Lanceringsweekend Peugeot 208 - 23 & 24 november

Gepost op 29 oktober 2019

Lanceringsweekend Peugeot 208 - 23 & 24 november

Imacar staat aan de vooravond van een prachtige lancering. Onze leeuwen verwachten een nieuwe welp in de troep. Een welp die snel zal uitgroeien tot de koning van de stadsjungle. Naast zuinige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren, staat er ook een volledig elektrische Peugeot e-208 ter beschikking.

New Peugeot 208

De nieuwe Peugeot 208 oogt met zijn atletisch én sensueel design bijzonder karaktervol vanaf de eerste aanblik. Het lage profiel, de lange motorkap en de sensuele welvingen verraden een sportieve inborst. Met zijn felle en originele lakkleuren is de nieuwe 208 een opvallende verschijning!

Met zijn compact formaat en doordachte motorpalet is deze nieuwe leeuw perfect op maat om de stadsjungle te veroveren. Dynamisch, kwiek en levendig verslindt hij de obstakels die hem toegeworpen worden. Insturen in een scherpe bocht, manoeuvreren uit een krappe parkeerplaats of nog net een hindernis ontwijken lukken probleemloos. Eens de stad verlaten, verslindt hij moeiteloos en energiek een aaneenschakeling van bochten; ook buiten de stad voelt deze leeuw zich zelfzeker.

Imacar organiseert op 23 & 24 november een lanceringsweekend voor de nieuwe Peugeot 208. Kom tijdens de officiële voorstelling genieten van een heerlijk hapje en drankje. Kom oog in oog te staan met de nieuwe 208 en laat je verleiden door zijn rijkelijke uitrusting. Wie weet kan jij reeds een glimp opvangen als je nu al uw Imacar showroom binnenspringt...

  • Imacar Dendermonde De Keukeleire
  • Imacar Heusden De Keukeleire
  • Imacar Sint-Niklaas Vanhoecke
  • Imacar Wetteren De Keukeleire
  • Imacar Bornem
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid