Houttequiet en Vanhoecke slaan de handen in elkaar

Gepost op 2 januari 2019

Houttequiet en Vanhoecke slaan de handen in elkaar

Na drie generaties Houttequiet en 90 jaar automobielgeschiedenis in het Waasland hebben de huidige zaakvoerders Dirk, Geert en Peter samen met Stéphan Vanhoecke en Dirk Huyck van garage Vanhoecke besloten om vanaf 1 januari 2019 de garage- en carrosserieactiviteiten samen te voegen in de imacar-groep.

Alle Opel-activiteiten van Houttequiet verhuizen in het voorjaar van 2019 naar de nieuwe gebouwen van imacar Vanhoecke op de Prins Boudewijnlaan in Sint-Niklaas. Hierdoor zullen alle merken van de PSA-groep -Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel- verenigd worden onder één dak.

Het steeds veranderende uitzicht in het automobiellandschap en een gebrek aan familiale opvolging hebben ertoe geleid dat de familie Houttequiet besloten heeft om deze stap te nemen en zo de service voor uw Opel te verzekeren. Gezien Opel vorig jaar overgenomen werd door de PSA-groep is deze samensmelting de meest logische stap die de beste kansen biedt voor alle partijen op lange termijn. Bovendien loopt het karakter van beide bedrijven grotendeels gelijk, wat erg belangrijk is voor u als klant en voor onze medewerkers.

Door deze samensmelting wordt de ervaring en de kennis van de twee meest gekende Wase automobielfamilies verzameld in één grote onderneming met een ziel. Het nieuwe gebouw telt vijf showrooms met zowel nieuwe als tweedehandswagens, terwijl onderhoud en service plaatsvindt in een gezamenlijke werkplaats.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid