Nieuwe Opel Corsa wint "Connected Car Award"

Gepost op 13 februari 2020

Nieuwe Opel Corsa wint "Connected Car Award"

De nieuwe Opel Corsa heeft opnieuw een prijs gewonnen. Auto Bild en Computer Bild hebben de "Connected Car Award 2019" uitgereikt aan het nieuwe Opel-model. De Corsa biedt de beste allround connectiviteit in zijn klasse. De lezers van de twee gespecialiseerde tijdschriften stemden en verkozen de zesde generatie van de bestseller van Opel als de winnaar in het segment van de kleine en compacte auto's. Opel heeft de afgelopen jaren verschillende edities van de "Connected Car Award" gewonnen

“Onze nieuwe Opel Corsa biedt ultramoderne technologieën die anders moeilijk te vinden zijn in deze klasse. De beste connectiviteitsopties en het beste infotainment maken hier uiteraard deel van uit. Met onze nieuwe OpelConnect-service zijn Corsa-chauffeurs altijd up-to-date. We zijn verheugd dat ons aanbod de lezers van Auto Bild en Computer Bild heeft overtuigd en dat ze dit hebben beloond met de 'Connected Car Award' ”, aldus Michael Lohscheller.

Sinds de wereldpremière vorig jaar scoorden de nieuwe Opel Corsa en Corsa-e vele malen. In december heeft de AUTOBEST-jury de nieuwe Corsa de "Best Buy Car of Europe 2020" genoemd. In Duitsland won de auto in de compacte categorie toen hij werd uitgeroepen tot "Bedrijfsauto van het jaar". En in Spanje won de nieuwe Corsa de titel "Premio Best Car Coche Global". De batterij-elektrische Corsa-e, die al te bestellen is, zal in het voorjaar naar klanten rollen.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat