DS 3 Crossback E-TENSE Electric

Catalogusprijs
vanaf €38.400

De nieuwe urban SUV

DS 3 Crossback Urban SUV

Als een uitgekiende mix van elegantie, comfort en technologie onderscheidt onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK zich door zijn imposante silhouet, een indruk die nog wordt versterkt door details die moderniteit en raffinement ademen.

Een opmerkelijke uitstraling

Aan het stuurwiel van de DS 3 CROSSBACK laat u niemand onverschillig. Met zijn gewelfde silhouet en grote banden meet deze compacte SUV zich een avant-gardistische stijl aan, die tegelijk krachtig en gebeiteld oogt.

Laat u omringen door een typisch Frans raffinement in het interieur van de DS 3 CROSSBACK. We hebben namelijk bijzondere aandacht besteed aan het edele karakter van de interieurmaterialen en de verfijning van elk detail.

DS 3 Crossback E Tense Details

Een uniek ontwerp

Beleef een sensationele rijervaring in alle stilte dankzij de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn zuiver elektrische motor van 100 kW (136 pk).

De elektrische krachtbron, die vermogen aan soepelheid koppelt, wordt gevoed door een perfect geïntegreerde batterij die het plaatsaanbod van de diesel- en benzineversies behoudt.

Technologie en raffinement

We hebben het interieur van de DS 3 CROSSBACK E-TENSE zo ontworpen dat alle informatie en alle bedieningen rechtstreeks toegankelijk zijn. Dankzij onze hoogtechnologische en bijzonder intuïtieve bestuurderspost kunt u zich maximaal concentreren op de essentie: uw rijplezier.

En omdat momenten van rust – zeker in de stad – erg waardevol zijn, hebben onze ingenieurs uw wagen een superieure isolatie tegen lawaai en trillingen gegeven.

DS 3 Crossback E Tense Interior 2
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat