Citroën C5 X

Gepost op 27 april 2021

Citroën C5 X

COMMERCIALISERING IN HET 2DE SEMESTER VAN 2021

EEN RUSTIGERE REISERVARING

New Citroën C5 X slaat een brug tussen de elegantie van een berline, de dynamiek van een break en de verhoogde positie van een SUV.

Hij biedt ware rust dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma met een interieur in loungesfeer.

Zijn vooruitstrevende technologie maakt je het leven makkelijk aan boord, dankzij het extended Head-up Display, het semi-zelfstandig rijden en een nieuwe communicatie-interface op een 12" touchscreen met natuurlijke spraakherkenning.

ONTDEK HEM IN VIDEO

Citroen C5 X 5

EEN GEWAAGD SILHOUET

New Citroën C5 X onderscheidt zich in een eerder traditioneel segment. Dankzij zijn achterlaadklep biedt hij een ruime opening en een lage laaddrempel. Zijn lange motorkap, aerodynamische lijnen, hoge flanken en achterste wielkast geven hem een onderscheidende en aerodynamische uitstraling.

Zijn verhoogde positie in vergelijking met een traditionele berline en de 720 mm wielen zijn populair bij SUV-klanten, die zijn riante afmetingen waarderen:

- 4805 mm lang,

- 1865 breed,

- 1485 mm hoog,

- met een wielbasis van 2785 mm).

Hij is uitgerust met de typische V-vormige koplampen van Citroën, zowel vooraan als achteraan.

Citroen C5 X 2

EEN UITNODIGING OM TE REIZEN IN ABSOLUUT COMFORT

De Advanced Comfort-zetels van New Citroën C5 X vormen de referentie in comfort dankzij een specifieke vulling, een hoogwaardige bedekking en een verdikt structuurschuim. Samen met het sobere dashboard creëren ze een ruim gevoel.

Achterin is een uitzonderlijke beenruimte, een aangename breedte en een gulle hoofdruimte. De koffer volgt het ontwerp van een break, met een laadvolume van 545 l (en tot 1640 l met de achterbank ingeklapt).

Zijn achterlaadklep is gemotoriseerd, zodat je ook met volgeladen armen toegang hebt. De ruitoppervlakte in 360° bieden een grote lichtinval en de akoestiek is verzorgd dankzij de akoestische folie in de voor- en achterruiten.

New Citroën C5 X is ook uitgerust met de Citroën Advanced Comfort ophanging die zorgt voor het effect van een vliegend tapijt.

Citroen C5 X 3

HET Ë-COMFORT VAN DE HERLAADBARE HYBRIDE

New Citroën C5 X biedt eveneens een herlaadbare hybrideversie:

- die 225 pk aflevert

- en een rijbereik heeft van meer dan 50 km in volledig elektrische modus en tot 135 km/u, op maat van de meeste dagelijkse trajecten.

Het is dus mogelijk om een week te rijden zonder beroep te doen op de verbrandingsmotor voor de gewoonlijke trajecten, als je de wagen thuis, op het werk of aan een openbaar laadstation oplaadt.

New Citroën C5 X herlaadbare hybride drijft de controle en het comfort nog verder met de Citroën Advanced Comfort® actieve ophanging voor een stille en zachte mobiliteit in ë-comfort, zonder trillingen en eenvoudig in gebruik.

Citroen C5 X 4

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN HET WELZIJN

New Citroën C5 X pakt uit met een innovatie: het Extended Head-up Display dat alle nuttige informatie op de voorruit projecteert om de mentale last van de bestuurder te beperken.

Het voert ook een nieuwe communicatie-interface in, My Citroën Drive Plus, verbonden aan een 12" HD touchscreen dat ontworpen is als een touch tablet. Dit systeem beschikt over een spraakherkenning.

New Citroën C5 X biedt daarnaast een reeks rijhulpsystemen, zoals:

- Highway Driver Assist, het semi-zelfstandig rijsysteem van Citroën

- Dodehoekdetectie op lange afstand (70 m)

- Rear Cross Traffic Alert, dat een bewegend voertuig detecteert tijdens maneuvres in achteruit

- of Top 360 Vision, dat maneuvers vereenvoudigt door de buitenomgeving weer te geven op het touchscreen.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid