Opel Astra ST Hybrid

Catalogusprijs
vanaf €40.546

GEDURFD EN PUUR DESIGN DAT UITNODIGT OM ERIN TE RIJDEN.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert een gedurfd en puur design met enorme veelzijdigheid en slimme oplossingen voor de bagageruimte. Dankzij zijn geavanceerde hybridetechniek rijd je bovendien meer kilometers zonder uitstoot.

Opel Astra ST Hybrid 1

VEELZIJDIGE RUIMTE

De nieuwe Astra Sports Tourer biedt ongelooflijk veel ruimte en een opvallend rustgevend interieur waarin het nieuwe Pure Panel® centraal staat. Elk rit is ontspannen en intuïtief, dankzij geavanceerde assistentiesystemen.

OVERAL OP INGESTELD

Met zijn grote stabiliteit, toonaangevende veiligheidssystemen en geavanceerde rijtechnologie staat de Opel Astra Sports Tourer klaar om 100% voor je te presteren.

OVERTUIGEND DESIGN

Het gedurfde en pure design van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer komt tot leven zodra je wegrijdt. De opvallende Opel Vizor® benadrukt het gespierde, dynamische profiel van deze veelzijdige wagen.

Opel Astra ST Hybrid 17

DESIGN

GEDURFD EN PUUR DESIGN

De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid biedt de perfecte balans tussen dynamiek en veelzijdigheid. Met de iconische Opel Vizor®, scherp afgetekende oppervlakken en vloeiende lijnen valt hij overal waar hij komt direct op.

RIJK UITGERUST INTERIEUR

Zodra je instapt ervaar je het toppunt van rust en ruimte, dankzij het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®, waarop een schat aan informatie wordt getoond. Neem ontspannen plaats in de ergonomische zetels met AGR-certificatie, met luxe Alcantara of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie.

Opel Astra ST Hybrid 2

OPVALLENDE ACCENTEN

Geef je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid een persoonlijke stijl, met visuele extra's zoals een zwart dak.

LICHTMETALEN VELGENLaat je persoonlijkheid met exclusieve lichtmetalen velgen. Van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je bent zeker dat je overal opvalt!

Opel Astra ST Hybrid 3

DUITSE PRECISIE

Van welke kant je hem ook bekijkt, de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid toont Duits vakmanschap op zijn best. Van de opvallende Opel Vizor aan de voorkant tot de energiebesparende LED-achterlichten.

THE OPEL VIZOR®

Waar andere wagens een gewone grille hebben, heeft de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid de gezichtsbepalende Vizor®. Hierin zijn diverse hightech-elementen ondergebracht, zoals camera's, sensoren en de nieuwste IntelliLux® Pixel-koplampen.

Opel Astra ST Hybrid 4

VEILIGHEID & ASSISTENTIE

INTELLILUX® PIXEL-KOPLAMPEN

Elke koplamp bestaat uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Zo kun je bijvoorbeeld permanent met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.

VERNIEUWD HEAD-UP DISPLAY

Het vernieuwde head-up display (HUD) projecteert informatie op de voorruit, direct in het zicht van de bestuurder. Zo zie je in één oogopslag belangrijke rijgegevens, waarschuwingen, telefoon- en media-informatie.

Opel Astra ST Hybrid 5

INTELLIDRIVE 1.0

Dit systeem combineert de kracht van drie geavanceerde assistentiesystemen, om je ongeëvenaarde controle te geven. De rijstrookassistent zorgt dat de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid altijd stabiel op koers blijft.

INTELLIDRIVE 2.0

Dit uiterst geavanceerde assistentiesysteem maakt rijden in de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid veiliger en intuïtiever dan ooit.

Opel Astra ST Hybrid 6

INTELLIVISION 360° CAMERA

Dit slimme camerasysteem toont het beeld van vier camera's rondom de wagen op het infotainmentscherm. Dat maakt parkeren en manoeuvreren veiliger en meer ontspannen dan ooit.

KEYLESS ENTRY & START

Dankzij Keyless Entry & Start, gecombineerd met sensoren in de deurgrepen, hoef je je sleutel niet meer in je hand te hebben om in je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid te stappen en weg te rijden. Een druk op de knop volstaat om de wagen zonder sleutel te starten.

Opel Astra ST Hybrid 7

PREMIUM COMFORT

ERGONOMISCHE ZETELS

De ergonomische zetels in de nieuwe Astra zijn gecertificeerd door AGR en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.

WARM WELKOM

Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorzetels en zelfs buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd.

Opel Astra ST Hybrid 8

PANORAMISCH ZONNEDAK

Het royale panoramische zonnedak laat je genieten van licht en frisse lucht. Het kan op warme dagen helemaal geopend worden.

INTELLIAIR

IntelliAir is een slim, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.

Opel Astra ST Hybrid 9

INTELLISPACE

De bagageruimte van de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is extreem veelzijdig, dankzij het innovatieve IntelliSpace systeem. De grote bagageruimte met een inhoud tot 1.634 liter is flexibel te gebruiken dankzij slim geplaatste bevestigingsogen, bagagenetten aan de zijwanden, een in hoogte verstelbare laadvloer, een in drie delen (40/20/40) neerklabare achterbankleuning, een uittrekbaar bagagescherm, opbergvakken onder de vloer en een elektrisch bedienbare achterklep. Met de optionele trekhaak vergroot je zijn transportcapaciteit nog meer.

ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

Eén simpele beweging met je voet onder de achterbumper is genoeg om hem automatisch te openen of te sluiten, als de achterklep ontgrendeld is of de Keyless Entry & Start-sleutel in de buurt is (bijvoorbeeld in je zak of tas).

Opel Astra ST Hybrid 10

CONNECTIVITEIT

MULTIMEDIA

Het nieuwe, volledig digitale Pure Panel® is voorzien van een 10-duims infoscherm en een 10-duims kleuren-touchscreen dat draadloos communiceert met je smartphone via Apple CarPlay™ of Android Auto™. De bediening is intuïtief en lijkt erg op de bediening van je smartphone. Je kunt het systeem bovendien helemaal personaliseren, met profielen voor verschillende bestuurders. De geavanceerde diensten van OpelConnect zorgen dat je altijd met een gerust gevoel onderweg bent. En natuurlijk biedt het Multimedia-systeem alle functies die je verwacht, zoals AM/FM/DAB+ radio, audiostreaming via Bluetooth® en twee USB-C poorten voor aansluiting van je apparatuur.

NAVIGATIE

Live navigatie biedt je onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten. Het systeem reageert op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Je kunt je bestemming via je smartphone en de myOpel app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien, zodat je te voet verder kunt gaan. De routeaanwijzingen worden naar keuze getoond op het vernieuwde head-up display, het infoscherm of het kleuren-touchscreen.

Opel Astra ST Hybrid 11

DRAADLOOS OPLADEN

Het schitterende interieur van je Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid wordt niet verstoord door rommelige kabeltjes! Leg je smartphone1 gewoon op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden.

OPELCONNECT1

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om via de myOpel app het batterijniveau te controleren, het opladen te beheren en de verwarming en airconditioning te regelen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.
Opel Astra ST Hybrid 12

LANGER ELEKTRISCH RIJDEN

KAMPIOEN EFFICIËNT RIJDEN

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert een zuinige benzinemotor met een krachtige elektromotor, waarmee je een groot deel van je ritten volledig elektrisch kunt rijden. Dat levert voordeel op voor jou én het milieu!

SNEL EN EFFICIËNT OPLADEN

Opladen gaat bij de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid eenvoudiger en sneller dan ooit. Thuis via een standaard kabel of een Wallbox, onderweg bij een openbaar laadpunt of bij een laadpaal op je werk.

ELEKTRISCH RIJDEN LOONT

In de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kun je veel van je dagelijkse ritten elektrisch rijden, zodat de kosten lager zijn dan wanneer je volledig op benzine zou rijden. Je kunt bovendien genieten van diverse belastingvoordelen en premies, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een wallbox.

Opel Astra ST Hybrid 13

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN

ENERGIEKE HYBRIDE

De elektrische aandrijving van de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt.

PRESTATIES ZONDER COMPROMISSENIn de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid heb je de keuze tussen conventioneel rijden op benzine, tot 60 km volledig elektrisch, of een combinatie van die twee. Geniet van de dynamiek van de hybridemotor met een vermogen van 180 pk of 225 pk.

Opel Astra ST Hybrid 14

ONGEKEND DYNAMISCH

De soepele, efficiënte 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm zorgen voor een ongelooflijk sportieve rij-ervaring.

JE OPTIMALE RIJSTIJL

In de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kies je de rijstijl die het beste past bij de rijsituatie, de weersomstandigheden en je stemming. HYBRID biedt de ideale balans tussen rijbereik en prestaties, terwijl je in de E-modus 100% elektrisch rijdt, met 0% uitstoot en uiterst stil. Wil je maximale dynamiek, kies dan SPORT voor een extra opwindende rijstijl.

Opel Astra ST Hybrid 15

VERDER DAN JE HAD GEDACHT

De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is voorzien van een i-Booster regeneratief remsysteem, dat hem nóg efficiënter maakt. De energie die tijdens het remmen en snelheid minderen anders verloren zou gaan, wordt teruggewonnen en opgeslagen, zodat je elektrische rijbereik groter wordt.

SLIM RIJDEN

De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is uitgerust met een geavanceerd controlesysteem dat je informeert over diverse voertuigfuncties. Zo blijf je in één oogopslag op de hoogte van onder meer het verwachte rijbereik en je energieverbruik.

Opel Astra ST Hybrid 16
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat