DS Saloncondities

DS Saloncondities

Naast een VIP-ontvangst waarbij u en uw noden centraal staan, geniet u in de DS Store te Sint-Niklaas van exclusieve voordelen. Zo nemen we 50% van de opties voor onze rekening en bieden wij een verhoogde overnamepremie op uw oude wagen. Indien u kiest voor een Hybride of 100% elektrische wagen krijgt u een mooie korting op de aankoopprijs van de Wallbox Zeborne.

Wij begrijpen natuurlijk dat u 100% zeker wilt zijn over de aankoop van uw toekomstige wagen. Wij zijn namelijk zo zeker van ons stuk dat wij ons niet beperken tot korte testritjes, maar indien gewenst kunt u de wagen van uw keuze gedurende 24 uur testen!

Bezoek onze showroom in alle veiligheid - afspraak is mogelijk, maar niet verplicht - en neem ook in alle veiligheid plaats achter het stuur om onze wagens van dichtbij te bestuderen. Neem uw tijd, want enkel zo zal DS Automobiles u verbazen met zijn oog voor detail en minutieuze afwerkingen. Daarnaast is het ook toegelaten om iemand mee te nemen om samen van onze saloncondities te genieten.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat