Catalogusprijs
vanaf €43.165

NIEUWE PEUGEOT 508 SW: DE TOONAANGEVENDE SHOOTING BRAKE MET EEN MAGNETISCHE ALLURE

Maak kennis met de Peugeot 508 SW, de premium break met een opvallend design, het comfort van een GT, de veelzijdigheid van een station wagon, de sportiviteit van een coupé en superieure kwaliteit en technologie met efficiënte DIESEL-, BENZINE- en PLUG-IN HYBRIDEMOTOREN.

Peugeot 508 SW Tekstbeeld 1

EEN RADICALERE ALLURE

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is een slanke, aerodynamische wagen die zich laat inspireren door klassieke "shooting brake"-stijlen. Het nieuwe design van de voorkant trekt meteen de aandacht, oogt dynamisch en toont het sterke karakter van de wagen en het nieuwe logo van het merk. De kenmerkende PEUGEOT Matrix LED-koplampen met drie klauwen en de Full LED-verlichting aan de achterzijde maken de nieuwe look en identiteit van de wagen compleet.

Peugeot 508 SW Tekstbeeld 2

EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU

De nieuwe PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid stationwagen staat garant voor grenzeloos rijplezier dankzij de nieuwste technologieën.

VISIONAIRE RIJPOSITIE

Neem plaats aan de knoppen van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn compacte stuurwiel, configureerbaar head-up digitaal paneel, 10" HD touchscreen en elegante pianotoetsen. De draadloze Mirror Screen-technologie toont naadloos de compatibele apps op je smartphone.

ADAPTIEVE SCHOKDEMPING

De nieuwe PEUGEOT 508 SW stationwagen beschikt over geavanceerde technologieën. Met zijn nauwkeurige wegligging, ultiem rijcomfort en voorbeeldige wegligging - versterkt door de gecontroleerde vering inclusief 3 standen - vernieuwt deze stationwagen van topkwaliteit de emotie van de reis.

Peugeot 508 SW Tekstbeeld 3

RIJHULP

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is uitgerust met een compleet rijhulpsysteem:

  • Semi-autonoom rijden met het Drive Assist Plus Pack
  • Parkeerhulp met 360°-visie
  • Dodehoekbewaking
  • Night Vision* voor een optimaal reactievermogen 's nachts

WELZIJN AAN BOORD

Voel je thuis in het comfort van de bovenste plank - zowel achterin als voorin:

  • Het grote dakluik dat tot achterin doorloopt, vult het hele interieur met licht en ruimte.
  • Premium FOCAL® Hi-Fi systeem uitgerust met 10 luidsprekers voor een buitengewone sensationele ervaring.
Peugeot 508 SW Tekstbeeld 4

DE EXCELLENTIE DIE JE VERDIENT

Van het design tot de materialen en geconnecteerde voorzieningen... De nieuwe PEUGEOT 508 SW verenigt de nieuwste PEUGEOT-innovatie met een sportief elegant design.

MOEITELOOS EFFICIËNT

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is uitgerust met de nieuwste PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 motor. Geniet van 100% elektrisch rijden met nul CO2-uitstoot, lagere onderhoudskosten, toegang tot lage emissiezones en een ongelooflijke efficiëntie.

10" HD TOUCHSCREEN

De nieuwe 508 SW is voorzien van het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem. Geniet van zijn centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functionaliteit plus widgets en snelkoppelingen. Laad je smartphone op onder de console terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

PURE LIJNEN

Van kaderloze deuren tot nette nieuwe 18'' EPHERRA-velgen... alles is ontworpen met esthetische expertise en uiterst zorgvuldig vervaardigde kwaliteit. Elke afwerking en bloei is met zo'n precisie gemaakt dat je perfectie in elk detail ontdekt.

Peugeot 508 SW Tekstbeeld 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid