Officiële opening Sint-Niklaas

Gepost op 8 mei 2019

Officiële opening Sint-Niklaas

Eindelijk is het zover! Al onze merken hebben hun intrek genomen in het gloednieuwe gebouw en dat konden wij samen met jullie vieren!

Op zaterdag 27 en zondag 28 april stelden wij onze deuren met trots open. Na een jaar op een andere locatie gewerkt te hebben, konden we eindelijk terug verhuizen naar ons vertrouwde stekje op de Prins Boudewijnlaan. Maar dit in een volledig nieuw jasje!

Naast Peugeot mochten we reeds Citroën verwelkomen in ons assortiment, maar sinds januari kwamen daar ook de merken Opel en DS Automobiles bij. Dit arsenaal aan merken zorgde ervoor dat wij het eerste zelfstandige dealership in de Benelux werden die alle PSA-merken onder een dak aanbiedt.

Tijdens ons opendeurweekend konden wij dus niet alleen een gloednieuw gebouw, maar ook een gloednieuw concept voorstellen. We ontvingen alle geïnteresseerden voor een rondleiding doorheen het gebouw. Zo kon iedereen kennismaken met de vier merken, onze tweedehandsshowroom en de naverkoop. Maar we trokken ook de kelder in. Daar stockeren wij niet alleen heel wat voertuigen, maar ook de banden die even een seizoen aan de kant mogen blijven liggen. Afsluiten deden we in de werkplaats met een foodtruck festival en springkastelen.

Bedankt voor de grote opkomst en hopelijk tot binnenkort in een van onze showrooms!

Kon je er helaas niet bijzijn? Bekijk dan hier de reportage van TV Oost.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid