Imacar goes Electric

Gepost op 1 oktober 2019

Imacar goes Electric

Bij Imacar staan wij aan de vooravond van een LEV-offensief (Low Emission Offensive) van de PSA-groep. Elk merk heeft zijn eigen visie op de mobiliteitsoplossing van morgen.

Peugeot

Peugeot 208 going electric.jpg

Peugeot heeft terecht hoge verwachting voor de e-208, een stadswagen die garant staat voor een dynamische rijervaring, met dank aan de 100% elektrische aandrijving die u laat genieten van innovatieve mobiliteit. Met een lage gebruikskost, een autonomie tot 340km (WLTP) en de mogelijkheid om de inbegrepen batterij snel en intuïtief op te laden, ben u volledig future-proof.

Bovenstaande criteria gelden evengoed voor de iets later geplande e-2008. Deze compacte SUV van Peugeot wordt verwacht een autonomie van 310km te bieden.

Ook met de nieuwe PLUG-IN HYBRID en HYBRID4 benzinemotoren van de PEUGEOT 3008, 508 en 508 SW zet u een stap in de toekomst. Deze innovatieve motoren bieden de keuze uit diverse aandrijfmodi: 100% elektrisch (ZEV), 4-wielaandrijving, Sport en Hybrid.

Opel

Opel Corsa going electric

Net zoals Peugeot, heeft ook dit Duitse merk een stadsauto die klaar is voor de toekomst. De verwachte Corsa-e is 100% elektrisch. Maak u klaar voor een spannende ervaring, met een indrukwekkende actieradius van 330km (WLTP), snelle oplaadbeurten en sportieve prestaties. Gecombineerd met de Opel Services wordt u voorbereid voor een vlotte en zorgeloze start in e-mobiliteit.

U hoeft echter niet te wachten tot 2020. De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 is nu reeds bestelbaar: Snel en eenvoudig opladen, 4 rijmodi, 300 pk en AWD. De kracht van een SUV. De intelligentie van een hybride. Geen compromissen, u krijgt alles.

Citroën

Citroen C5 Aircross going electric

Citroën is reeds een tijd aanwezig op de elektrische markt. De Citroën C-Zero, E-Berlingo Multispace en Berlingo Electric zijn allen uitgerust met een 100% elektrische motor. Door de capaciteit van de batterij beperkt te houden, wordt ook het budget onder controle gehouden. Met een actieradius tot 170km blijft het echter steeds mogelijk om verschillende trajecten te doen zonder al te vaak de auto te moeten bijladen.

Citroën heeft onlangs het doek gehaald van zijn New SUV C5 Aircross Hybrid Concept gehaald, een blikt vooruit op de oplaadbare hybrideversie van de New SUV C5 Aircross, die in 2020 op de markt komt. Met de eerste oplaadbare hybridewagen geeft Citroën veelzijdig aanbod voor klanten die twee auto’s in één zoeken, om te kunnen genieten van de voordelen van elektrisch rijden in de stad en van een verbrandingsmotor voor langere ritten. met een knop op de middenconsole kan de bestuurder ook zelf een rijmodus kiezen: ZEV, Hybrid of Sport.

DS Automobiles

DS going electric

E-TENSE. De mobiliteitsoplossing van DS richt zich op rijplezier en biedt aangepaste diensten op maat van al uw behoeften. De DS 3 Crossback E-TENSE treedt een nieuw tijdperk binnen met zijn volledige elektrische aandrijving. Een autonomie van 320km (WLTP) wordt gemixt met een uniek design: de innovatie volgens DS staat klaar. Het exclusieve concept van deze zuiver elektrische SUV ademt technologie en raffinement. Op 30 minuten is de batterij reeds voor 80% opgeladen.

Met de DS 7 Crossback E-TENSE heeft u een charismatische plug-in hybride die aan alle verwachtingen voldoet. Het gecombineerde vermogen van 300pk wordt gekoppeld aan een vierwielaandrijving en een uitzonderlijk laag verbruik. Het rijbereik van de elektrische motor voldoet aan de meeste woon-werkritten, waardoor de DS 7 Crossback E-TENSE zowel intelligent als efficiënt is. Laat u omarmen door de toekomst in het uitzonderlijk interieur, gewijd aan uw comfort.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid