Je winterkit aan de beste prijs

Je winterkit aan de beste prijs

Om veiliger te rijden en meer grip te hebben, raden we je aan om je winterkit te dragen zodra de temperatuur onder 7 °C zakt. Kies de jouw winterkit vanaf € 529* en als je elders een goedkopere aanbieding vindt, betalen we je het verschil** terug!

Winterkit Peugeot

Winterkit Citroën

Winterkit Opel

*Winterkit voor een Peugeot 108 (FULDA 165/65/14, stalen velgen). Banden gemonteerd en uitgebalanceerd op de velgen. De meegedeelde prijzen zijn exclusief montage en zonder milieubijdrage (de MB bedraagt €9,36 of €18,20 incl. BTW per kit naargelang het type band). Meer info vind je op www.recytyre.be. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Het gelijkvormigheidsattest (COC) van je wagen is bepalend. Peugeot is niet verantwoordelijk als het aanbod niet geldig is door de beperkingen van het COC. ​

*Aanbod voorbehouden aan particulieren en geldig van 01/10/2023 tot 31/01/2024. Peugeot garandeert je de laagste prijs, in vergelijking met een strikt identieke winterkit (bandenmerk, draagvermogen, snelheidsindex en velgen) die een concurrent aanbiedt van 01/10/2023 tot 31/01/2024. De winterkit van de concurrent moet nieuw zijn en onmiddellijk verkrijgbaar. De prijs moet gecommuniceerd worden in een concurrerend verkooppunt dat geen deel uitmaakt van een erkend Peugeot-netwerk of op een wijdverspreid reclamemedium, met uitzondering van websites. Het concurrerende verkooppunt moet zich op Belgische of Luxemburgse bodem bevinden, afhankelijk van het geval. Op vertoon van je aankoopbewijs in je verkooppunt – en na een eventuele controle in het concurrerende verkooppunt – krijg je het verschil terugbetaald in de vorm van een voucher die tot 1 jaar na factuurdatum geldig is op een volgende aankoop of levering van diensten in je Peugeot-verkooppunt.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid