Catalogusprijs
vanaf €43.445

Maak kennis met de Peugeot 508 SW, de premium break met een opvallend design, het comfort van een GT, de veelzijdigheid van een station wagon, de sportiviteit van een coupé en superieure kwaliteit en technologie met efficiënte DIESEL-, BENZINE- en PLUG-IN HYBRIDEMOTOREN.

Peugeot 508 sw break foto 1

DESIGN

De radicale break

Met zijn uitgesproken gespierde styling, gestrekte lijnen en expressieve grille oogt de Peugeot 508 SW modern en elegant, genereus en atletisch. Achteraan wordt het sportieve karakter geaccentueerd door een dubbele verchroomde uitlaat en verbergt een glanzend zwarte strook een nieuwe 100% LED lichtsignatuur met ongeziene 3D-effecten.

Peugeot 508 sw break tekst 3

BESTUURDERSPLAATS

De spectaculaire peugeot i-cockpit®

Rij in een visionaire cockpit.
Met een compact stuur, personaliseerbaar head-up instrumentarium en capacitief 10” HD touchscreen staat de Peugeot i-Cockpit® van de premium break Peugeot 508 SW garant voor een weergaloze ergonomie en ongeziene rijsensaties.

PERMANENT GECONNECTEERD

Om altijd en overal geconnecteerd te blijven, is de Peugeot 508 SW uitgerust met een draadloze smartphonelader en Mirror Screen waarmee compatibele apps kunnen worden bediend via het capacitieve 10" touchscreen.
Geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning en TomTom® diensten informeert u in real-time over alle relevante verkeerssituaties.

ERGONOMISCHE ZETELS

Neem plaats in de ergonomische AGR-zetels met gepersonaliseerde instellingen (lengte, helling zitkussen en lendensteun) die bovendien kunnen worden opgeslagen.
Voor nog meer comfort is de 508 SW leverbaar met meerpuntsmassage voor de bestuurders- en passagierszetel.

HiFi FOCAL® AUDIOSYSTEEM

De 508 SW is leverbaar met een audiosysteem van het Franse merk FOCAL® dat als marktleider bekend staat voor zijn gepatenteerde technologieën en unieke sound.
Dit systeem omvat 10 luidsprekers met exclusieve FOCAL® technologie die steeds garant staat voor een zuivere en gedetailleerde geluidsweergave.

Peugeot 508 sw break tekst 4
Peugeot 508 sw break tekst 5

MOTOREN

Intense rijervaring

De premium break Peugeot 508 SW staat garant voor maximaal rijcomfort en een voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophanging. Efficiënte PureTech en BlueHDi €uro6 motoren en de EAT8 automaat zorgen voor een intense rijervaring.

Peugeot 508 sw break tekst 6

TECHNOLOGIE

Technologie en rijhulpsystemen

De Peugeot 508 SW beschikt over een hoogtechnologische uitrusting zoals rijhulpsystemen van de nieuwste generatie van het merk die de rijveiligheid verhogen, het rijden vergemakkelijken en de bestuurder beter laten inspelen op de omgeving en de rijomstandigheden.

Night Vision

Voor maximale rijveiligheid detecteert het Night Vision systeem 's nachts of bij beperkte zichtbaarheid voetgangers of dieren voor de wagen met behulp van een infrarood camera.
Het beeld verschijnt dan in het gezichtsveld van de bestuurder op het digitale display terwijl ondertussen ook een alarmsignaal weerklinkt.

Semi-autonomie

Met het 'Drive Assist Plus Pack' rijdt de Peugeot 508 semi-autonoom.
Dankzij een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit kan de adaptieve cruisecontrol met Stop & Go-functie de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger zodat de tussenafstand constant blijft. Dit systeem is gekoppeld aan de rijstrookassistent die de bestuurder helpt in de gekozen rijstrook te blijven.

Optimale rijveiligheid

De rijhulpsystemen van het 'Safety Pack' staan de bestuurder bij zodat die in alle sereniteit de weg op kan.
Zo is er het noodremsysteem Active Safety Brake met botsalarm Distant Alert, actieve rijstrookassistentie en snelheidsbordherkenning en -waarschuwing.
Het 'Safety Plus Pack' biedt nog meer rijveiligheid met actieve dodehoekbewaking, bestuurdersalarm, automatische dimlichten en verkeersbordherkenning.

Full park assist

De FULL PARK ASSIST technologie biedt de mogelijkheid om volautomatisch al dan niet schuin in te parkeren. Deze functie wordt geactiveerd via de versnellingshendel, waarbij het systeem oordeelt of de parkeerplaats voldoende groot is en vervolgens automatisch het gas en de remmen bedient. Hiermee kan ook makkelijk worden weggereden uit een parkeerplaats.

Peugeot 508 sw break tekst 7

MYPEUGEOT® APP

Beheer je wagen op afstand

Geniet in real-time van gepersonaliseerde en gesynchroniseerde diensten dankzij de gratis MyPeugeot® app:

  • Hou de status van je wagen in de gaten (rijgegevens, locatie...).
  • Hulp is vlot en snel beschikbaar.
  • Beheer onderhoud en diensten van je wagen.

Beheer de batterijlading en de temperatuur aan boord van jouw 508 SW plug-in hybride.

Peugeot 508 sw break tekst 8
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat