Imacar De Keukeleire Wetteren verwelkomt Citroën

Gepost op 6 september 2019

Imacar De Keukeleire Wetteren verwelkomt Citroën

Vanaf 14 september zal Imacar De Keukeleire Wetteren in haar vestiging, naast Peugeot, ook Citroën vertegenwoordigen.

De automobielsector beleeft heel wat ingrijpende veranderingen. Zo willen wij onze verkoop- en servicepunten ook zo goed mogelijk aanpassen aan de noden van onze klanten.

Al ruim 30 jaar is Imacar De Keukeleire Wetteren officiële verdeler van het merk Peugeot. In de toekomst zal deze vestiging zich ook ontfermen over het verdelen van Citroën in de regio. Het merk, dat dit jaar 100 kaarsjes mag uitblazen, zorgt voor eersteklas comfort in zijn auto's. Een belofte die vandaag de dag geïllustreerd wordt door de spirit "be different, feel good" van het merk en belichaamd wordt door de vier grote innovatiepijlers van het Citroën programma: de impulsen filteren, het leven aan boord eenvoudiger maken, zorgen voor een soepeler gebruik en de mentale belasting verlichten.

We gaan van start vanaf zaterdag 14 september en nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ook op zondag zullen de deuren van zowel de Peugeot als de Citroën showroom geopend zijn. Iedereen welkom!

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid