Citroën C5 Aircross Hybrid

Catalogusprijs
vanaf €40.783

PLUG-IN HYBRID TECHNOLOGIE

SUV Citroën C5 Aircross Hybrid is ons eerste oplaadbare hybride model. Het is het eerste opus van ons offensief "Low Emission Vehicles", dat ons tegen 2025 naar een 100% elektrisch gamma zal leiden. De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden voor dagelijkse ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een verbrandingsmotor voor lange reizen.

GEMAKKELIJKER OPLADEN

Aan een standaardstopcontact wordt de batterij in één nacht opgeladen (gedurende 4 tot 7 uur, afhankelijk van het type stopcontact). Als u een Wall Box van 32 A hebt, duurt het opladen minder dan 2 uur. Het opladen kan worden ingepland en uitgesteld zodat u kunt profiteren van voordelige elektriciteitstarieven (daluren). De programmering gebeurt via het aanraaktablet in het interieur of via uw smartphone in de app MyCitroën.

EEN NIEUWE VERSNELLINGSBAK MET 8 VERSNELLINGEN

De 8-versnellingsbak EAT8 is ook geëvolueerd met een geoptimaliseerd schakelgedrag en de toevoeging van een remmodus die het mogelijk maakt om de batterijen op te laden zodra het pedaal wordt losgelaten.

SPECIFIEKE ESTHETISCHE DETAILS

De Citroën C5 Aircross Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid: een echte SUV met een sterk karakter. Hij kan worden verfraaid met specifieke geanodiseerde blauwe accenten (voorbumper en Airbump®-inzetstuk), die specifiek zijn voor de hybride versie. Daarnaast zijn er gestileerde "H"-logo's op de twee voorste spatborden en een "Hybride" monogram.

SPECIFIEKE INTERFACES

In een ruim interieur is de SUV C5 Aircross Hybrid uitgerust met specifieke interfaces:
- een aanpasbaar digitaal instrumentenbord van 12,3” om alle specifieke hybride-informatie te bekijken: powermeter, actieradius op elektriciteit en op benzine, laadtijd, laadsnelheid en rijmodi,
- een aanraaktablet van 8” voor de weergave van rij-informatie zoals energiestroombeheer en verbruiksstatistieken,
- een keuzeschakelaar om de rijmodus te kiezen: ELECTRIC, HYBRID of SPORT,
- een frameloze elektrochrome binnenspiegel met elektrische rijmodusindicator: een blauw led brandt om rijden in 100% elektrische modus aan te geven.

‘Advanced Comfort’-zetels

De SUV Citroën C5 Aircross Hybrid beschikt over zetels met een brede zitting en rugleuning In combinatie met het schuim met hoge dichtheid in het midden en een 15 millimeter dikker textuurschuim bovenaan garanderen ze het comfort, de zachte zitting en de ondersteuning bij dagelijkse ritten. De voorzetels kunnen beschikken over een verwarmingssysteem en een meerpuntsmassagesysteem.

De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

De SUV C5 Aircross Hybrid behoudt al zijn voordelen op het gebied van modulariteit met drie individuele zetels achteraan, die verschuifbaar zijn over 150 mm, verstelbaar in 5 verschillende posities voor nog meer comfort, en neerklapbaar voor een vlakke laadvloer. 33 l opbergruimte in het interieur en een koffer van 460 l tot 600.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat