Catalogusprijs
vanaf €18.685
New C3

NEW CITROËN C3

De New Citroën C3 is een geïnspireerde berline, die zich onderscheidt door een uniek design. Tot 97 personaliseringsmogelijkheden voor het exterieur lijkt hij op geen enkele andere wagen. Op comfortvlak beschikt de New Citroën C3 over nieuwe Advanced Comfort-zetels en een in dit segment ongeëvenaarde ophanging. Hij toont zich modern en geconnecteerd en beschikt ook over twaalf rijhulpsystemen* om het dagelijkse leven te vergemakkelijken. De New Citroën C3 wordt vanaf juni 2020 in de verkooppunten verwacht.

New C3 exterieur

DESIGN

De uitstraling en look van de New Citroën C3 wonnen aan intensiteit en geven de auto een natuurlijke kracht. Zijn gespierde vormen en nieuwe grafische elementen putten inspiratie uit de stijlelementen van het SUV-segment.

EEN UITGESPROKEN LOOK

De New Citroën C3 introduceert een nieuwe stijlevolutie binnen het Citroën-gamma. Zijn meer uitgesproken en dynamische neus is geïnspireerd op de concept-car CXPERIENCE.

ZEVEN KOETSWERKKLEUREN EN VIER DAKKLEUREN

Twee nieuwe lichte tinten, Elixir Rood en Spring Blue, vervolledigen het bekende kleurenpalet (Perla Nera Zwart, Acier Grijs, Platinium Grijs, Sable en Banquise Wit).Het Color Pack is een geheel van kleuraccenten. Het omvat de inzetstukken aan de mistlampen vooraan, het dak, de spiegelkappen en de ringen rond de Airbumps®. Op de New Citroën C3 wordt het Color Pack aangeboden in Émeraude, een nieuwe kleur die de kleuren zwart, wit en rood aanvult.
De New Citroën C3 wordt ook aangeboden in de nieuwe trendy kleur Émeraude Blauw (als aanvulling op Opale Wit, Onyx Zwart en Aden Rood). De dakkleuren passen bij de kleur van de buitenspiegels en de sticker op de achterzijruit.

New C3 interieur

DRIE INTERIEURSFEREN

Naast de standaardsfeer met een zuivere look biedt de New Citroën C3 twee nieuwe optionele interieursferen met specifieke binnenbekledingen en kleuraccenten:

 • De sfeer Émeraude steunt op het contrast tussen overwegend donkere kleuren en kleuraccenten voor een dynamischere look.
 • De Techwood-sfeer onderscheidt zich door een Scandinavische toets met kwalitatieve, zacht aanvoelende materialen.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Voor een ongeëvenaard totaalcomfort werd de New Citroën C3 ontwikkeld volgens het Citroën Advanced Comfort®-programma. De New Citroën C3, een ware leefruimte die plaats biedt aan vijf personen, evolueert voor nog meer welzijn aan boord.
De New Citroën C3 kan tevens pronken met een ‘Advanced Comfort’-zetelbekleding: een innovatie van Citroën. De ruim bemeten zetels ogen even comfortabel als ze zitten, met een grafische wattering en een regelbare lendensteun.

New C3 Opbergen

EEN KOFFER VAN 300 LITER EN TAL VAN OPBERGRUIMTEN

De New Citroën C3 toont zich erg gebruiksvriendelijk in het dagelijkse leven. Een centraal opbergvak maakt een maximum aan ruimte vrij voorin. Het wordt aangevuld met een groot handschoenkastje (6,25 liter). Ook de voordeuren van de New Citroën C3 beschikken over omvangrijke opbergvakken. Tot slot doet de New Citroën C3 geen toegevingen op het vlak van bagageruimte, met een royale kofferinhoud van 300 liter.

New C3 Rijhulp

TWAALF RIJHULPSYSTEMEN

 • Parkeersensoren vooraan
 • Handenvrij openen en starten
 • Active Safety Break
 • Wegrijhulp op hellingen
 • Driver attention alert
 • Spoorassistent
 • Snelheidsregelaar
 • Achteruitrijcamera
 • Coffee Break Alert
 • Automatische omschakeling tussen dim- en grootlichten
 • Herkenning van snelheidsborden
 • Dodehoekbewaking
New C3 Connect


NIEUW CONNECTIVITEITSAANBOD

De New Citroën C3 introduceert een eenvoudiger en helderder aanbod van geconnecteerde diensten: Connect Assist (veiligheid en bijstand op de weg), Connect Nav (navigatie) en Connect Play (infotainment). Dit aanbod, dat is gekoppeld aan het Citroën Advanced Comfort®-programma, heeft als doel de toegang tot geconnecteerde diensten eenvoudiger en intuïtiever te maken en tegelijk de veiligheid te optimaliseren, het navigatiesysteem te vereenvoudigen en de verbinding te optimaliseren.

CONNECT NAV

De intuïtieve en moderne 7”-aanraaktablet, die centraal op het dashboard van de New Citroën C3 werd geplaatst, omvat het nieuwste geconnecteerde navigatiesysteem met aanraakscherm. Via spraakherkenning bedient u het navigatiesysteem, de telefoon en de radio. Het systeem wordt gekoppeld aan geconnecteerde diensten zoals TomTom Traffic. Deze toepassing biedt realtime verkeersinformatie.

CONNECT PLAY

De Mirror Screen-technologie, die compatibel is met Apple CarPlay™ en Android Auto, maakt het mogelijk om een gsm te verbinden en het scherm te kopiëren naar dat van de wagen. Zo kunt u de multimediacontent en compatibele apps van uw smartphone rechtstreeks bekijken en bedienen via de aanraaktablet.

New C3 Motoren

MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

e New Citroën C3 beschikt over performante en efficiënte motoren van de nieuwste generatie, gehomologeerd volgens de Euro 6-emissienorm:

 • Driecilinder-benzinemotoren: 1.2 PureTech 83 (S&S MAN) en 1.2 PureTech 110 S&S MAN6
 • Dieselmotoren: 1.5 BlueHDi 100 S&S MAN).

Voor nog meer soepelheid en sereniteit aan het stuur is de New Citroën C3 ook verkrijgbaar met de automatische EAT6-versnellingsbak in combinatie met de benzinemotor 1.2 PureTech 110 S&S.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid