Catalogusprijs
vanaf €28.550

PEUGEOT 308 SW: VRIJ VAN ENIGE INVLOED

Ontsnap aan de stereotypen en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW. Kies je stationwagen met een elektrische, benzine-, diesel- of plug-in hybridemotor.

Peugeot 308 SW tekstbeeld 1

EEN INTENSE BLIK

Met zijn verlengde motorkap en terugwijkende voorruit heeft de nieuwe PEUGEOT 308 SW stationwagen een krachtige, op de fastback geïnspireerde uitstraling. Zijn koplampen, uitgerust met PEUGEOT Matrix LED technologie, geven hem een scherpe uitstraling.

Peugeot 308 SW tekstbeeld 2

VERSLAVENDE EMOTIES

Neem de controle over de nieuwe ergonomische, intuïtieve en ultra-verbonden PEUGEOT i-Cockpit® 3D.Hij is volledig opnieuw ontworpen om de bestuurder en alle passagiers een unieke ervaring aan boord te bieden.

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een compact, ultrahandig stuurwiel met geïntegreerde bedieningselementen, een digitaal head-up display en een centraal 10" HD-touchscreen voorzien van de nieuwe infotainment-innovatie PEUGEOT i-Connect, biedt meer ergonomie, design en technologie aan boord van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.

HEAD-UP DISPLAY

Met het 10-inch digitale head-up display wordt nuttige rij-informatie binnen handbereik weergegeven, zonder dat je van de weg hoeft te kijken.

RIJHULPSYSTEMEN

Laat je leiden naar semi-autonoom rijden, dankzij de combinatie van de adaptieve cruise control met Stop en start-functie en het actieve rijstrookbehoudsysteem. Om je veiligheid en comfort te verhogen, is de nieuwe PEUGEOT 308 SW uitgerust met talrijke rij- en manoeuvreerhulpmiddelen.

Peugeot 308 SW tekstbeeld 3

UITMUNTENDHEID OVER DE HELE LIJN

Materiaalkeuze, design, connectiviteit, motoren, comfort... De nieuwe Peugeot 308 SW is ook royaal uitgerust. Genoeg om je een ongekende ervaring te bieden.

LAADVOLUME

De handsfree achterklep opent en sluit de gemotoriseerde achterklep met een simpele voetbeweging. Met de Magic Flat-functie kan de achterbank met een gebaar vanuit de bagageruimte worden neergelaten en ligt de vloer plat. Afhankelijk van de uitvoering kan het bagageruimtevolume oplopen tot 1634 liter.

OPLAADBARE HYBRIDE

Met de nieuwe PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID ben je zeker van de mogelijkheid om naar believen te rijden, zelfs in verboden gebieden. Zelfs in gebieden met beperkt verkeer. Ervaar het unieke rijplezier in elektrische modus, biedt onmiddellijke acceleratie, stille werking en verminderde trillingen. Er zijn twee plug-in hybride motoren beschikbaar: HYBRID 225 e-EAT8 en HYBRID 180 e-EAT8.

GECONNECTEERDE DIENSTEN

Vereenvoudig je trajecten en het beheer van je nieuwe PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID. Met PEUGEOT Easy-Charge heb je thuis of op kantoor eenvoudig toegang tot verschillende oplaadoplossingen. Op de gratis MyPeugeot®-applicatie beheer je het opladen of de thermische conditionering van je wagen vanop afstand.

Peugeot 308 SW tekstbeeld 4

MOTORISATIES IN DE KIJKER

ELEKTRISCH

 • 100% elektrisch rijbereik: Meer dan 400 km WLTP
 • Oplaadtijd: 30 min voor 80% rijbereik
 • CO₂-uitstoot: 0 g/km
 • Vermogen: 115 kW (156 pk)

PLUG-IN HYBRID

 • 100% elektrisch rijbereik: tot 60 km
 • Oplaadtijd: 1u40
 • Gecombineerd verbruik: 1.0 L/100 km
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 23g/km
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)

BENZINE

 • Gecombineerd verbruik: 5.8 L/100 km
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 130 g/km
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
Peugeot 308 SW tekstbeeld 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid