Catalogusprijs
vanaf €41.365

NIEUWE PEUGEOT 508: TOONAANGEVENDE BERLINE MET MAGNETISCHE ALLURE

Welkom bij het schoolvoorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht, een sportieve, lage houding en bestuurderspositie en bezorgt je ervaringen zonder limieten. Bereid je voor op nóg intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-In Hybrid, benzine of diesel.

Peugeot 508 tekstbeeld 1

EEN RADICALERE ALLURE

Nieuw logo. Zijn handtekening herken je aan de PEUGEOT Matrix drieklauw LED-koplamp vooraan en de LED-achterlichten met drie klauwen achteraan. Laag coupé-geïnspireerd profiel. Uniek design van de voorkant. De nieuwe 508 is de PEUGEOT van de toekomst.

Peugeot 508 tekstbeeld 2

HOOGWAARDIGE EMOTIES

Met zijn nieuwste generatie technologie roept de nieuwe PEUGEOT 508 rijsensaties op die alleen een hoogwaardige berline kan opwekken.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Kruip achter het compacte stuurwiel van de PEUGEOT i-Cockpit® met configureerbaar head-up digitaal scherm, 10" HD-touchscreen en elegante pianotoetsen. Dankzij de draadloze Mirror Screen-technologie worden compatibele apps op je smartphone naadloos weergegeven.

ADAPTIEVE OPHANGING

De nieuwe PEUGEOT 508 staat bol van de technologische vernieuwingen, zoals een preciezer rijgedrag op de weg, ultiem rijcomfort en een drievoudig geregelde ophanging: normaal , comfort en sport. Met zijn nauwkeurige besturing, top-class rijcomfort en voorbeeldige wegligging verhoogt deze toonaangevende berline de emotie van het rijden.

Peugeot 508 tekstbeeld 3

NIGHT VISION SYSTEEM

Rij nog veiliger dankzij de infrarood cameratechnologie van Night Vision , volledig geïntegreerd in de nieuwe PEUGEOT 508 berline. Het systeem detecteert de aanwezigheid van onverwachte voetgangers of dieren en stuurt rechtstreeks een waarschuwing naar je gezichtsveld via de i-Cockpit®.

ELEKTRISCHE MASSAGEZETELS

Door zijn versiering met moderne bekleding in stof of leder beschikt de nieuwe PEUGEOT 508 over coconachtige zetels met gecertificeerde AGR , elektrische verwarmde en masserende multipoint zetels voor optimaal comfort.

Peugeot 508 tekstbeeld 4

NIETS DAN EXCELLENTIE

Van motorkracht tot materialen en connectiviteit... de nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlights.

PURE AFLIJNING

De nieuwe PEUGEOT 508 is de essentie van design zonder compromissen. Het is een top-class berline die strakke carrosserielijnen combineert met elegante deuren zonder frame, met vakkundig uitgebalanceerde verhoudingen en weldoordachte details. De nieuwe 18" EPHERRA-velgen zorgen voor extra elegantie en benadrukken het aerodynamische design van de wagen.

MOEITELOOS EFFICIËNT

De gloednieuwe top-class PEUGEOT 508 berline is uitgerust met een PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 motor. Met 0 CO2-uitstoot, lagere onderhoudskosten, toegang tot lage emissiezones en een ongelofelijke efficiëntie kan je optimaal genieten van 100% elektrisch rijden.

ULTRA GECONNECTEERD

De nieuwe PEUGEOT 508 is voorzien van het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem. Geniet van zijn centrale 10'' HD-touchscreen met multi-window functionaliteit, plus widgets en snelkoppelingen. Laad je smartphone op onder de middenconsole terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

Peugeot 508 tekstbeeld 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid