het exterieurdesign van de nieuwe SUV Peugeot 3008 weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

NIEUW VOORAANZICHT

De krachtige, verfijnde front van de nieuwe SUV Peugeot 3008, wordt gedomineerd door de grille met verchroomd en geprofileerd blokkenmotief, bewonder de vloeiende en dynamische lijnen van de toekomst.

NIEUWE KOPLAMPEN

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED-koplampen vanaf het basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting, met de Peugeot kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

Peugeot NEW 3008 design 2

ELEGANTE CHROOMLIJST

De verchroomde grille voor het spatbord in de verlenging van de koplampen, vloeit een verchroomde daklijst verder naar de achterspoiler. Deze verfijnde en dynamische lijnen volgen de beweging van het silhouet van de nieuwe SUV Peugeot 3008.

NIEUWE ALUMINIUM VELGEN

De 19 '' San Francisco diamantgecoate aluminium velgen met een uniek design, brede wielkastbeschermers en massieve dorpels versterken de robuuste dynamiek van de nieuwe SUV Peugeot 3008.

NIEUWE ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vind je de nieuwe Peugeot-specifieke lichten met Full LED-technologie, de karakteristieke 3D-klauwen en scrollende richtingaanwijzers. De lichten zijn bedekt met transparant rookglas, waardoor de zwarte kofferbakstrip aan elke zijde van de wagen wordt verlengd, hierdoor oogt de achterzijde van de wagen breder en straalt meer sportiviteit uit.

Peugeot NEW 3008 black pack

OPTIE « BLACK PACK »

Geef je nieuwe SUV Peugeot 3008 GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.

  • De grille en de kenmerkende Peugeot leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De monogrammen ‘3008’, ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De spoiler, voorspatbordlijsten, dak- en spoilerlijsten en de achterbumperlijst zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
Peugeot NEW 3008 Interieur

BESTUURDERSPLAATS

ENHANCED EXPERIENCE

DE UNIEKE RIJERVARING MET DE PEUGEOT i-COCKPIT®

Met de hoogwaardige gemoderniseerde Peugeot i-Cockpit® wordt je rijervaring aan boord van de nieuwe SUV Peugeot 3008 eenvoudig en intuïtief, met meer comfort en veiligheid.

Het compacte multifunctionele stuurwiel biedt je meer gevoel en wendbaarheid. Zijn nieuwe 10 "HD-touchscreen in combinatie met de 3D-navigatie met spraakbesturing met de "multi-touch"-technologie. De elegante verchroomde Toggles Switches geven je snel en intuïtief toegang tot de verschillende functies.

Dankzij de head-up digitale handset van hoge weergavekwaliteit, die gemakkelijk configureerbaar en aanpasbaar zijn, kan je je ogen op de weg behouden.

Bij de plug-in hybrideversies beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

Peugeot NEW 3008 Connect

CONNECTIVITEIT

Peugeot Connect geeft je toegang tot een ruim aanbod geconnecteerde diensten met de TomTom-navigatie om verkeersinformatie, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen of het weer in realtime waar te nemen, enz.

Met de Mirror Screen-functie kan je genieten van Apple CarPlayTM- of Android AutoTM-compatibele smartphoneapplicaties op het touchscreen, en blijf je steeds geconnecteerd dankzij het draadloze oplaadgebied waarin je smartphone kan opladen.

De achterste passagiers hebben twee USB-oplaadpunten ter beschikking, voor hun mobiele apparaten.

Met het ultramoderne FOCAL-hifisysteem geniet je van een uitzonderlijke luisterervaring. Het centrale kanaal en de tweeters zijn bekleed in een nieuwe "Bronze Belem"-kleur en de woofer die zich onder de passagiersstoel bevindt maakt alle kofferruimte vrij.

Peugeot NEW 3008 motor

MOTORISATIES

SMART HIGH TECH

Met de nieuwe SUV Peugeot 3008 heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen benzine, diesel of Plug-in Hybrid bovenop de specifieke Peugeot-kernmerken, zoals de ruimte, veel kofferruimte en vooral intens rijplezier.

  • Termische motorisaties

Het brede gamma thermische motoren van de nieuwe SUV Peugeot 3008 is volledig uitgerust met het Stop & Start-systeem.
De benzinemotoren voor superieur rijgenot en absolute topprestaties, de dieselmotoren die hoge prestaties verzoenen met lage emissies.
De achttrapsautomaat EAT8 met schakelpaddles aan het stuur is uitgerust met de Quickshift-technologie voor sneller, schokvrij schakelen. Deze versnellingsoptimalisatie draagt bij tot nog meer rijgenot en rijcomfort.

  • Plug-In Hybrid-motorisaties

De SUV Peugeot 3008 Plug-In Hybrid is verkrijgbaar als HYBRID4 (vierwielaandrijving, 300pk). Die combineert een PureTech-benzinemotor van 147kW/200pk met twee elektromotoren van 80kW/110pk. De batterij van 13,2 kWh heeft een 100% elektrisch rijbereik van 59 km WLTP (69 km NEDC).

De SUV Peugeot 3008 Plug-In Hybrid is ook verkrijgbaar als HYBRID (voorwielaandrijving, 225pk). Die combineert een PureTech-benzinemotor van 132kW/180pk pet een elektromotor van 80kW/110pk. De batterij van 13,2 kWh heeft een 100% elektrisch rijbereik van 56 km WLTP (65 km NEDC).

Peugeot NEW 3008 technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

De nieuwste generatie rijhulpsystemen in de nieuwe SUV Peugeot 3008 verhogen het rijcomfort en de veiligheid aan boord nog meer en helpen je op weg naar autonoom rijden.

Zo herkent het systeem de verkeersborden, en past de snelheid automatisch aan dankzij de adaptieve cruise control. Dankzij de Stop&Start-functie en de rijstrookassistent wordt filerijden veel minder vermoeiend. Systemen als dodehoekbewaking in combinatie met automatische stuurcorrectie, zijn extra een garanties voor zorgeloos rijden.

NIGHT VISION

In donkere omstandigheden detecteert het exclusieve "Night Vision" infraroodcamerasysteem de aanwezigheid van voetgangers of dieren tot 200 meter voor de wagen, buiten het bereik van de koplampen. Hij waarschuwt je met een alarmsignaal. De automatische noodstop kan ook worden geactiveerd als voetgangers of fietsers zich in de buurt van de wagen bevinden.

ADVANCED GRIP CONTROL

De Advanced Grip Control is een pack dat bestaat uit geoptimaliseerde tractiecontrole, specifieke banden en Hill Assist Descent Control. Hiermee kan je jouw grip aanpassen aan de veranderlijke wegomstandigheden: sneeuw, modder of zand.

De vierwielaandrijving van de SUV Peugeot 3008 HYBRID4 is ook verkrijgbaar met Advanced Grip Control, wat leidt tot verrassende prestaties in moeilijk begaanbaar wegen.

Peugeot NEW 3008 Interieur 2
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid