Catalogusprijs
vanaf €41.762

Ontdek de Peugeot 508, een premium berline met een gedurfd design, hoogtechnologische uitrusting en intense rijsensaties met DIESEL-, BENZINE- en PLUG-IN HYBRIDEMOTOREN.

Peugeot 508 sedan tekst 1

DESIGN

De radicale berline

Met zijn laag en dynamisch silhouet, agressief front en gespierde styling luidt de Peugeot 508 premium berline een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie in. Zijn gesculpteerde lijnen, fraaie grille en nieuwe lichtsignatuur verraden een verfijnde, gewaagde en vernieuwende spirit. Meer over de uitvoeringen en exclusieve kenmerken van de Peugeot 508 HYBRID.

Peugeot 508 sedan tekst 2

BESTUURDERSPLAATS

Weergaloze peugeot i-cockpit®

Neem plaats in de Peugeot i-Cockpit® en rij in een visionaire omgeving, met een compact stuur, configureerbaar head-up instrumentarium en capacitief 10" HD touchscreen.
Bij de PLUG-IN HYBRIDEVERSIE zijn zowel het instrumentarium als het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® specifiek afgestemd op het hybridesysteem, met o.a. visualisatie van de energiestroom.

Peugeot 508 sedan foto 7

MOTOREN

Vlot en efficiënt

De premium berline Peugeot 508 staat garant voor maximaal rijcomfort en een voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophanging.
Met een efficiënte PureTech- of BlueHDi-motor (Euro 6.3) gekoppeld aan een al even efficiënte transmissie, gaan superieure prestaties gepaard met een lage CO2-uitstoot.
Ervaar unieke rijsensaties aan het stuur van de Peugeot 508 HYBRID, al dan niet 100% elektrisch, met een fluisterstille en trillingsarme krachtbron zonder CO2-uitstoot.

Peugeot 508 sedan tekst 3 01

TECHNOLOGIE

Veiligheid en rijhulpsystemen

De Peugeot 508 beschikt over een hoogtechnologische uitrusting zoals rijhulpsystemen van de nieuwste generatie van het merk die de rijveiligheid verhogen, het rijden vergemakkelijken en de bestuurder beter laten inspelen op de omgeving en de rijomstandigheden.

Night Vision

Voor maximale rijveiligheid detecteert het Night Vision systeem 's nachts of bij beperkte zichtbaarheid voetgangers of dieren voor de wagen met behulp van een infrarood camera.
Het beeld verschijnt dan in het gezichtsveld van de bestuurder op het digitale display terwijl ondertussen ook een alarmsignaal weerklinkt.

Semi-autonomie

Met het 'Drive Assist Plus Pack' rijdt de Peugeot 508 semi-autonoom.
Dankzij een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit kan de adaptieve cruisecontrol met Stop & Go-functie de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger zodat de tussenafstand constant blijft. Dit systeem is gekoppeld aan de rijstrookassistent die de bestuurder helpt in de gekozen rijstrook te blijven.

Optimale rijveiligheid

De rijhulpsystemen van het 'Safety Pack' staan de bestuurder bij zodat die in alle sereniteit de weg op kan.
Zo is er het noodremsysteem Active Safety Brake met botsalarm Distant Alert, actieve rijstrookassistentie en snelheidsbordherkenning en -waarschuwing.
Het 'Safety Plus Pack' biedt nog meer rijveiligheid met actieve dodehoekbewaking, bestuurdersalarm, automatische dimlichten en verkeersbordherkenning.

Full park assist

De FULL PARK ASSIST technologie biedt de mogelijkheid om volautomatisch al dan niet schuin in te parkeren. Deze functie wordt geactiveerd via de versnellingshendel, waarbij het systeem oordeelt of de parkeerplaats voldoende groot is en vervolgens automatisch het gas en de remmen bedient. Hiermee kan ook makkelijk worden weggereden uit een parkeerplaats.

Peugeot 508 sedan tekst 5

MYPEUGEOT® APP

Beheer je wagen op afstand

Geniet in real-time van gepersonaliseerde en gesynchroniseerde diensten dankzij de gratis MyPeugeot® app:

  • Hou de status van je wagen in de gaten (rijgegevens, locatie...).
  • Hulp is vlot en snel beschikbaar.
  • Beheer onderhoud en diensten van je wagen.

Beheer de batterijlading en de temperatuur aan boord van jouw 508 plug-in hybride.

Peugeot 508 sedan foto 3
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat