Corona Update - 27 maart 2021

Gepost op 26 maart 2021

Corona Update - 27 maart 2021

Ook tijdens de lockdown kun je op ons rekenen. Vanaf 27 maart is het echter verplicht een afspraak te maken voor onderhoud van jouw wagen of een showroombezoek. Eens de afspraak gemaakt is, ontvangen wij jou graag in alle veiligheid. Meer informatie vind je hieronder.

CORONA UPDATE: ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Ook tijdens deze derde lockdown kunt jij op ons blijven rekenen. Vermijd bijvoorbeeld overslijtage van uw winterbanden en maak een afspraak voor een bandenwissel. Maar ook voor jouw periodiek onderhoud of een occasionele herstelling ontvangen wij jou in alle veiligheid en garanderen wij uw mobiliteit.

CORONA UPDATE: SHOWROOMBEZOEK

Vanaf zaterdag 27 maart is het verplicht om een afspraak te maken als je de showroom wilt bezoeken. Een afspraak maak je eenvoudig via de website of telefonisch zodat wij jou in alle veiligheid kunnen ontvangen en jou kunnen assisteren in uw keuze voor een nieuwe wagen of jonge occasie. Na afspraak mag je ook gerust één extra persoon uit uw huishouden meenemen.

CORONA UPDATE: OF KRIJG RAAD OP AFSTAND

Wens je liever thuis te blijven? Dan staan ook onze raadgevers paraat om jou per videocall op afstand te adviseren. Laat ons weten over welk model jij meer informatie wenst en wanneer wij jou moeten contacten. Bekijk onze korte instructievideo en maak jouw afspraak via onze Imacar Chat website.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat