Catalogusprijs
vanaf €24.840

Ontdek de Citroën C4 en ë-C4, compacte berline van het Citroën-gamma ontworpen met het oog op duurzame ontwikkeling. Alle motortypes zijn volledig identiek op het vlak van comfort, design en gebruiksgemak aan boord. Geniet dankzij de dubbele elektrische motor van een groter rijbereik, tot 420 km.

Citroen C4 tekstbeeld 0

RIJ MET EEN GERUST GEMOED

ë-C4

De belangrijkste elektrische kenmerken van de ë-C4:

 • Rijbereik tot 420 kilometer in WLTP-cyclus
 • Een motorvermogen van 136 pk of 156 pk
 • Drie rijmodi (Normaal, Eco en Sport) voor nog meer rijplezier, zonder CO₂-uitstoot.
 • Standaard een warmtepomp die 4 tot 6 keer zuiniger is dan een klassiek verwarmingssysteem.

C4

 • Verkrijgbaar in benzine- en dieselversie
 • Motoren van 100 tot 150 pk met EAT8 automatische of handgeschakelde versnellingsbak.
Citroen C4 tekstbeeld 1

EEN GENERATIEBERLINE

Een vernieuwde look en een ecologisch verantwoorde wagen

Met zijn verhoogde postuur, zijn grote velgen en zijn comfortabele volumes, lijkt de Citroën C4 klaar om in het oog te springen. Zijn aerodynamische profiel vertaalt zich in royale volumes. Ecologische verantwoordelijkheid staat centraal in onze activiteiten, onder meer bij de ontwikkeling van onze productiemethoden, onze nieuwe technologieën en onze wagens.

EEN ERG EXPRESSIEVE VOORKANT

De C4 en ë-C4 onderstrepen hun energieke en zelfverzekerde stijl met hun hoge en gebeitelde motorkap. De voorkant van de wagen neemt de nieuwe stijlelementen van Citroën over, met een V-vormige lichtsignatuur. De koplampen op dubbele hoogte en de verchroomde chevrons strekken zich uit over de hele breedte van de wagen. Dit nieuwe design zet de 100% 'Citroën LED Vision'-technologie in de verf met zijn dagrijlichten, 3-module koplampen en LED mistlampen.

AERODYNAMIC PROFILE

De C4 en ë-C4 plukken de vruchten van het aerodynamische design dat de royale volumes en zachte lijnen van een berline combineert met de gespierde SUV-look. De grote wielen zorgen voor een vloeiend en tegelijk robuust silhouet.

Citroen C4 tekstbeeld 2

UNIEK DESIGN VAN DE NIEUWE Ë-C4

Als een rasechte Citroën combineert de nieuwe elektrische ë-C4 elegantie met robuustheid. Hij onderscheidt van de versie met verbrandingsmotor door enkele opvallende details:

 • Het 'ë'-monogram op de vleugels en de achterzijde van de wagen
 • Een bijkomend Color Pack in Anodised Blue
 • 18" lichtmetalen velgen 'Crosslight', speciaal ontwikkeld om energie te besparen
 • Een specifieke sierlijst op de deurpanelen.

6 INTERIEURSFEREN

Kies tot slot uit de zes interieursferen om een interieur te creëren dat bij u past. Speciaal geselecteerde stoffen op maat van warme materialen. In de catalogus: standaard zwarte stof en de sferen Urban Grey, Metropolitan Blue, Metropolitan Grey, Hype Red en Hype Black.

RIJ VERANTWOORD

C4 en ë-C4 Electric: het hart van ons engagement.

 • 4.000 ton gerecycleerd plastiek gebruikt per jaar
 • Van de tekentafel naar de weg: een verminderde CO2-voetafdruk
 • 4 voetbalvelden aan zonnepanelen, waar de C4 en Ë-C4 Electric worden geproduceerd en geassembleerd
Citroen C4 tekstbeeld 3

VOOR EEN ONGEZIEN TOTAALCOMFORT

Innovatieve oplossingen

Het Citroën Advanced Comfort®-programma komt volledig tot zijn recht in het interieur van de C4. Zijn ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert alle oneffenheden in het wegdek. Zijn zetels geven het gevoel in een luxueuze zetel met armleuningen te zitten. Daarnaast beschikken alle passagiers over handige opbergvakken en genieten ze van een zee aan knieruimte, ook achterin. Tot slot is de ruime koffer eenvoudig toegankelijk dankzij zijn vlak aansluitende bumper.

100% EFFICIËNT RIJDEN IN DE Ë-COMFORTKLASSE

De elektrische Citroën ë-C4 biedt een dynamisch en tegelijk sereen rijgedrag:

 • Geen trillingen, geen schokken en geen schakelovergangen voor een perfecte, vloeiende rijervaring
 • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor meeslepende rijsensaties
 • Op afstand programmeerbare diensten om je dagelijkse leven te vergemakkelijken.

OPHANGING MET PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS®

De ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® kan alle oneffenheden in het wegdek uitvlakken en garandeert een opmerkelijk comfort. Ze zorgt voor een echt vliegend-tapijteffect bij licht in- en uitveren. Bij grotere oneffenheden voorkomt ze het reboundeffect. Een Citroën-innovatie voor een nieuwe comfortbeleving.

'ADVANCED COMFORT’-ZETELS

De C4 en ë-C4 Electric beschikken over zetels met brede rugleuningen, die verschillende soorten comfort kunnen bieden. Visueel comfort door hun vulling, zitcomfort door hun onmiddellijke zachtheid en steun, en houdingscomfort dankzij het schuim met hoge concentratie in het hart van de zetels, dat elk verzakkingseffect na verschillende uren rijden vermijdt.

Citroen C4 tekstbeeld 4

EEN UITZONDERLIJKE INTERIEURRUIMTE

Aan boord ziet je leven er een pak eenvoudiger uit dankzij de royale volumes, praktische opbergvakken en een slimme inrichting. De lange wielbasis van de C4 en ë-C4 vertaalt zich bovendien in een zee aan knieruimte achterin. Dankzij de grote, brede zetels kunnen bovendien drie personen achterin plaatsnemen en volop genieten van optimaal comfort.

INTUÏTIEVE INTERFACES

Voor een maximale gemoedsrust zijn de C4 en ë-C4 uitgerust met twintig gebruiksvriendelijke rijhulpsystemen van de nieuwste generatie. Je kan ze bedienen aan het stuurwiel of via het touchscreen scherm van de wagen.

EEN RUIME KOFFER

Met een bagageruimte van 380 liter, positioneren de Citroën C4 en ë-C4 zich in het hart van hun segment. Dankzij de dubbele bodem kan de koffer in compartimenten worden verdeeld en over een vlakke vloer beschikken als de achterbank is neergeklapt.

Citroen C4 tekstbeeld 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid