New SUV 2008

Gepost op 13 augustus 2019

New SUV 2008

Na de reveal van de prachtige PEUGEOT New 208, is het alweer tijd om een ander succesvol voertuig uit ons PEUGEOT-gamma te onthullen: de New SUV 2008.

De New SUV 2008, met echte SUV-afmetingen, maakt indruk door zijn bijzonder krachtig en onderscheidend design. Het profiel en zijn driehoekige lijnen worden benadrukt door indrukwekkende en opvallende koetswerkkleuren, die de stijl verder aanscherpen. Dit voertuig wordt voorzien van de gloednieuwe generatie van de Peugeot i-Cockpit 3D en uitrustingselementen en rijhulpsystemen die voldoen aan de hoogstaande knowhow van PEUGEOT. Hij is beschikbaar met drie verschillende aandrijvingen: elektrisch, benzine en diesel.

De royale ruimte achterin maakt van de nieuwe SUV PEUGEOT 2008 een bijzonder veelzijdige SUV. Dankzij zijn lengte van 4,30 m en zijn wielbasis van 2,60 m beschikt hij ook over een comfortabel koffervolume van 434 l, en dat ongeacht de motorversie, zelfs op de 100% elektrische uitvoering!

De talrijke opbergmogelijkheden aan boord bieden ruimte voor alle dagelijkse voorwerpen. Traditionele elementen als de deurvakken en het handschoenkastje worden aangevuld door een ruim opbergvak in de centrale armsteun en een ander opbergvak voor de versnellingspook.

New Peugeot 2008

Het elektrische model wordt aangedreven door een motor van 100 kW (136 pk) en toont zich bijzonder alert dankzij zijn koppel van 260 Nm. Het rijbereik kan oplopen tot 310 kilometer. De zuiver elektrische aandrijving biedt nieuwe rijsensaties dankzij de vloeiende, schokvrije en erg pittige acceleraties, de fluisterstille werking en de nuluitstoot tijdens het rijden.

Lancering voorzien in januari 2020

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid