Opendeurweek 12 - 17 juni

Gepost op 13 juni 2023

Opendeurweek 12 - 17 juni

Imacar stelt tijdens een grootse opendeurweek van 12 tot en met 17 juni haar aanbod wagens van de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel voor. Bezoekers kunnen genieten van extra promoties, testritten en bijzondere condities op zowel nieuwe als tweedehandswagens. Ook de e-bikes van fietsafdeling Hello Vélo staan klaar om uitgetest te worden.

Keuze in overvloed bij mobiliteitsbedrijf Imacar op de Prins Boudewijnlaan in Sint-Niklaas. De garage verdeelt de automerken Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel, en heeft voor elke verplaatsing de juiste formule. Benzine, diesel, plug-in hybride, mild hybride of volledig elektrisch?

Een auto kiezen is maatwerk bij Imacar. “We bekijken samen welke auto en motor het best bij de noden van onze klanten passen, en geven alleen op basis dáárvan advies”, vertelt Hervé De Braekeleer van Imacar. “We hebben niet alleen een enorm grote keuze aan direct leverbare stockwagens, maar ook een ruim aanbod tweedehandswagens van alle merken. Wie nog voor 1 juli een nieuwe plug-in hybride bedrijfswagen koopt, kan nog net genieten van het gunstig fiscaal regime. Kom gerust ook langs voor een vrijblijvende schatting van uw huidige wagen. Die kunnen we vaak nog aan een verrassend hoge prijs overnemen, zonder verdere aankoopverplichtingen.”

Het volledige assortiment van Imacar kan ontdekt en getest worden tijdens de opendeurweek van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni. “Tijdens die dagen zullen er extra condities en promoties op heel wat modellen gelden”, weet Hervé. “Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni kunnen ook al onze e-bikes van onze fietsafdeling Hello Vélo Sint-Niklaas uitgetest worden en voorzien we extra animatie zoals ijsjes, streekbieren en een springkasteel.”

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid